1 yılBir kız olarak yazılan yorumları okuyorum da gerçekten hemcinsimden utanıyorum. İyi yorum yapanları ayrı tutuyorum. Bir erkeğin hiç tanımadığı bir kıza Merhaba, ya da Selam yazıp konuşma başlatmak istemesi kadar daha doğal ne olabilir acaba bilmiyorum. Yazık sizin egonuza, çok bilmişliğinize. Buradan erkeklere sesleniyorum Selamınıza, merhabanıza cevap vermeyen kız varsın sizden zaten uzak olsun. Samimiyetle söylüyorum. Erkekler biz kızların üzerine bu kadar düşmeyin. Sonra bir yerimiz kalkıyor. Kendimizi bir halt sanmaya başlıyoruz. Benim babam annem Ukrayna'lı. Üniversiteyi Türkiye'de okudum. Şuanda da Türkiye'deyim burada yaşıyorum. Çok az kız arkadaşım var. Fazlasınıda beklemiyorum. Ama uzun Türkiye'de yaşadığım için hemcinsimleriminde siz erkeklere karşı nasıl tavır ve hareket içinde bulunduklarını gözlemleme imkanım oldu. Ukrayna'daki kız arkadaşlarımla buradaki kızlara bakıyorum, buradaki kızların sizlere değer verdiğini açıkça düşünmüyorum. Nede olsa biri olmazsa diğeri olur düşüncesine sahip gibiler. Ama bunun suçlusu siz erkeklersiniz. Bundan da kesin olarak emin oldum. Sosyal medyama fotoğraf koyuyorum onlarca erkek yazıyor. Sonucunda kaldırmak zorunda kalıyorum. Böyle bir ortamda biz kızlarda kendimizi bulunmaz eşsiz sanıyoruz. Gelmeyin bu kadar biz kızların üzerine. Ukrayna'da bir cafede ya da bir eğlence mekanında bir erkek selam verir, hal hatır sorar tanışmak için. Türkiye'de bu cesareti gösterecek erkek genelde çok az olarak düşünüyorum. Olanlarıda kızlar tersleyerek geri gönderiyor zaten. Doğal olarak erkeklerinde cesareti kırılıyor. Buradaki kızların şahit olduğum örneklerden yola çıkarak sevgililerine sürekli küsüyorlar. Bu şekilde daha çok ilgi ve sevgi göreceklerini zannediyorlar. Erkekleri bıktırıyolar. Ben olsam bende bıkarım. Küstükten sonra konuşmuyorlar. İletişime kapatıyorlar kendilerini. Sen İletişime kapatırsan kendini sorun nasıl çözülecek peki. Varsa sorun kırıldığını açıkça söylemek, konuşmak yerine yerine haftalarca erkek arkadaşları ile konuşmuyorlar. Bence siz erkekler çok sabırlısınız. Ben hiç bir Ukrayna'daki kız arkadaşlarımdan böyle tavır ve hareket görmedim. Onlar genelde sorun olduğunda açıkça söylerler. Konuşup halletmeye çalışırlar. Küserek daha çok ilgi ve sevgi görmeyi beklemezler. İlgi görmek isterlerse ilgi gösterirler. Zaten erkeğe bir adım atınca o sana on adım geliyor. Belki bana hemcinslerim kızacak ama buradan siz Türk erkeklerine seslenmek istiyorum. Dünya köy olmuş, internet denen bir şey var değil mi? Olmuyorsa zorlamayın. Dünyanın her yerinde kız var. Erkek nüfusu kız nüfusundan az zaten dünyanın her yerinde. Gidin başka ülkedeki kızlarla iletişim kurmaya çalışın. Siz Türk erkekleri çoğu ülkede seviliyorsunuz. Türkler dünyanın her yerinde var. Aileye ve eşinize sahip çıkmanız çoğu yerde takdir edilen ve aranan bir durum. Dünyanın çoğu ülkesinde böyle biliniyorsunuz. Eğer olmuyorsa burada yabancı kızlarla konuşmaya çalışın. Belki o zaman buradaki hanım kızlarımız sizlerin değerinizi anlar. İsteyen istediği yorumu olumlu ya da olumsuz yapabilirsiniz. Elimden geldiğince hepinize cevap vereceğim. Daha bir sürü olumsuz örnek verecektim ama yazı çok uzadı. Erkekler Değerinizi düşürmeyin. Size değer verecek olana gidin...
