• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Erkekler "selam" yazmaktan başka bir şey bilmiyorlar mı?

fundamiss
fundamiss Takip Et
Xper 5 Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1225
Yapay Zekaya Sor

Çok komikkkk

Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
37 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • oOoMelekoOo
    oOoMelekoOo Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 61%
    1 yıl

Bir kız olarak yazılan yorumları okuyorum da gerçekten hemcinsimden utanıyorum. İyi yorum yapanları ayrı tutuyorum. Bir erkeğin hiç tanımadığı bir kıza Merhaba, ya da Selam yazıp konuşma başlatmak istemesi kadar daha doğal ne olabilir acaba bilmiyorum. Yazık sizin egonuza, çok bilmişliğinize. Buradan erkeklere sesleniyorum Selamınıza, merhabanıza cevap vermeyen kız varsın sizden zaten uzak olsun. Samimiyetle söylüyorum. Erkekler biz kızların üzerine bu kadar düşmeyin. Sonra bir yerimiz kalkıyor. Kendimizi bir halt sanmaya başlıyoruz. Benim babam annem Ukrayna'lı. Üniversiteyi Türkiye'de okudum. Şuanda da Türkiye'deyim burada yaşıyorum. Çok az kız arkadaşım var. Fazlasınıda beklemiyorum. Ama uzun Türkiye'de yaşadığım için hemcinsimleriminde siz erkeklere karşı nasıl tavır ve hareket içinde bulunduklarını gözlemleme imkanım oldu. Ukrayna'daki kız arkadaşlarımla buradaki kızlara bakıyorum, buradaki kızların sizlere değer verdiğini açıkça düşünmüyorum. Nede olsa biri olmazsa diğeri olur düşüncesine sahip gibiler. Ama bunun suçlusu siz erkeklersiniz. Bundan da kesin olarak emin oldum. Sosyal medyama fotoğraf koyuyorum onlarca erkek yazıyor. Sonucunda kaldırmak zorunda kalıyorum. Böyle bir ortamda biz kızlarda kendimizi bulunmaz eşsiz sanıyoruz. Gelmeyin bu kadar biz kızların üzerine. Ukrayna'da bir cafede ya da bir eğlence mekanında bir erkek selam verir, hal hatır sorar tanışmak için. Türkiye'de bu cesareti gösterecek erkek genelde çok az olarak düşünüyorum. Olanlarıda kızlar tersleyerek geri gönderiyor zaten. Doğal olarak erkeklerinde cesareti kırılıyor. Buradaki kızların şahit olduğum örneklerden yola çıkarak sevgililerine sürekli küsüyorlar. Bu şekilde daha çok ilgi ve sevgi göreceklerini zannediyorlar. Erkekleri bıktırıyolar. Ben olsam bende bıkarım. Küstükten sonra konuşmuyorlar. İletişime kapatıyorlar kendilerini. Sen İletişime kapatırsan kendini sorun nasıl çözülecek peki. Varsa sorun kırıldığını açıkça söylemek, konuşmak yerine yerine haftalarca erkek arkadaşları ile konuşmuyorlar. Bence siz erkekler çok sabırlısınız. Ben hiç bir Ukrayna'daki kız arkadaşlarımdan böyle tavır ve hareket görmedim. Onlar genelde sorun olduğunda açıkça söylerler. Konuşup halletmeye çalışırlar. Küserek daha çok ilgi ve sevgi görmeyi beklemezler. İlgi görmek isterlerse ilgi gösterirler. Zaten erkeğe bir adım atınca o sana on adım geliyor. Belki bana hemcinslerim kızacak ama buradan siz Türk erkeklerine seslenmek istiyorum. Dünya köy olmuş, internet denen bir şey var değil mi? Olmuyorsa zorlamayın. Dünyanın her yerinde kız var. Erkek nüfusu kız nüfusundan az zaten dünyanın her yerinde. Gidin başka ülkedeki kızlarla iletişim kurmaya çalışın. Siz Türk erkekleri çoğu ülkede seviliyorsunuz. Türkler dünyanın her yerinde var. Aileye ve eşinize sahip çıkmanız çoğu yerde takdir edilen ve aranan bir durum. Dünyanın çoğu ülkesinde böyle biliniyorsunuz. Eğer olmuyorsa burada yabancı kızlarla konuşmaya çalışın. Belki o zaman buradaki hanım kızlarımız sizlerin değerinizi anlar. İsteyen istediği yorumu olumlu ya da olumsuz yapabilirsiniz. Elimden geldiğince hepinize cevap vereceğim. Daha bir sürü olumsuz örnek verecektim ama yazı çok uzadı. Erkekler Değerinizi düşürmeyin. Size değer verecek olana gidin...

