Anneme vurdum çok pişmanım?

Annemin 10 yıl önceki dolandırıcı sevgilisi ile mesajlaşırken görüdüm adam ceza evinden çıkmış annemle görüntülü konulurknfoto çekmiş anneme atmış bende annem mesajlaşırken görüntüyü fotoğraf çekip baktım o adam bana önce o yapıştırma dedi bende o zaman niye yapışteın dedim s n sürt… sün dedim o… sun dedim önce ondan para istedim borcum vardı bana para vermedin dedim bende sana kardeşim verdi benımde borcum vardı dedim sonra ben küfür etmeye devam ettikçe üzerime saldırdı önce çok direndim vurmamak için ama kafama yumrul atıp tüm boynumu çizdi üzerimi yırttı hayatımda ilk kez onun yüzüne çizdim ama yemin ederim çok direndim bunu yapmamak için artık kendimi savunmam gerekiyordu birde bana diyoki yalan söylüyorsun kardeşim araya girmese benı öldürecekti bayılıcam artık bırak beni diyorum gever zaten senin bayılmaların enım hayatıma hep yük dedi onun yüzünü çizdiğim için pişmanımÇok hemde dün geceden beri ağlıyorum söylediklerim için asla pişman değilim çünkü o adamla görüştüğüne eminim annemle babam buarada evli

Anneme vurdum çok pişmanım?