Meyvemi hazırladım şimdi çizgi film izleyeceğim öneri yaparsanız açığım 2000lerden olsun belki daha eskide olabilir yenileri bilmem ben
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tsubasa Pokemon şirinler bugs bunny şeker kız candy tom ve Jerry Scooby doo
Onlarda çok klasik yaa ben bir tık daha yeniyim pepe, kayu zamanesindenim. Şu trt çocukta saçma sapan böcek uçuyordu biz izliyorduk ya sadece onu açacağım ilk.
Çizgi film önerisi olarak şirinler veya teletabiler olabilir:D
Ya teletabiye benzeyen madafaka mıydı neydi ismi trtde uçan arabada yaşayan eciş bücüş slk yaratıklar vardı o neydii
Aaa gece bahçesi hatırladımmn
kahve içiyorum KS de takılıyorum..
Afiyet olsun ☺️
sağ ol.
Sigaramı yaktım balkonda içiyorum
Balkonda sigara mevzusu aşırı sarıyor galiba tüm sigarakolikler bunu yapıyor ben kullanmadığım için bilmiyorum ama sigaranın tadından çok şu kahve, sigara balkon üçlüsünün hissettirdiğini merak ediyorum
Çay ve kahveyle güzel gidiyor 😀
Gel ben sana ikram edeyim kuzu
Ben teknoloji bağımlılığımı ve fular bağımlılığımdan yeni kurtuldum abi dur şimdi bir sigaramız eksikti onada başlamayalım sana afiyet olsun, teşekkür ederim ☺️
Peki keyfi akşamlar kardeşim 😀
Oscar çöllerde
Offf fav otistiğimdi o benim yaaa ay sağol onuda izleyeyim
Arada izliyorum efsane dvxcnbcb
Şu an açtım yumurtaları çalmaya çalışıyor beceriksiz bir beceremedi hayır tavuklardan kaçarken ferrari oluyor, yumurtayı alırken el arabası gibi davranıyor
Aynen ama orada korkudan her şeyi yaparsın ama rahatlıkta batar durumu var diye yorumluyorum dsjckshdkj fazla eğitici bir çizgi filim
Kesinlikle 🤣
Canım sıkıldı bende izliyecem şimdi fnkrcnrşknce
Çizgi film bulaşıcıdır hflsöfös
Oyle galiba. Ksnxkenkx
sirinler ac mukemmel o
Çok izledim ya bölümler hafızamda lauranın yıldızı, trtdeki böcük ve loopdidoo izleyeceğim
guzelmis bende sirinlerin hepsini izledim diyebilirim cok guzel
Bilgisayarda takılıyorum
Aç çizgi maxı cedric izle
yok yani iş başındayım
🥹 Özür dilerimmm kolay gelsin, Allah bereket versin.
Çok teşekkür ederim
Tom ve Jerry
Çok klasik yaaa
Tarzın ne?
Ben damlanın dolabı, caillou, dexter, trtde saf saf uçan böcek, family guy, futurama, simpsons, çakmaktaşlar, garfield neyse uzatmayacağım Tvde ne çıkıyorsa onu izliyordum dürüst olmak gerekirse ya 😭😭
Tarzın yokmuş yani.😀😀
Red Kit izle bak.👍🤩😃
abimin izlediği çizgi filmler bunlar hep yaa o açardı sonra kavga çıkardı evde kafamızda kumanda kırardık o birde maskeli 6-7 tane rengarenk adam vardı kahraman deri tayt mı ne giyiyorlardı cartoonnetworkte
Abiler ne derse o olur.👍😀🤣
Döverek izletiyordu zaten şimdi hür, özgür iradeye sahipken hiçbir kuvvet red kit izletemez ben winx izleyeceğim
Of tramvam canlandı abim bir ara cidden kafamda kumanda kırmıştı ve şişmişti öğretmen kafana noldu diyince abimi hapise atmasınlar diye (oda çocuktu) gözlerim dolu dolu kapıya çarptım demiştim 😭😭😭
Tinker Bell izle. süperdir. Filmleri de var..
Offf o film favorim hepsini izleyeceğim keşke çocukken daha fazla izleseymişim teşekkür ediyorum ☺️
Rica ederim.. izledikten sonra yaz.
Şimdi oscar izliyorum izleyeceğim mutlaka ✨
Çôldeki yaratık degil mi oskar?😄
Evet ya uyuz oldum bir yumurta çalamadı şimdide tilki ağzına tenis topu sokup zorbalıyor
Oscar yaramaz.. hak ediyor beceriksiz.😃
Sürekli dizi çok iyi
Ben o sincaptan korkuyordum çocukken
Jssjsjsjjshs bende araba bölümünden korkmuştum naber müdür bölümü
Birde koca kafalı yuvarlak, pembe pala bıyıklı bir çar vardı oda korkunçtu, kafası içe gömük albino gorilde öyle
Aisjsuwjensjdjdjjdjdjs nasıl hatırlıyorsun o kadar detayı
Tramva... Fkslkglalgd
Travma (Allah benim belamı vermesin Atatürk görse Latin alfabeye geçmekten geri dönersi çok pardon cahilliğim için 😭)
Gündemi takip
Hayır ben yks öğrencisiyim azıcık vaktim oluyor onuda Siyasete harcayamam günü gelince oy veririm zaten.