4
    15 Yorumla
    • DELİKANLIPRENSSSS
      DELİKANLIPRENSSSS
      1 yıl

Haklisin yurtdisinda ben de böyle bir ego görmedim
      Tek suçlu erkekler

Yorumla
    • oOoMelekoOo
      oOoMelekoOo
      1 yıl

@DELİKANLIPRENSSSS biz kızların çok üzerine geliyorsunuz. Bu durumda her kız kendini eşsiz bulunmaz hissediyor. Haksızmıyım ama söylediklerimde. Sizlere yapılan muameleye bakıyorum gerçekten ben üzülüyorum. Bazıları o kadar aşırı kaçıyor ki insan yerine koymuyor. Dalga geçiyor, alaya alıyorlar. Sanki dünyada eşsiz tek insan kendileri. Yorumlardan anlaşılıyor zaten. Ama bunun suçlusu yine sizsiniz. Bu kızlara çok yüz vermişsiniz. Bizde Ukrayna'da erkeklere çok yüz verdik onlarda kızları umarsamaz oldular. Maalesef böyle oluyor. Kızı erkeği yok bunun işte. Dengeyi kuramıyoruz ne yazık ki. Yüz bulan şımarıyor.

Yorumla
    • Ucbeyi22
      Ucbeyi22
      1 yıl

Haklısın ben de bunu anlatmaya çalışıyorum bir Gürcü olarak ama anlamıyorlar maalesef. Maalesef ben de etkileniyorum bundan eğer benim gibi olsa her erkek sorun çözülür.

Yorumla
    • Venüstengeldimm
      Venüstengeldimm
      1 yıl

Ukraynalıları da gördük adam kadını en yakın arkadaşı ile bastı evde adam Türk kadın ukraynalı evli çocuklu😃

Yorumla
    • oOoMelekoOo
      oOoMelekoOo
      1 yıl

@Venüstengeldimm Her milletin iyisi kötüsü vardır. Bir kişinin yaptığı hata bir milletin tamamının öyle olduğu anlamına gelmez. Bu durum tüm milletler için geçerlidir. Genelleme yapmamak gerekir ondan.

Yorumla
    • Venüstengeldimm
      Venüstengeldimm
      1 yıl

E sende Türk kızlarını genelledin senin yaptığın neydi

Yorumla
    • oOoMelekoOo
      oOoMelekoOo
      1 yıl

@Venüstengeldimm İkisi farklı konu ama. Senin söylediğin ihanete giriyor. Ben Türk kızları ihanet ediyor diye bir şey söylemedim. Sadece hal hareket ve davranışlarını söyledim. Bizim ülkedeki kızlar farklı, buradaki kızlar farklı davranıyor ilişkilerinde genele vurduğumda. Onun söylemek istedim. Elbette bizde de vardır sizin gibi davranan kızlar ama genele vurduğunda yine azınlıkta kalıyorlar. Sizler de bu durum çoğunlukta. Benim gördüğüm bu.

Yorumla
    • Venüstengeldimm
      Venüstengeldimm
      1 yıl

Peki sizin slav kadınları bu kadar iyiyseniz ülkenizdeki erkeklerden neden değer görmüyorsunuz da Türkiyeye gelip buradan evleniyorsunuz?