415 Yorumla- 1 yıl
Haklisin yurtdisinda ben de böyle bir ego görmedim
Tek suçlu erkekler - 1 yıl
@DELİKANLIPRENSSSS biz kızların çok üzerine geliyorsunuz. Bu durumda her kız kendini eşsiz bulunmaz hissediyor. Haksızmıyım ama söylediklerimde. Sizlere yapılan muameleye bakıyorum gerçekten ben üzülüyorum. Bazıları o kadar aşırı kaçıyor ki insan yerine koymuyor. Dalga geçiyor, alaya alıyorlar. Sanki dünyada eşsiz tek insan kendileri. Yorumlardan anlaşılıyor zaten. Ama bunun suçlusu yine sizsiniz. Bu kızlara çok yüz vermişsiniz. Bizde Ukrayna'da erkeklere çok yüz verdik onlarda kızları umarsamaz oldular. Maalesef böyle oluyor. Kızı erkeği yok bunun işte. Dengeyi kuramıyoruz ne yazık ki. Yüz bulan şımarıyor.
- 1 yıl
Ukraynalıları da gördük adam kadını en yakın arkadaşı ile bastı evde adam Türk kadın ukraynalı evli çocuklu😃
- 1 yıl
@Venüstengeldimm Her milletin iyisi kötüsü vardır. Bir kişinin yaptığı hata bir milletin tamamının öyle olduğu anlamına gelmez. Bu durum tüm milletler için geçerlidir. Genelleme yapmamak gerekir ondan.
- 1 yıl
E sende Türk kızlarını genelledin senin yaptığın neydi
- 1 yıl
@Venüstengeldimm İkisi farklı konu ama. Senin söylediğin ihanete giriyor. Ben Türk kızları ihanet ediyor diye bir şey söylemedim. Sadece hal hareket ve davranışlarını söyledim. Bizim ülkedeki kızlar farklı, buradaki kızlar farklı davranıyor ilişkilerinde genele vurduğumda. Onun söylemek istedim. Elbette bizde de vardır sizin gibi davranan kızlar ama genele vurduğunda yine azınlıkta kalıyorlar. Sizler de bu durum çoğunlukta. Benim gördüğüm bu.
- 1 yıl
Peki sizin slav kadınları bu kadar iyiyseniz ülkenizdeki erkeklerden neden değer görmüyorsunuz da Türkiyeye gelip buradan evleniyorsunuz?
