Kara vermemde yardımcı olur musunuz?

Merhabalar. Durumumu kısaca özetliyim. Evliyim uzun süredir çocuğum yok otuz yaşındayım ailem hiçgir zaman destek olmadı hep kuyumu kazdılar
Eşimin bana hep iyiliği ve desteği dokundu ama son bir yıldır farklı biri davranıllar her şey değişti. Çalışıyorum bilmiyorum belki hayatında birisi var bi iyi bir kötü boşanalım diyor sonra düzeliyor asla dikiş tutmuyor. Ailemle görüştüm bir iki kez dearek olacağız desenlerde onlara güvenmiyorum. Babam beni yanına alıp maaşımı alıp eşimden gelecek nafakayı yeme derdine düşecek birisi size o şekilde söyleyim büyük abimde aynı şekilde bir tek küçük abim biraz güvenilir destek olur öNe yapmalıyım bende psikoloji kalmadı ne ailem den çocukken iyi yaşadım büyütüldüm ne gençliğimde okutmak bile istemediker kuzum diye sonra iyi bölüm kazanınca karar verdiler. Sorum şu şimdi ayrılsam düzen kurabilir miyim tek basıma ailemden babamdan nasıl kurtulacağım onlara da uzaklaştırma kararı alınabilir miyoksa herşeye rağmen bu evliliğe devqm mı etmeliyim. Ama şunu da düşünün eşim şiddet sevmezken son zamanlarda çok sinirli ve beni artık ayağa kalkarsa seni döverim diyor ne yapmalıyım? Kadınlar cevap versin öncelikle
Kara vermemde yardımcı olur musunuz?