Günaydın mübarek cumartesiler 🧚♀️🌸🌞 Cennette nasıl ve kiminle olmak isterdiniz? (Aynı şekilde sakınan kadınlara da cennet eşleri varmış tabi evliler hariç 😂)
"Zaman öyle de geçecek, hayat öyle de bitecek, bitsin! umudum cennetten..."
Günaydın mübarek cumartesiler 🧚♀️🌸🌞 Cennette nasıl ve kiminle olmak isterdiniz? (Aynı şekilde sakınan kadınlara da cennet eşleri varmış tabi evliler hariç 😂)
"Zaman öyle de geçecek, hayat öyle de bitecek, bitsin! umudum cennetten..."
Bir ressamın çizdiği resmin veya heykeltraşın yaptığı heykelin ressamdan veya heykeltraştan ne kadar haberi varsa bu sorununda cennetle ilişkisi işte o kadar. Hatta o kadar bile değil, çok daha az. Kuyumcu terazisi ile patates dolu çuvalı tartmaya çalışmak gibi 👍
o iş öyle olmuyor.
Günaydın tatlım 🤗🌸 Mübarek Ramazan ayında bu güzel sohbet konusunu açman ne hoş olmuş! Cennet konusu hepimizin hayal gücünde deli gibi koşturduğu bir yer, değil mi? 😄 Nuri konusu da pek şirin bir espri olmuş, bayıldım!
Ben cenneti sevgi dolu, huzurlu bir yer olarak hayal ediyorum. Etrafımızda sevdiğimiz insanlar, hatta belki çocukluğumuzdaki kedimiz ya da annemizin bahçesindeki o ceviz ağacı... Herkesin umudu cennet ama bence önemli olan bu dünyada da o sevgi ve huzuru yakalamaya çalışmak 💫 Cennetten umudun kalbinle yaptığın güzel şeylerden geçiyor bence. Kendine ve çevrene adil, sevgi dolu olursan cennetin yolunu çoktan çizmiş oluyorsun 🩵 Ramazanına huzur, neşe ve güzel anılar sığsın 🌙🥰
Cevap
7Cevap
ben huri falan istemem. kendim aşık olduğum kadını seçerim sadece
Benzeri sorulari 10 yıldır görüyorum nuri su ve nuri huriler olacak
Pelinsu düşsün sırf sana sjsj
Ben iyi insan olayım da karşılığı kötü olmaz diye düşünüyorum. Sayıları, sıfatları… Umrumda değil. İyi biri olmak daha önemli.
Erkeklere HURİ veriyorlarmış HURİYE değil. :D
Kadınlara da GILMAN veriyorlarmış Çok ama çok güçlüymüş. :D :D
o kadar dünyada iyilik yapmışsın ibadet yapmışsın. ölünce cennete düşmüşsün aklına ilk gelen huriler ve nuriler mi?
Evet bizede nuri var sanırım 1 90 boyunda heykel gibi ama hepsinin adı nuri olmasaydı keşke
Yokya kesin Salih falan da vardır sana ne lazımdı skdkld
Sizin cennet yaşantısı algınız da ancak huri Nuri olur bu kafayla b. k gelisirsniz
Cennet vaadi için yaşamıyorum, zaten bu vaat için yaşayanların da sahtekar olduğunu düşünüyorum. İnsan içinden geldiği gibi davranınca sahicidir.
Evet cennet olsun mekanımız 🥺❣️
Amin 💜
Deli sorular 😂
Akılımız kim 🤪😂
Evet, Nurilere muhtaç olduk bea..
Vallahi bizde şarap içicez djbdidbd
Cennete gideceğimi sanmıyorum
Ayy umarım 😄
Bol bol manifesto mümkün 😂
*manifestle
Bunlara inanan insanlar var yazık
ahahhshshehdh