AKRABALARIM MADDİ OLARAK ÇOK EZİYOR?

herkese merhaba ben 20 yasinda bir genc kizim. ortal halli bir ailenin kiziyim durumumuz allaha sükür kötü degil. ama dayım var 2 tane onların durumu bizimkinden daha iyi memurlar ve iyi kazanıyorlar. ve benimle yaşıt çocukları var. bir kaç defa onların yanında bana ve kardeşime harçlık verdiler vs buna benzer durumlar yaşandı. tabi uüzlerine söyleyemiyorum ama çok rahatsız oluyorum. iyi niyetle mi yapılıyor bilemem ama hiç hoş değil. kuzenlerimin yanında yapılmasını istemiyorum sanki brn onlardan aşağıdaymışım gibi. ki allaha şükür dediğiö gibi bir şeyim eksik olmuyor. neyse bugün bize geldiler. az önce dayim kuzenlerimin yanında dedi ki yarın çarşıya gel beni ara, seni işte şu mağazaya götüreyim (isim veremiyorum) kıyafet alalım. tepki gösteremedipim icin normal karsiladim ama o kadar koydu ki bana bu kuzenlerimin yanında söylemesi. sanki ben muhtaç biriyim de bana hayır işliyor. kuzenlerim de böyle konularda başa kakmayı çok severler. yarın tabi ki yanına gitmeyeceğim. ama çok kızgınım ve utanıyorum bunu sürekli yapıp bizi küçük düşürdükleri için. ne yaparsam yapayım hep bi aşağılık psikolojisi oluyor artık. ne yapmam lazım?
AKRABALARIM MADDİ OLARAK ÇOK EZİYOR?