Sırt üstü yatıldığı zaman horlama olasılığı yüksek olur o yüzden böyle durumlarda yatış pozisyonunu değiştirmek işe yarıyor. Sağ veya sola doğru dönüp uyumak en sağlıklısıdır
Olmaz ya yazık olur. Uykudaki bir insana vurulmaz. Bir anda uykusundan uyandığı için kalp rahatsızlığı falan geçirebilir. Çünkü aniden korkuyla uyanır ve kalbi fazla atmaya başlar. Çok tehlikeli.
Şahsen :) :) :) ben derin uykudan bir tokat ile şok bir şekil de uyandırılmış olsam mutlaka büyük bir şaşkınlık yaşardım ben neredeyim bu kadın kim sonra bilinç geri gelince "bana kim tokat attı?" "Aşkım çok horluyordun bende uyuyamadım senin horlamandan o sinirle patlattım sana bir tane" Diyecektir muhtemelen :) :) Neyyyy yedim ulan seni diye başlayan evin için kovalamaca başlardı muhtemelen, kaçan kadın da "Ay ay" diye sesler atacaktır bu durum da sesleri duyan komşular napıyor tecavüz mü ediyor diyeceklerdir. :) :)
Açıkçası, şiddet hiçbir zaman çözüm değildir. Böyle bir davranış, ilişkide güveni ve saygıyı tamamen yok eder, sonunda sadece kırgınlık ve öfke bırakır o yüzden vurma 😅