Birisi evlilik için uygulama sormuş herkes görücü usulü bul demiş bu devirde Allah aşkına görücü usulü mü kaldı? Görücü usulü bile takılmalık takılıyorlar yani hiç farkı yok uygulamalardan ayrıca herkes uygulamadan tanışıp evleniyor günümüz teknoloji çağı sadece amacına uygun siteler indirmek lazım bazı siteler sadece dil öğrenmek ağırlıyken bazı siteler günübirlik diğer siteler arkadaşlık ya da evlilik ağırlıklı oluyor sadece sitenin amacına göre hareket etmek daha doğrusu tanışır tanismaz buluşmamak gerek biraz görüşmek gerek ayrıca kadınlar erkekler kadar sosyal varlıklar değil erkekler kahvehane ve kadınlara göre daha fazla aktifler daha fazla çevre edinmeye. Ve görücü bulmaya daha fazla yatkinlar kadın öyle bir şansları yok mecbur uygulamalardan kalıyor şahsen benim çevremde kimse kimseye aracı olmaz herkes kendi bulur akrabalarım bile çocukluk aşklarıyla evlendi bizim ailede ve akrabalarda aile dostlarımız bile kaldırdı herkes kendi bulsun diyorlar🤣🤣🤣😂😂😂😂
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
aşk evliliği yapmak lazım
Evlilik uygulaması yok ama hepsi dating, cinsel partner uygulaması özünde
Evlenende çok ama
Gorucu usulunun devirle alakasini cozemedin? Bu ne sığ beyindir? Elestiricem diye kendini rezil etmişsin.
Evet ya adam evli karısı var 2 eş için görücü isteyen var benim başıma gelmedi ama arkadaşımı kullanıp atmış bana da Allah'ın pedofilisi ile babamın parasına konmak için geldi bu mu iyi kendimi rezil etmişim hahahah sana patlak kadını yamalasinlarda göreyim
He. Gorucu usulu olmayinca yamalanmiş mi aliyoruz? Gorucu usulunun bir mantigi vardir. Aileler once evlenecegi kişiyi arastirir hirsizmidir serserimidir yok ev bark sahibi işine odakli ev bakabilcek postansiyelde birimidir diye once bi arastirilir. Sonra kiz erkek gorusturulur begenirlerse evlendirilir. Sana bu gelenleri nasil arastirmadan gelirler yalan bilgi gibi geldi bana heyecan ariyorsun sadece bos muhabbet
Ha ondan esc olan arkadaşımı annesi yamaladi goruculere 😂hayal dünyasında yaşa sen
Shshs görücü usulü değerlendir belki iyi çıkar kız 🤣🤣
Yok be kaç tane çıktı hepsi çöp çıktı kanka kendi bulduklarim bile daha bin kat iyiydi
Sjsjsj nasip
Görücü usulü şu devirde hakikaten yetersiz
Kesinlikle zaten düzgün olsa kendine ayarlar sana değil
Haklısın öyle kızlar genelde havalı da olur
Öyle zaten
Yani öyle site varda çok nadir sağlam bulman
Ne alaka
Basbayaga
Nasip nasip nerdedir bilinmez
Görücüden hayır gelmez zaten düzgün olsa sana yamalamazlar bana görücü usulü yamalamak gibi geliyor
Hepsi bir secenek harbiden bilemessin kizim
Her devlrde var
Var mı öyle siteler
Var
Arkadaşlarımın bazıları öyle evlendi uygulamadan evlenenler daha mutlu
Söyle bizde kısmet arayalım
Arkadaşlarıma twooyu önermiştim ordan bulup evlendiler birde boo güzel
Hmm pek hayır gelmez ama neyse
Benim arkadaşım evlendi :) hayır gelmiyorsa nasıl evlendi çok mutlular simdi
Bugün öyleler yarın ne olacağı belli değil
5 senelik evlililer bu saaten sonrada boşanacaklarini sanmam ayrıca görücüde güvenilir değil bir arkadasimi kullanıp atilar diğer arkadaşımda esc kendisi annesi yamaladi zaten düzgün olsa görücü olarak yamalamazdilar kendileri bulurdu
Uygulamanın tek kötü yönü seçenek çok fazla 1 kişiye odaklanamiyorsun
Senin arkadaşların sıkıntılı demek ki 😂
Burası da iyi bnce evlenmek için
İlçe sıkıntılı benim arkadaşlar değil ilçede herkesin videosu dolaşıyor hahahhaja birde görücü nasıl evleniyorlar bilmiyorum
Burdan kimseyle tanışmam ben ya 😂başka uygulama kullanıyorum burada her kafama estikçe soru soruyorum buradan tanıştıgim kişi deli olduğumu düşünüp kaçar
İşte buranın avantajı da o. Tanışmadan önce soru ve görüşlerinden az çok karakterini çıkarıyorsn sonra konuşursun çelişki varsa elersin ama bak kendin dedin deli derler diye. Demek ki diğer uygulamalarda saklıyorsn kendini yani o sitelerde yeterince anlayamazsn insanı
Hangi ilçede yaşıyorsn ona göre dikkatli olayım 😂
Hahahhaja cok iyi ya
Merak ettim söyler misin en şehrini söyle
Yabancı site kullanıyorum hahhaha istesende denk gelemeyiz bu gidişle evde kalıcam yabancı diye diye
Tanışalım mı istersen 😅