Yorumla
    • oOoMelekoOo
      oOoMelekoOo
      1 yıl

@Venüstengeldimm Çünkü bizim orada kız nüfusu ve erkek nüfusundan 2 kattan fazla. Erkekler kızlardan doymuş durumda. 1 kızla ömür geçirmek gibi bir dertleri yok çoğunun. Başka başka kızlarla gün geçirmek onlar için daha eğlenceli. Çok vardır mesela evli olmayıp hamile kalıp çocuğunu tek başına büyüten. Bizim oranın erkekleri sorumluluk almayı sevmiyor. Var elbet sevenler genelleme yanlış olur ama sayıları çok az. Kızlar tarafından çok ilgi gördüklerinden, aile kurmak gibi bir düşünceleri olmuyor çoğunlukla. Ama buranın erkekleri öyle değil. Sevip evlendiği zaman evine ve ailesine sahip çıkıyor. Sevgisini karşı tarafa gösteriyor. Bu gösterne genelde 1 çiçek alıp gelmekten ziyade ilgi ve alakasını yönelterek gün içinde arayıp sorarak bir yerlerde beraber vakit geçirerek oluyor. Elbette bizim orada da oluyor bu şeyler. Ama sahiplenme duygusu erkeklerde çok az orada. Ben buranın erkeklerini o yönden çok taktir ediyorum. Ama onlar sizi sahiplenmelerine, ilgi ve alaka göstermelerine rağmen kızlar hep daha fazlasını bekliyor. Hiç karşı tarfla empati kurmuyor. Bu adam erkek dışarıda da bir hayatı ve işi var diye düşünmüyor. Hep ilgi bekliyor az görmediğini anladıklarında küsüyorsunuz. İletişimi kesiyorsunuz. Neden böyle yaptığınızı sorduğumda bana söylediğiniz erkek milletine çok yüz verirsen böyle ilgiyi keser, senin tepene çıkar diyorsunuz. Oysa o erkek daha size en fazla 12 saat mesaj atmamış ya da aramamıştır. Üniversitede okurken kaldığım ev arkadaşlarımdan biliyorum bunları. Daha sonra erkek bu durumdan sıkılıyor. Bırakıp gidince erkekleri suçluyorsunuz.

Yorumla
    • oOoMelekoOo
      oOoMelekoOo
      1 yıl

@Venüstengeldimm Bana göre sürekli sürekli karşı taraftan ilgi beklemekte bir sömürüdür. Sevdiğiniz erkeğin tek derdi siz olmasını bekliyorsunuz. Ama dünya öyle bir yer değil. Asıl değerleri göz ardı ediyorsunuz. Siz baskıladıkça aslında farkında olmadan erkeği kendinizden uzaklaştıryorsunuz. Zamanla yorulmaya başlıyor, sizlere olan sevgisi azalmaya başlıyor daha sonra ilişkinin böyle devam etmeyeceği fikri oluşuyor bırakıyor. Bence siz daha erkeklerin düşünce yapısını ve nasıl davranılması gerektiğini bilmediğinizi düşünüyorum. Erkek baskılanmaz, çünkü buna gelemezler, güçlü yapıda yaratılmışlardır. Sizin geleneğinizde, bizim orada da böyledir. Erkekler evin direğidir. Direği eğip bükemezsin, denersen kırılır. Ama fikirlerini düşüncelerini doğru, yanlış gördüklerini söylersin, tartışırsın o ayrı bir konu. Birde sizler karşı tarfı sürekli değiştirneye bir kalıbın içine koymaya çalışıyorsunuz. Benim etrafımda oluşsun hayatı diye engeller koymaya başlıyorsunuz. Elbette sınırlar olacak ilişkide ama engellerin dozunu bazen çok kaçırıyorsunuz. Arkadaşlarınla görüşmesini istemiyorsunuz. Bunlar bana tuhaf geliyor. Anlamlandıramıyorum neden böyle yapıyorsunuz.

Yorumla
    • Venüstengeldimm
      Venüstengeldimm
      1 yıl

Peki sen bu kadar anlayışlı isen senin değerini bildi mi bizim Türk erkekleri merak ettim?

Yorumla
    • oOoMelekoOo
      oOoMelekoOo
      1 yıl

@Venüstengeldimm Tabiki de. Hiç birinden bana karşı olumsuz bir hareket ve davranış görmedim. Biz nasılsak onlarda bize karşı öyle oluyorlar. Ben onu fark ettim. Şuanda konuştuğum bir Türk erkeği var. Çok iyi anlaışıyoruz. Hiç bir problemimiz olmadı daha hiç. İlişkide Sadece onlara biraz alan açılması gerektiğini düşünüyorum. Bu onlar için yeterli oluyor zaten. Onlarda bizim açtığımız bu alanı fark edip bizlerin mutluluğu için elinden geleni yapıyorlar. Bunu hissettiriyorlar.

