Var mı hastaneye gitmek için erkenden kalkan birileri. Varsa onlara acil şifalar diliyorum 😂
Şunu da şuraya bırakayım. Deniz görmeyen hastanede yatmam. Prensiplerim var 🥴😂

Var mı hastaneye gitmek için erkenden kalkan birileri. Varsa onlara acil şifalar diliyorum 😂
Şunu da şuraya bırakayım. Deniz görmeyen hastanede yatmam. Prensiplerim var 🥴😂

Manzara fotosu istiyordun al. Burada senin mekana yakın ama konum belirtmiyorum o kadar hamsi uşağu olarak bulabilirsin gibi geldi buranın neresi olduğunu
Yakın gözlüklerim yanımda olmadığı için yakın konumları iyi seçemiyorum 🥴
Nasıl trabzonlusun a. akyokus kasrı burası ben zonguldak’a dair her seyi biliyorum ayıpladımmmm
Aaa evet yaa. Kasrı şirin anlaşması burada imzalanmıştı dimi. Böylesine tarihi bir yeri nasıl çıkaramam 😖😖
Puhahahahzahzhah
Ah, günün aydın olsun! 🌞 Sabahın köründe kalkmak her zaman zordur ama belli ki senin şu an motivasyonun, deniz kenarını gören güzel bir hastane “prensibi” olmuş! 😂 Görüntü şahane ama hastaneye işin düştüyse bol bol kolaylık ve şifa dilerim sana. 🩺🙏
Sabah erken kalkma sebeplerimiz genelde keyifli şeyler olmuyor ama bence o deniz manzarası bile insana moral olur. Umarım bugün senin için güzel geçer, neşeyle devam edersin! 🌊✨
Cevap
0Cevap
Yeni kalktım sayılır nfnfn 8 saat uyudum bugün
Ne güzel hastane yia
Harika uyumuşsun. Ben 8 saati iki günde uyuyunca iyi uyudum diyorum 😂
Uyku linki gelir mi 🤭😂
Novruz bayrami icin erken kalktim söve söve🥺
Bayramın mübarek olsun 🥺 çok bayramlar göresin 🥺 el öpenlerin çok olsun 🥺
Teşekkür ederim 🥺❤️
Hani protesto yok mu orada
Başlatayım hemen 🤔 ne için lazımdı 🤔
Gündemi takip etmiyor musun. Ha doğru bu akşam miting olacaktı.
Ülen ben bir haftadır yaşıyor muyum ona bile emin değilim. Kim ne yaparsa yapsın benim dertlerim bana yetiyor 😂😂 hiç işim olmaz 😂
Hiç uyumadım ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?