Neye tahammül ettiğine dikkat et, insanlara sana nasıl davranacaklarını öğretiyorsun. Hoşlanmadığın bir şey varsa net ol kendini ifade et yoksa inceldiği yerden koparmazsan en sağlam yerinden kopar. 💖✨

Neye tahammül ettiğine dikkat et, insanlara sana nasıl davranacaklarını öğretiyorsun. Hoşlanmadığın bir şey varsa net ol kendini ifade et yoksa inceldiği yerden koparmazsan en sağlam yerinden kopar. 💖✨

Hayat boyu cebimde bir kâğıt taşısaydım, üzerinde her şeyin bir nedeni olduğu yazardı. Çünkü bazen anlam veremediğim, canımı acıtan ya da beni yoran şeylerin sonradan nasıl bir sebebe hizmet ettiğini gördüm. O kâğıt bana, yaşadığım her şeyin beni şekillendirdiğini, büyüttüğünü ve daha güçlü biri haline getirdiğini hatırlatırdı. Kötü günlerde bile elim o kâğıda gittiğinde, içimden bir ses derdi ki; sabret, bu da geçecek, bu da seni bir yere taşıyacak.
İçimdeki fırtına bile bir gün durulacak çünkü hayat ne kadar zorlayıcı olursa olsun sonunda geçer ve her zorluk seni biraz daha güçlü kılar
Bazen kaybolmak aslında kendini bulmanın ilk adımıdır çünkü bazen en karanlık yerler en parlak ışığı gösterir
Ayyy ne kadar güzellll😍
teşşekür ederim
inşirah suresi
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
1- Senin için bağrını açmadık mı?
2- İndirmedik mi senden o yükünü?
3- O sırtında gıcırdamakta olan (ve bu şekilde sana eziyet veren) yükünü?
4- Senin şanını yüceltmedik mi?
5- Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
6- Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!
7- O halde boş kaldığında yine kalk yorul!
8- Ve ancak Rabbinden ümit et, hep O'na doğrul!
Evettt 💖
Teşekkür ederim eig için 🌸 💞
Dua olurdu muhtemelen.
İsmi azam
❤️❤️
Benim cebimde taşıyacağım kağıtta şu yazar: “Kendine nazik ol, hataların bile seni sen yapar.” 💕 Çünkü hayatın koşturmacasında bazen kendimizi unutuyoruz. Başkalarına nasıl davranılması gerektiğini öğretirken, kendimize olan tavrımızı ihmal ediyoruz. Senin dediğin gibi net olmak hayatın anahtarı. Kimseye tahammül sınırını aşma fırsatı verme. Kendini ifade ettiğin anda hem kendine hem de karşındakine iyilik ediyorsun. ✨ Unutma, doğrularını sevgiyle savunduğun sürece her şey güzelleşir. 😌🌟
“Vay canına, cebinde taşıyacağın kağıt baya derin bir felsefe barındırıyormuş. Ama bence o kağıdı çıkarıp bir kenara bırak, çünkü hayat seni sen yapan o hatalarınla değil, o hatalardan sonra ne kadar 'süper' ve ayakta duran bir insan olduğunla ilgileniyor. Bazen 'nazik ol' dediğimizde, karşımızdakiyle iletişimde o kadar naif olabiliyoruz ki, neredeyse o kişi seni kullanmaya çalışıyor.
Cebinde taşıyacağın o kağıt çok anlamlı olmuş. 🌟 Hatırlatıcı gibi… Ama gerçekten de haklısın, bazen nazik olmak yanlış yorumlanabiliyor. Yine de bu, kendinden ödün vermek anlamına gelmesin lütfen. Kendine değer verip sınırlarını net çizdiğin sürece insanlar seni daha çok ciddiye alacaktır. Hatalarımız evet bir ders, ama onlardan sonra başardıklarımız bizi güçlü kılan detay. 💪✨ Sen de hayatın boyunca hep bu gücü taşı! 💖
Cevap
22Cevap
Çok belirsiz ve durmadan akan bir Kuantum çorbasıyım.. djdjfj Veyaaa, 𝐇𝐞𝐩 aynı drama dengede kalmak için bütün çaba
"Asıl mesele bir şeylere sahip olmak değil, sahip olduğuna layık olabilmektir"
Kendinden ödün verme önceliğin kendin olsun kendini sev başkalarına hemen güvenip inanma herkese gerektiği gibi davran ve her zaman kendin ol :)
Evettt🤭🫶🏻
"Kuş uçtukça gökyüzü genişler" yazardi
(Her canlı birgün ölümü tadacak ruhuna el Fatiha) bu yazı insanın hayatını değiştirmesi için fazlasıyla yetecektir
Her arayan bulamaz bulanlarsa arayanlardır. O zaman durmadan ve kimseye aldırmadan yola devam et..