Yorumla
    • Venüstengeldimm
      Venüstengeldimm
      1 yıl

Vay be, Türk erkeklerinde görmediğimiz o eşsiz şeyi sen görmüşsün en azından sizleri mutlu edebiliyor ne mutlu gerçi tanıdığım tüm slav kadınları erkekte para güce bakar hatta evliyken daha güçlüsünü bulunca gidermiş bunu bizzat Rusyada yasayan arkadaşım söylemişti o sizi o kadar övmedi 😃

Yorumla
    • oOoMelekoOo
      oOoMelekoOo
      1 yıl

@Venüstengeldimm Övülmek gibi bir derdim hiç olmadı. Sevmem de. Elbette evini ve maddi ihtiyaçlarını karşılayabilecek belli bir geliri olan erkeği ister herkes. Bunu sizler bizden daha çok istiyorsunuz. Siz evlenir çalışmazsınız isterseniz, size öyle bir zorunluluk koymuyorlar. Ama biz evlendikten de sonra da çalışmaya devam ederiz orada. Aynı şekilde burada da bir iş bulursak gene çalışırız. Ukrayna'da çoğu iş kolunda kadınları görebilirsin. Elbette burada da var ama bizim orada yıllardır böyle. Kendi hayatımızı idame ettirebiliyoruz zaten, sadece saygılı, bizi sevebilecek, sadık dürüst evine belli bir düzeyde gelir getiren çok zengin olmasada olur ama evinin erkeği çocuklarının babası olacak bir erkek arıyoruz. Size bunlar artık çok normal geliyor, ama her yerde öyle değil işte. her şey maddiyat para da değil. İnsanlıkta önemli. Ben böyle düşünüyorum. Düşünmeyen paraya önem veren kızlarımızda vardır elbet sizlerde de olduğu gibi

Yorumla
    • oOoMelekoOo
      oOoMelekoOo
      1 yıl

@Venüstengeldimm Ukrayna'lı bir kız arkadaşım Türkiye'den rütbeli bir askerle evlendi. Zengin bir çocukta değildi. Ama çok mutlular şimdi

Yorumla

En İyi Cevaplar

• rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.

SIm yazanlara sucuk yazıyorum ama şakayı anlayan çıkmadı daha. Hoş zaten biraz olsun zeki olsalar önlerine çıkan her pembe hesaba iş atmıyor olurlardı.

0
    0 Yorumla
  • Kalasimvar
    Kalasimvar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    1 yıl

Merhaba ben İstanbul büyükşehir belediye başkanı Mustafa yeşil Cumhurbaşkanı da bu şekilde yapıyorum abla kardeş payı dizisinin ilk bölüm kabul edildi sözleşmeli ve kadrolu personel alınacak bu akşam uyumucam ama bu umut oldu ve bu da izliyor ve bu da izliyor ve bu da izliyor ve bu da izliyor ve bu da izliyor ve bu da izliyor ve bu da izliyor ve ben biraz daha pazarlık payı vardır her şeyde olduğu gibi bu yıl da devam ediyor ama bu umut oldu ve bu da izliyor ve bu

0
    0 Yorumla
  • LonelyHead
    LonelyHead Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 97%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı.

Sekiz senedir yazmıyorum. Face to face en güzeli. Eski usul. Daha iyi oluyor. Hazırlık yok. Beklenti yok. O an iyi giderse mükemmel. Özel bir durum yok. Dokunma çabası yok. Özgürce ne canın istiyorsa konuş eğlen. Ama düşürmenin de tadı başka oluyor tabi. Tek gecelik çok tarzım olmasa da yılda bir iki denk geliyor. Kız zaten kendi oraya getiriyor. Sürprizler de oluyor yani. Akışa bırakmak en iyisi. Bin kişinin yazdığı hatuna selam yazıp laf da olmuyorsun :D

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

68

Cevap

183

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.

sapıklardır onlar engelleyin

0
    0 Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Öyle deme ikinci mesajda da boydan istiyorlar haklarını yeme abdhsh

12
    0 Yorumla
  • sesizlerinsesi
    sesizlerinsesi Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Tamam da, erkeklerin hepsi de böyle değil şimdi, hakkını yemeyelim. Bazıları gerçekten uğraşıyor, ilginç sorular soruyor, sohbeti ilerletmeye çalışıyor. Ama işte, “selam” yazıp bekleyen kitle de çok büyük. Belki de reddedilmekten korktukları için fazla açılmıyorlar, ya da nasıl konuşacaklarını bilmiyorlar. Yani kızlar da bazen biraz fırsat verse, konuşma ilerleyebilir.