- 1 yıl
@Venüstengeldimm Çünkü bizim orada kız nüfusu ve erkek nüfusundan 2 kattan fazla. Erkekler kızlardan doymuş durumda. 1 kızla ömür geçirmek gibi bir dertleri yok çoğunun. Başka başka kızlarla gün geçirmek onlar için daha eğlenceli. Çok vardır mesela evli olmayıp hamile kalıp çocuğunu tek başına büyüten. Bizim oranın erkekleri sorumluluk almayı sevmiyor. Var elbet sevenler genelleme yanlış olur ama sayıları çok az. Kızlar tarafından çok ilgi gördüklerinden, aile kurmak gibi bir düşünceleri olmuyor çoğunlukla. Ama buranın erkekleri öyle değil. Sevip evlendiği zaman evine ve ailesine sahip çıkıyor. Sevgisini karşı tarafa gösteriyor. Bu gösterne genelde 1 çiçek alıp gelmekten ziyade ilgi ve alakasını yönelterek gün içinde arayıp sorarak bir yerlerde beraber vakit geçirerek oluyor. Elbette bizim orada da oluyor bu şeyler. Ama sahiplenme duygusu erkeklerde çok az orada. Ben buranın erkeklerini o yönden çok taktir ediyorum. Ama onlar sizi sahiplenmelerine, ilgi ve alaka göstermelerine rağmen kızlar hep daha fazlasını bekliyor. Hiç karşı tarfla empati kurmuyor. Bu adam erkek dışarıda da bir hayatı ve işi var diye düşünmüyor. Hep ilgi bekliyor az görmediğini anladıklarında küsüyorsunuz. İletişimi kesiyorsunuz. Neden böyle yaptığınızı sorduğumda bana söylediğiniz erkek milletine çok yüz verirsen böyle ilgiyi keser, senin tepene çıkar diyorsunuz. Oysa o erkek daha size en fazla 12 saat mesaj atmamış ya da aramamıştır. Üniversitede okurken kaldığım ev arkadaşlarımdan biliyorum bunları. Daha sonra erkek bu durumdan sıkılıyor. Bırakıp gidince erkekleri suçluyorsunuz.
- 1 yıl
@Venüstengeldimm Bana göre sürekli sürekli karşı taraftan ilgi beklemekte bir sömürüdür. Sevdiğiniz erkeğin tek derdi siz olmasını bekliyorsunuz. Ama dünya öyle bir yer değil. Asıl değerleri göz ardı ediyorsunuz. Siz baskıladıkça aslında farkında olmadan erkeği kendinizden uzaklaştıryorsunuz. Zamanla yorulmaya başlıyor, sizlere olan sevgisi azalmaya başlıyor daha sonra ilişkinin böyle devam etmeyeceği fikri oluşuyor bırakıyor. Bence siz daha erkeklerin düşünce yapısını ve nasıl davranılması gerektiğini bilmediğinizi düşünüyorum. Erkek baskılanmaz, çünkü buna gelemezler, güçlü yapıda yaratılmışlardır. Sizin geleneğinizde, bizim orada da böyledir. Erkekler evin direğidir. Direği eğip bükemezsin, denersen kırılır. Ama fikirlerini düşüncelerini doğru, yanlış gördüklerini söylersin, tartışırsın o ayrı bir konu. Birde sizler karşı tarfı sürekli değiştirneye bir kalıbın içine koymaya çalışıyorsunuz. Benim etrafımda oluşsun hayatı diye engeller koymaya başlıyorsunuz. Elbette sınırlar olacak ilişkide ama engellerin dozunu bazen çok kaçırıyorsunuz. Arkadaşlarınla görüşmesini istemiyorsunuz. Bunlar bana tuhaf geliyor. Anlamlandıramıyorum neden böyle yapıyorsunuz.
- 1 yıl
Peki sen bu kadar anlayışlı isen senin değerini bildi mi bizim Türk erkekleri merak ettim?
- 1 yıl
@Venüstengeldimm Tabiki de. Hiç birinden bana karşı olumsuz bir hareket ve davranış görmedim. Biz nasılsak onlarda bize karşı öyle oluyorlar. Ben onu fark ettim. Şuanda konuştuğum bir Türk erkeği var. Çok iyi anlaışıyoruz. Hiç bir problemimiz olmadı daha hiç. İlişkide Sadece onlara biraz alan açılması gerektiğini düşünüyorum. Bu onlar için yeterli oluyor zaten. Onlarda bizim açtığımız bu alanı fark edip bizlerin mutluluğu için elinden geleni yapıyorlar. Bunu hissettiriyorlar.