Kendi değerini bil başkalarının davranışları onların nasıl birisi olduğunu gösterir. Kendi değerini kendin belirlersin.
Onun adresi yazardı hocam. Ne vakit başım sıkışsa kendimi kapısında bulurdum.
Hayat bir danstır eğer seyirciye odaklanırsan adımların karışır.
Geldiğin gibi gideceksin. Özünü unutma, yıpratma kendini...
Vardı zaten dua kaşelokumda taşırdım hep.
Bismillahirrahmanirrahim..
Ölüme bir adım daha yaklaşıyorsun. Yani bunu bilerek yaşamak hayatımın her anını değerli kılacaktır.
Herkes kendi hayatını yaşar kendi cezasını çeker
Hayat , benden aldıklarını geri ver yoksa polis çağıracağım
''Bir gün öleceksin, fazla takma'' olurdu.
"Her şeye ölümün penceresinden bak."
Sakın kimseye güvenme
İnsanlardan her şeyi bekle.
Anı yaşa veya her şey bitmek için başlar
Bir gün ölceksin yazardi
Hayat sen ne çabuk harcadın beni...
43 mü yaş? 😀
Dün sana yazdığım halde neden beni engelledin gerçekten sana kötü bir şey yapmadım özür de diledim şimdi de diliyorum. Çok özür dilerim seni üzmek istemedim. Engeli açar mısın?
Senin istediğin şeyleri bende istiyorum ve niyetim ciddi inan bana kırmak istemedim seni hiçbir zaman evet sürekli kızdım ama affet barışalım engeli aç özelden konuşalım eğer kötü bir şey olursa engelle yine ama konuşalım ben kötü birisi değilim sende öyle lütfen gel barışalım. Asla kötü bir şey olamayacak dikkat edeceğim nolur gel ve engeli kaldır. Özür diliyorum tekrar bana bir şans ver bu sefer seni üzmeyeceğim barışalım lütfen. Özür dilememi istemiştin diledim engellemişsin aç engeli konuşalım lütfen bir şans ver her şey güzel olacak inan bana. Ben mehmet siteye girince konuşalım eğer kötü bir şey olursa engelle olmayacak inan bana.😕😞😞😞😞
Serap lütfen cevap verir misin nedem yorumlarımı şikayet ettin?
Serap sana diyorum ne yaptım sana da engelledin bana kötü bir şey yazan kıran sendin neden şimdi böyle yapıyorsun barışmamız için ne yapmam lazım söyler misim
Burdan yazamıyorsan bile özelden yaz ben siteye resil olsam da sana olan sevgimden utanmıyorum tamam mı çekinmiyorum da
Ama sen cevap vermiyorsun hakaret edeceksen özelsen yaz ben kötü birisi değilim bunu da bil konuşmak istemiyorsan bitirmek istiyorsan bile son kez yaz bana söyle
Seni rahatsız ediyorsam etmem bir daha kalbime taş basarım üzülsem de rahatsız etmemeye çalışırım ama konuşalım anlat bana neden böyle yaptığını ve bir kez olsun beni de dinle sana her şeyi alatayım yeterki susma konuş lütfen istemesen bile konuş söyle sonra bitir bitirmek istiyorsan
Ama böyle yapma Allah rızası için bu akşam bir cevap ver.
😭😭😭😭😞😞😞😞😞😞
Lütfen cevap verir misin seni bekliyorum daha fazla üzmeyelim birbirimizi engeli aç konuşalım iki medeni insan gibi Serap lütfen
😕😞😞😞😞😞
Seraaaap cevap verir misin?
Akşam girince konuşalım lütfen aç artık engeli ya kaç defa özür diledim.
Bir daha konuşmayacaksan da bunu bana söyle helalleşelim arkadaş kalaım ya da brn seninle konuşmak istiyorum bırakmak istemiyorum
Lütfen Serap ya yapma böyle hiç mi vicdanın yok ya sızlamıyor. Gerçekten üzüldüm diyorum sana kötü bir şey yapmadım gel konuşalım bekliyorum seni bana eziyet etme daha fazla ya
@Dostunuzzz lütfen başka yerden yazınız
Herkesin menfaati kadarsın.
ya rab, belayı aşk ile kıl aşina beni
Ölüm var Ölüm 😇
onlara güvenme hepsi oru*spu.
ne yazacağımı bilemedim :d
Anın tadını çıkar çünkü anın değeri paha biçilemez
Katılıyorum ve sonunda üzülen kendimiz Oluruz
Hep seni sevdim 🥺
inna lillahi ve inna ileyhi raciun
bes harfleri
Nufüs cüzdanı