1
    4 Yorumla
    • İvanFyodor
      İvanFyodor
      1 yıl

Selam canim ben amcanım yazıyorum engel yiyorum nerde hata yapıyorum

Yorumla
    • sesizlerinsesi
      sesizlerinsesi
      1 yıl

Amcacım senin yaşın geçti

Yorumla
    • İvanFyodor
      İvanFyodor
      1 yıl

Nerdee o eski bayyanlar

Yorumla
    • sesizlerinsesi
      sesizlerinsesi
      1 yıl

Nerde o eski adamlaarrr

Yorumla
  • xPennywise
    xPennywise Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

İlk olarak ne yazılmasını arzu ediyordunuz? Sohbet elbette "Selam" veya "Merhaba" tarzı cümleler ile başlayacaktır. Ayrıca neden her sohbette sohbeti ilerletecek, yeni konular açacak olan taraf erkek oluyor? Sizin düşünceleriniz, sohbet etmek istediğiniz konular, sorularınız yok mu? Sabah sabah sinirlendim. Bu ülkedeki kadınların akıl almaz egolarına anlam veremiyorum. Karşındaki kişi ilk defa seninle konuşuyor da olabilir. Trajikomik.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Hay ağzına sağlık, şu mesaja kim niye dönsün. Daha çok beklerler bu gidişle. Komple mesajı kapattım kafam rahat, tek kelime selam ya da bişey sorabilir miyim saçmalığına da son verdim daha iyi oldu

4
    3 Yorumla
    • King_005
      King_005
      1 yıl

Ben soru soruyordum merak Edip hep dönüyorlardı kadın milleti işte hep meraklı

Yorumla
    • sahibedeno
      sahibedeno
      1 yıl

Ahahaha

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@King_005 soruyu yazana olabilir ama sorabilir miyim saçmalığından bahsediyorum. Gerçekten soru soracak olan soruyu yazar

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Sitenin 10 yıllık müdavimleri var her hesap silip açmamda yazarlar aynı kopya mesajı :D insan 10 yıl boyunca aynı mesajı yazar mı yaa hep aynı kişiler. Onlar da bin beter ama selam nbr nasılsın ben de cevap vermem bunlara. Ne yazmaları gerektiğini söylesem onu da herkese yaparlar hahah kendileri düşünsün.

2
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Ahhaha. Çünkü sırada kaç kız var sen biliyor musun 🤣 hiç sevmem öyle selam naber nasılsından ileri gidemeyen konuşmaları. Ya bana boş zamanı yok ya da kafası çok boş. Tek amacı bir gün buluşma ayarlayıp sevişmek.

3
    0 Yorumla
  • Celebrindir
    Celebrindir Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Selam, selam, nbr tarzı girişlerin çok ezikçe olduğunu düşünüyorum. Keza konuşabilir miyiz diye izin alanlar da öyle. Direkt konuya gir söyle gitsin derdini yani. Belki de kibar olacağım derken kendilerini rezil ediyorlar.

1
    0 Yorumla
  • Mehmet314
    Mehmet314 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 51%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 632 cevap paylaştı.

Tanımadğın birine önce selam verirsin herhalde illa millet senin dikkatini çekmek için şebeklik mi yapması lazım?

5
    2 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Adam beee

Yorumla
    • Mehmet314
      Mehmet314
      1 yıl

Eyw knn

Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Biliyorlar haklarını yemeyelim şimdi, mesela bana direkt şiir yazıyorlar. Sdgjkk

1
    10 Yorumla
    • Bihteeerrr u
      Bihteeerrr
      1 yıl

@Ahmettt_44 teşekkür ederim sfjjkk

Yorumla
    • Bihteeerrr u
      Bihteeerrr
      1 yıl

Jlşşk

Yorumla
    • Bihteeerrr u
      Bihteeerrr
      1 yıl

@Ahmettt_44 çok konuşmayı sevmem ben randoma suçu atmasın kimse sfghjkl

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      1 yıl

😂😂 Ahmet arkadaşa katılıyorum efenim nerelisiniz 😂😂😂😂

Yorumla
    • Bihteeerrr u
      Bihteeerrr
      1 yıl

@ByBrawo ya hahahah 😄

Yorumla
    • Bihteeerrr u
      Bihteeerrr
      1 yıl

Ahmet mi ben mi dgjnkk diyarbakır ama alakam yok sdggh

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      1 yıl

Sen sen 😂 hani yorumlarda alakasız gelip yürüyorlar ya 😂😂

Yorumla
    • Bihteeerrr u
      Bihteeerrr
      1 yıl

@ByBrawo alıştık artık 🤣

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      1 yıl

Ahahha 😂 iyi bakalım 😂

Yorumla
    • Bihteeerrr u
      Bihteeerrr
      1 yıl

@Ahmettt_44 teşekkür jlşş

Yorumla
  • rexeberiab
    rexeberiab Takip Et
    Yoda Yaş: 47 , eic 100%
    1 yıl

Kızlar para yazmaktan başka bir şey bilmiyorlar mı?