- 1 yıl
Vay be, Türk erkeklerinde görmediğimiz o eşsiz şeyi sen görmüşsün en azından sizleri mutlu edebiliyor ne mutlu gerçi tanıdığım tüm slav kadınları erkekte para güce bakar hatta evliyken daha güçlüsünü bulunca gidermiş bunu bizzat Rusyada yasayan arkadaşım söylemişti o sizi o kadar övmedi 😃
- 1 yıl
@Venüstengeldimm Övülmek gibi bir derdim hiç olmadı. Sevmem de. Elbette evini ve maddi ihtiyaçlarını karşılayabilecek belli bir geliri olan erkeği ister herkes. Bunu sizler bizden daha çok istiyorsunuz. Siz evlenir çalışmazsınız isterseniz, size öyle bir zorunluluk koymuyorlar. Ama biz evlendikten de sonra da çalışmaya devam ederiz orada. Aynı şekilde burada da bir iş bulursak gene çalışırız. Ukrayna'da çoğu iş kolunda kadınları görebilirsin. Elbette burada da var ama bizim orada yıllardır böyle. Kendi hayatımızı idame ettirebiliyoruz zaten, sadece saygılı, bizi sevebilecek, sadık dürüst evine belli bir düzeyde gelir getiren çok zengin olmasada olur ama evinin erkeği çocuklarının babası olacak bir erkek arıyoruz. Size bunlar artık çok normal geliyor, ama her yerde öyle değil işte. her şey maddiyat para da değil. İnsanlıkta önemli. Ben böyle düşünüyorum. Düşünmeyen paraya önem veren kızlarımızda vardır elbet sizlerde de olduğu gibi
- 1 yıl
@Venüstengeldimm Ukrayna'lı bir kız arkadaşım Türkiye'den rütbeli bir askerle evlendi. Zengin bir çocukta değildi. Ama çok mutlular şimdi
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
1 yılSIm yazanlara sucuk yazıyorum ama şakayı anlayan çıkmadı daha. Hoş zaten biraz olsun zeki olsalar önlerine çıkan her pembe hesaba iş atmıyor olurlardı.
00 Yorumla
1 yılMerhaba ben İstanbul büyükşehir belediye başkanı Mustafa yeşil Cumhurbaşkanı da bu şekilde yapıyorum abla kardeş payı dizisinin ilk bölüm kabul edildi sözleşmeli ve kadrolu personel alınacak bu akşam uyumucam ama bu umut oldu ve bu da izliyor ve bu da izliyor ve bu da izliyor ve bu da izliyor ve bu da izliyor ve bu da izliyor ve bu da izliyor ve ben biraz daha pazarlık payı vardır her şeyde olduğu gibi bu yıl da devam ediyor ama bu umut oldu ve bu da izliyor ve bu
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı.
1 yılSekiz senedir yazmıyorum. Face to face en güzeli. Eski usul. Daha iyi oluyor. Hazırlık yok. Beklenti yok. O an iyi giderse mükemmel. Özel bir durum yok. Dokunma çabası yok. Özgürce ne canın istiyorsa konuş eğlen. Ama düşürmenin de tadı başka oluyor tabi. Tek gecelik çok tarzım olmasa da yılda bir iki denk geliyor. Kız zaten kendi oraya getiriyor. Sürprizler de oluyor yani. Akışa bırakmak en iyisi. Bin kişinin yazdığı hatuna selam yazıp laf da olmuyorsun :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
183Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılsapıklardır onlar engelleyin
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılÖyle deme ikinci mesajda da boydan istiyorlar haklarını yeme abdhsh
120 Yorumla
1 yılTamam da, erkeklerin hepsi de böyle değil şimdi, hakkını yemeyelim. Bazıları gerçekten uğraşıyor, ilginç sorular soruyor, sohbeti ilerletmeye çalışıyor. Ama işte, “selam” yazıp bekleyen kitle de çok büyük. Belki de reddedilmekten korktukları için fazla açılmıyorlar, ya da nasıl konuşacaklarını bilmiyorlar. Yani kızlar da bazen biraz fırsat verse, konuşma ilerleyebilir.
