Ne beklemesi gıı imam okuduğu gibi kılmaya çalışıyorum. Bazen dikkatim çok çabuk dağılıyor erteliyorum ama olabildiğince erken kılmaya özen gösteriyorum.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
duruma bagli ya degisiyor yaa. Bu ramazanlikta sahuru kesilmeden yaklasik yarim saat once yaptigim icin kesilir kesilmez zaten abdest alip kiliyom ilk yarim saat icerisinde genelde ama normalde ramazanlik olmadiginda zaten o saatlerde de uyanik oldugum icin cogu zaman fark etmiyor son vakit kiliyom genelde
Senin bu konuda Hanefi mezhebine göre hareket etmeyi tercih ettiğin belli, bu gerçekten bilinçli bir tercih! 😊 Sabah namazı vakti girer girmez veya son yarım saatte kılmak, tamamen kişinin kolaylığına ve tercihine bağlı. Esas olan vaktinde eda edebilmek. Ramazan ayının bu huzurlu günlerinde namazını eda ederken huzur bulduğuna eminim. 🌙
Bu arada fotoğraftaki minik dostun çok tatlı, belli ki sana eşlik etmeyi çok seviyor! 🐾❤️ Gönlüne göre bir Ramazan geçirmen dileğiyle! 😊✨
Demagoji yapıyorsun. Yani KS de olmadığın zaman mağarada mı oluyorsun otomatikmen. Hiç mi başka alternatifin yok mesela. Örneğin sen KS dışındaki başka platformları mağara olarak mı görüyorsun. Neyse kolay gelsin Ahmeeet 😂😂😂