2
    0 Yorumla
  • Chıld_Of_GOD
    Chıld_Of_GOD Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 93%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı.

Türk erkeği diyorsan çoğu okumuyor , kelime hazinesi az ve bastırılmış duyguların travmasını yaşıyor.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Mesaj atarken tanimadigin birine giriş cumlesi olarak selam ya da merhaba diyerek baslayabilirsiniz. Anlıyamadım sen ne yazmalarını bekliyosun? Klasik giriş cümlesi hi hello falan da olabilir :)

2
    0 Yorumla
  • _gunes__00
    _gunes__00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Çoğunun kelime hazinesi çok dar.
    Selam

Naber

Ne yapıyorsun

Çok güzelsin

Fotoğraf atsana

Maksimum bu kadarlar.

0
    0 Yorumla
  • battalgazi007
    battalgazi007 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

selam yazan erkeğin son model bir arabası ve dolu olan bir cüzdanı olsaydı bu mesaja cevap verecek yüzlerce kız tanıyorum. Ama senin o kadar basit olduğunu düşünmüyorum umarım yanılmam.

0
    0 Yorumla
  • telliahmet036
    telliahmet036 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 46
    1 yıl

direkt selam yazmak yerine story atmasını bekleyin beyler. direkt kendini attığını değil de attığı bir mekanı, etkinliği vs. cevap verin. yeni takipleştiyseniz hemen storylerine cevap vermeyin aradan biraz zaman geçsin. baktınız cevap verdi konuşmayı kısa kesin, konuyu konuştuktan sonra ee naber napıyosun fasıllarına girmeyin. daha sonra farklı story atınca yine yazın, her konuşmada biraz daha uzatın konuşmayı.

0
    0 Yorumla
  • kötüromantik
    kötüromantik Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    1 yıl

Allah Allah ne yazalım merak ettim şimdi sen evde girince annen baban selamı veriyorlar yoksa ilginç bir şey mi söylüyorlar bana bak kızım senin niyetin populer olmak herkes beni sevsin beni istesin diyorsun bizim gibi sigmalsr seni dansöz yapar çokta pavyona satar

0
    2 Yorumla
    • scorpiongirl429
      scorpiongirl429
      1 yıl

😆😆😆😆😆

Yorumla
    • kötüromantik
      kötüromantik
      1 yıl

Devam et

Yorumla
  • OlamazMıKardeşim
    OlamazMıKardeşim Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Ayet mi indirecek sana mesaj atmak için?

0
    0 Yorumla
  • Koikebabı
    Koikebabı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 76 , eic 100%
    1 yıl

Bazen bazılarına selam bile yazmak boşa sarf edilmiş söz gibi geliyor. Tabi sende haklısın cümle kuramayanlarda var.

1
    0 Yorumla
  • __Interstellar
    __Interstellar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 100 , eic 100%
    1 yıl

Selam dünyanın her yerinde geçerli ve iletişimi başlatici bir özelliği var.

Selam demeyeceklerse ne diyecek bu insanlar.😊

1
    0 Yorumla
  • ByBrawo m
    ByBrawo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 79%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Selam yerine Selamın Aleyküm birader deseler olay kapanacak 😂 her şeyi ben mi söyleyeyim ya 😂

0
    0 Yorumla
  • Sprikb
    Sprikb Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı.

Öyle deme naber merhaba filanda yazıyorlar 😂 hatta bundan hemen sonra boydan istiyorlar haklarını yeme 😂

0
    0 Yorumla
  • BimboCansu
    BimboCansu Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 88%
    1 yıl

Arkasından nasılsın, ne yapıyorsun, nerelisin soruları geliyor. Cevap alana kadar selam, merhaba nasılsın diye yazmaları komik.