14 Yorumla- 1 yıl
Selam canim ben amcanım yazıyorum engel yiyorum nerde hata yapıyorum
- 1 yıl
Amcacım senin yaşın geçti
- 1 yıl
Nerdee o eski bayyanlar
- 1 yıl
Nerde o eski adamlaarrr
1 yılİlk olarak ne yazılmasını arzu ediyordunuz? Sohbet elbette "Selam" veya "Merhaba" tarzı cümleler ile başlayacaktır. Ayrıca neden her sohbette sohbeti ilerletecek, yeni konular açacak olan taraf erkek oluyor? Sizin düşünceleriniz, sohbet etmek istediğiniz konular, sorularınız yok mu? Sabah sabah sinirlendim. Bu ülkedeki kadınların akıl almaz egolarına anlam veremiyorum. Karşındaki kişi ilk defa seninle konuşuyor da olabilir. Trajikomik.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHay ağzına sağlık, şu mesaja kim niye dönsün. Daha çok beklerler bu gidişle. Komple mesajı kapattım kafam rahat, tek kelime selam ya da bişey sorabilir miyim saçmalığına da son verdim daha iyi oldu
43 Yorumla- 1 yıl
Ahahaha
Cevap sahibi1 yıl@King_005 soruyu yazana olabilir ama sorabilir miyim saçmalığından bahsediyorum. Gerçekten soru soracak olan soruyu yazar
Gizli Üye(25-29)1 yılSitenin 10 yıllık müdavimleri var her hesap silip açmamda yazarlar aynı kopya mesajı :D insan 10 yıl boyunca aynı mesajı yazar mı yaa hep aynı kişiler. Onlar da bin beter ama selam nbr nasılsın ben de cevap vermem bunlara. Ne yazmaları gerektiğini söylesem onu da herkese yaparlar hahah kendileri düşünsün.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAhhaha. Çünkü sırada kaç kız var sen biliyor musun 🤣 hiç sevmem öyle selam naber nasılsından ileri gidemeyen konuşmaları. Ya bana boş zamanı yok ya da kafası çok boş. Tek amacı bir gün buluşma ayarlayıp sevişmek.
30 Yorumla
1 yılSelam, selam, nbr tarzı girişlerin çok ezikçe olduğunu düşünüyorum. Keza konuşabilir miyiz diye izin alanlar da öyle. Direkt konuya gir söyle gitsin derdini yani. Belki de kibar olacağım derken kendilerini rezil ediyorlar.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 632 cevap paylaştı. Tanımadğın birine önce selam verirsin herhalde illa millet senin dikkatini çekmek için şebeklik mi yapması lazım?
52 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBiliyorlar haklarını yemeyelim şimdi, mesela bana direkt şiir yazıyorlar. Sdgjkk
110 Yorumla- 1 yıl
@Ahmettt_44 teşekkür ederim sfjjkk
- 1 yıl
Jlşşk
- 1 yıl
@Ahmettt_44 çok konuşmayı sevmem ben randoma suçu atmasın kimse sfghjkl
- 1 yıl
- 1 yıl
Ahmet mi ben mi dgjnkk diyarbakır ama alakam yok sdggh
- 1 yıl
- 1 yıl
@Ahmettt_44 teşekkür jlşş
1 yılKızlar para yazmaktan başka bir şey bilmiyorlar mı?
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı.
1 yılTürk erkeği diyorsan çoğu okumuyor , kelime hazinesi az ve bastırılmış duyguların travmasını yaşıyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMesaj atarken tanimadigin birine giriş cumlesi olarak selam ya da merhaba diyerek baslayabilirsiniz. Anlıyamadım sen ne yazmalarını bekliyosun? Klasik giriş cümlesi hi hello falan da olabilir :)
20 Yorumla
1 yılÇoğunun kelime hazinesi çok dar.
SelamNaber
Ne yapıyorsun
Çok güzelsin
Fotoğraf atsana
Maksimum bu kadarlar.