0
    0 Yorumla
  • banaordanbiolmeca
    banaordanbiolmeca Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 98%
    1 yıl

abla bu işlerde pek tecrübeli değilim de cidden ne yazsam klişe olmaz veya hoşuna gidebilir önerin varsa rica etsem söyler misin lütfen

0
    0 Yorumla
  • şakacışirine
    şakacışirine Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

İyide sana direk yazmak için yazanlar selam yazanlar bide işin ağzı laf yapan tarafı var ona denk gelmemişsin 😏

0
    0 Yorumla
  • Oktay400
    Oktay400 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 90%
    1 yıl

İltifat ile giriş yapsak yanlış anlaşılırz korkusu var o yüzden merhaba selam start için iyidir sonra nabza göre konu ilerler

0
    0 Yorumla
  • MatureMan
    MatureMan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 95%
    1 yıl

Giriş kısmı olduğu için :) Siz size ne yazmalarını isterdiniz selam yerine veya selamla birlikte?

0
    0 Yorumla
  • GriBeyy
    GriBeyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 93%
    1 yıl

Ne yazım kanka göğüsler çok güzelmiş falan mı ilk mesaj selamdır yani önce selamlasir ordan devam ettirsin eski köye yeni adet getirmeyin

0
    0 Yorumla
  • Prokonnessos
    Prokonnessos Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

ne yazalım? tanışmak için önce ne olması lazım? ne yapsak memnun değilsiniz ki, neden normal karşılamıyorsunuz hiç bir şeyi?

0
    0 Yorumla
  • Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Sevgilim hiç "selam" yazmaz😅 daha doğrusu mesaj pek yazmaz. Ya görüşürüz ya konuşuruz.

0
    0 Yorumla
  • user318389193
    user318389193 Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı.

En sıkıntı konulardan biri bu ne yazsak sıkıntı selam yazsak eski kafalı iltifatlı yazsak ergen ne yazalım abi ne istiyorsunuz

0
    2 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Z kuşağıyla konuşmayaxan sen de biraz daha olgunla konuşacan

Yorumla
    • user318389193
      user318389193
      1 yıl

Kral 1.92yim boy fizik yerinde ama yaş küçük diğer kuşaklar kardeşi gözüyle bakıyorlar

Yorumla
  • _ALCHERA_
    _ALCHERA_ Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Biraz zeka biraz empati ile başka cümlelerle yaklaşılabilir ama çok az kaldık neslimiz tükeniyor. sndnd

0
    0 Yorumla
  • göklerdengelenşey
    göklerdengelenşey Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Siz de iyice tuhaflaştınız ya. Selam, merhaba demenin nesi komik olabilir? Ne diyelim mahmut mu diyelim aw.

0
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    1 yıl

Yazdıklarına şükret müptezel, birde mesaj beğenmiyor

0
    1 Yorumla
    • fundamiss
      fundamiss
      1 yıl

Kes be

Yorumla
  • enthusiasticpq
    enthusiasticpq Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 66%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.

Ne yazsınlar istiyorsun bir şey sorabilir miyim var olur mu o kaksksksk

1
    0 Yorumla
  • sahibedeno
    sahibedeno Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 93%
    1 yıl

Ya öyle deme şimdi, naber ve merhaba yazmayı da biliyorlar 🤣

1
    0 Yorumla
  • berkatak
    berkatak Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

tirnaklarina oje surerken izlemek isterdim seni... diye selamin arkasina eklesek olur mu

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Ben selam yazmam ama bu sitede bana birşeyler sormak isteyen kizlar da oldu hepsi konuya selam diye girdi 🤣 selam ne ya bari selamun aleyküm de

1
    0 Yorumla
  • FloraBacchus
    FloraBacchus Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Eşekler diye okudum soruyu tövbe est. Ajskdja
    Ne yazsın bu garipler ne deseler suç.

1
    0 Yorumla
  • orkidemsi
    orkidemsi Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 101%
    1 yıl

Biliyorlar ya, bi de 3. günde “seni çok seviyorum” yazıyolar sjdksksksk 😂

1
    0 Yorumla
  • LastGuest s
    LastGuest Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 954 cevap paylaştı.

Biliyoruz da, sosyal medya dışında tanışma fırsatları daha çekici geliyor.

1
    0 Yorumla
  • SensualGirl
    SensualGirl Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl

Maalesef aşkm onların beyinleri olmadığı için üretmeyi de bilmiyolar

0
    0 Yorumla
  • _rOmeO__
    _rOmeO__ Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Konuşmayı bile bilmeyen çok erkek var haklısın.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Merhaba hanımefendi öncelikle verdiğim rahatsızlık için kusura bakmayın ama sizde isterseniz sizin içinde bir sakıncası yoksa iki medeni insan gibi saygı çerçevesinde tanışabilir miyiz?

0
    0 Yorumla
  • Baleman
    Baleman Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 805 cevap paylaştı.

Kitap okumuyorlar, soyut düşünemiyorlar, empati kuramiyorlar, kolaya kaciyorlar

0
    0 Yorumla
  • mertcnn1
    mertcnn1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Konuşmayı bilmeyen adamları seçiyosan bu senin sorunun my bayby

0
    0 Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Jdjdjddh selam
    Napiyorsun
    Bir sey sormak için rahatsız ettim...

Bu 3 cümle yetiyor

0
    0 Yorumla
  • AdimEfe
    AdimEfe Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

ben ilk mesaj olarak atom bombası yapılış tarifini yazıyorum uygun mu

0
    0 Yorumla
  • Maritimo
    Maritimo Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 97%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 970 cevap paylaştı.

sadece selam yazıyorsa sıkı tut kaçırma kalmadı o erkeklerden :D

0
    0 Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Erkekler genelde bir şey bilmiyorlar zaten alışamadınız galiba

0
    0 Yorumla
  • blairathy
    blairathy Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

herkese yazıyorlar maksat yazarken vakit kaybetmemek

0
    0 Yorumla
  • Maaniac
    Maaniac Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 531 cevap paylaştı.

Klasik tc kezbani selam merhaba yazmadan direk konuya girin.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Ben her zaman karşımdaki kadından esinlendiğim, ona özel bir küçük analiz ile ilk mesajımı gönderirim. Bu şekilde onu gerçekten analiz edip, gerekçeli bir şekilde mesaj attığımı hissettiririm. Nitelikli adamlar böyle yaparlar da kadınların çogu da "selam, naber" yazan vasıfsız erkek kitlesinin kadın tarafındaki karşılığı olduğundan dolayı herkes kendi eşleniği ile eşleşiyor işte...

0
    0 Yorumla
  • Emre_22-
    Emre_22- Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

E normal giriş işte, en tepeden girmeye ne gerek var, dönecek olan ona da döner

0
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Biliyorlar ama işin içinde gardını alma tedirginliği var. Sonra gelişir sohbet.

0
    0 Yorumla
  • GaryR
    GaryR Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Aslında ne yazsak farketmiyor sonu genelde savcılığa verildiniz

0
    0 Yorumla
  • Shiningdiamond
    Shiningdiamond Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı.

Bilmiyorlar konuşma özürlüleri çünkü onlar hdhdh

0
    0 Yorumla
  • nicksiz_adam
    nicksiz_adam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Selam kelimesi 2010'da Windows live messenger ile bitti sanıyordum. 🤣

0
    0 Yorumla
  • leonidas_3
    leonidas_3 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Selam yazmadan konuya gidiyordum bi zamanlar artık yok 😀

0
    0 Yorumla
  • akkusmstafa
    akkusmstafa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

İlk başta ne yazmalarını bekliyorsun. kardeşim gibi mi davransınlar.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (191)
Devamını Gör(236)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkekler "selam" yazmaktan başka bir şey bilmiyorlar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yazmayinca yazmayan erkekler neyin kafasini yasiyor? 8 cevap verildi
Erkekler neden yazışmayı/mesajlaşmayı bilmiyor? 26 cevap verildi
Erkekler anlayanlar yazabilir mi? 4 cevap verildi
Hmm, peki, oldu, gibigibi, farketmez Yazan erkekler neden ama neden cümle kuramıyorlar? 20 cevap verildi
Ekleyip yazmayan erkekler neden ekliyorlar? 8 cevap verildi
Erkekler niye yazmaz? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sırf iyi anlaşıyorsun diye sevgili olur muydun?
  • Dans etmek yaşlanmayı önler mi?
  • Hadise mi daha güzel yoksa Aleyna Tilki mi?
  • Size bir iyi bir kötü davranan o burç hangisi?
  • Külden doğan ateşe mi aittir?
  • Ben dengesiz biriyim galiba ama beni seven böyle sevsin tamam mı?
  • An'da kalmak istediğiniz bir zaman var mı?
  • Ne kadar sakarsınız?
  • Sonunda kimseden beklentinizin olmadığı o evreye gelebildiniz mi? ?
  • Poğaça sever misiniz, en çok hangi içli poğaçayı seversiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