00 Yorumla
1 yılselam yazan erkeğin son model bir arabası ve dolu olan bir cüzdanı olsaydı bu mesaja cevap verecek yüzlerce kız tanıyorum. Ama senin o kadar basit olduğunu düşünmüyorum umarım yanılmam.
00 Yorumla
1 yıldirekt selam yazmak yerine story atmasını bekleyin beyler. direkt kendini attığını değil de attığı bir mekanı, etkinliği vs. cevap verin. yeni takipleştiyseniz hemen storylerine cevap vermeyin aradan biraz zaman geçsin. baktınız cevap verdi konuşmayı kısa kesin, konuyu konuştuktan sonra ee naber napıyosun fasıllarına girmeyin. daha sonra farklı story atınca yine yazın, her konuşmada biraz daha uzatın konuşmayı.
00 Yorumla
1 yılAllah Allah ne yazalım merak ettim şimdi sen evde girince annen baban selamı veriyorlar yoksa ilginç bir şey mi söylüyorlar bana bak kızım senin niyetin populer olmak herkes beni sevsin beni istesin diyorsun bizim gibi sigmalsr seni dansöz yapar çokta pavyona satar
02 Yorumla- 1 yıl
😆😆😆😆😆
- 1 yıl
Devam et
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yıl
Ayet mi indirecek sana mesaj atmak için?
00 Yorumla Bazen bazılarına selam bile yazmak boşa sarf edilmiş söz gibi geliyor. Tabi sende haklısın cümle kuramayanlarda var.
10 Yorumla
1 yılSelam dünyanın her yerinde geçerli ve iletişimi başlatici bir özelliği var.
Selam demeyeceklerse ne diyecek bu insanlar.😊
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Selam yerine Selamın Aleyküm birader deseler olay kapanacak 😂 her şeyi ben mi söyleyeyim ya 😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı. Öyle deme naber merhaba filanda yazıyorlar 😂 hatta bundan hemen sonra boydan istiyorlar haklarını yeme 😂
00 Yorumla
1 yılArkasından nasılsın, ne yapıyorsun, nerelisin soruları geliyor. Cevap alana kadar selam, merhaba nasılsın diye yazmaları komik.
00 Yorumla
1 yılabla bu işlerde pek tecrübeli değilim de cidden ne yazsam klişe olmaz veya hoşuna gidebilir önerin varsa rica etsem söyler misin lütfen
00 Yorumla
1 yılİyide sana direk yazmak için yazanlar selam yazanlar bide işin ağzı laf yapan tarafı var ona denk gelmemişsin 😏
00 Yorumlaİltifat ile giriş yapsak yanlış anlaşılırz korkusu var o yüzden merhaba selam start için iyidir sonra nabza göre konu ilerler
00 YorumlaGiriş kısmı olduğu için :) Siz size ne yazmalarını isterdiniz selam yerine veya selamla birlikte?
00 YorumlaNe yazım kanka göğüsler çok güzelmiş falan mı ilk mesaj selamdır yani önce selamlasir ordan devam ettirsin eski köye yeni adet getirmeyin
00 Yorumla
1 yılne yazalım? tanışmak için önce ne olması lazım? ne yapsak memnun değilsiniz ki, neden normal karşılamıyorsunuz hiç bir şeyi?
00 Yorumla
1 yılSevgilim hiç "selam" yazmaz😅 daha doğrusu mesaj pek yazmaz. Ya görüşürüz ya konuşuruz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılEn sıkıntı konulardan biri bu ne yazsak sıkıntı selam yazsak eski kafalı iltifatlı yazsak ergen ne yazalım abi ne istiyorsunuz
02 Yorumla- 1 yıl
Kral 1.92yim boy fizik yerinde ama yaş küçük diğer kuşaklar kardeşi gözüyle bakıyorlar
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biraz zeka biraz empati ile başka cümlelerle yaklaşılabilir ama çok az kaldık neslimiz tükeniyor. sndnd
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSiz de iyice tuhaflaştınız ya. Selam, merhaba demenin nesi komik olabilir? Ne diyelim mahmut mu diyelim aw.
00 Yorumla Yazdıklarına şükret müptezel, birde mesaj beğenmiyor
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
1 yılNe yazsınlar istiyorsun bir şey sorabilir miyim var olur mu o kaksksksk
10 Yorumla
1 yılYa öyle deme şimdi, naber ve merhaba yazmayı da biliyorlar 🤣
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. tirnaklarina oje surerken izlemek isterdim seni... diye selamin arkasina eklesek olur mu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen selam yazmam ama bu sitede bana birşeyler sormak isteyen kizlar da oldu hepsi konuya selam diye girdi 🤣 selam ne ya bari selamun aleyküm de
10 Yorumla
1 yılEşekler diye okudum soruyu tövbe est. Ajskdja
Ne yazsın bu garipler ne deseler suç.10 YorumlaBiliyorlar ya, bi de 3. günde “seni çok seviyorum” yazıyolar sjdksksksk 😂
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 954 cevap paylaştı. Biliyoruz da, sosyal medya dışında tanışma fırsatları daha çekici geliyor.
10 Yorumla
1 yılMaalesef aşkm onların beyinleri olmadığı için üretmeyi de bilmiyolar
00 YorumlaKonuşmayı bile bilmeyen çok erkek var haklısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMerhaba hanımefendi öncelikle verdiğim rahatsızlık için kusura bakmayın ama sizde isterseniz sizin içinde bir sakıncası yoksa iki medeni insan gibi saygı çerçevesinde tanışabilir miyiz?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 805 cevap paylaştı. Kitap okumuyorlar, soyut düşünemiyorlar, empati kuramiyorlar, kolaya kaciyorlar
00 YorumlaKonuşmayı bilmeyen adamları seçiyosan bu senin sorunun my bayby
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u 1 yılJdjdjddh selam
Napiyorsun
Bir sey sormak için rahatsız ettim...
Bu 3 cümle yetiyor00 Yorumla ben ilk mesaj olarak atom bombası yapılış tarifini yazıyorum uygun mu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 970 cevap paylaştı. sadece selam yazıyorsa sıkı tut kaçırma kalmadı o erkeklerden :D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılErkekler genelde bir şey bilmiyorlar zaten alışamadınız galiba
00 Yorumla herkese yazıyorlar maksat yazarken vakit kaybetmemek
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 531 cevap paylaştı. Klasik tc kezbani selam merhaba yazmadan direk konuya girin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen her zaman karşımdaki kadından esinlendiğim, ona özel bir küçük analiz ile ilk mesajımı gönderirim. Bu şekilde onu gerçekten analiz edip, gerekçeli bir şekilde mesaj attığımı hissettiririm. Nitelikli adamlar böyle yaparlar da kadınların çogu da "selam, naber" yazan vasıfsız erkek kitlesinin kadın tarafındaki karşılığı olduğundan dolayı herkes kendi eşleniği ile eşleşiyor işte...
00 YorumlaE normal giriş işte, en tepeden girmeye ne gerek var, dönecek olan ona da döner
00 Yorumla
1 yılBiliyorlar ama işin içinde gardını alma tedirginliği var. Sonra gelişir sohbet.
00 YorumlaAslında ne yazsak farketmiyor sonu genelde savcılığa verildiniz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı.
1 yılBilmiyorlar konuşma özürlüleri çünkü onlar hdhdh
00 Yorumla
1 yılSelam kelimesi 2010'da Windows live messenger ile bitti sanıyordum. 🤣
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSelam yazmadan konuya gidiyordum bi zamanlar artık yok 😀
00 Yorumla
1 yılİlk başta ne yazmalarını bekliyorsun. kardeşim gibi mi davransınlar.
00 Yorumla- Devamını Gör (191)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat