Aile & Toplum Stres im gitti üst patladı? Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Benden size tavsiyeler alt katta kiler diyim mi😂🤣Oh ohhhh 🤣😂 Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl Yeniden güncel Stres im gitti üst patladı? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Arabadan atladı Cırtı cırtlak akordu patlak 0 5 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Bu ne simdi Yorumla Semihh98 1 yıl Türkü Yorumla Cooldusunce 1 yıl Ne alaka Yorumla Semihh98 1 yıl Üst komşu kapatilsin Yorumla Cooldusunce 1 yıl 🤣Aynen Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 934 cevap paylaştı. Demekki iyi çıldırtmışlar seni 0 43 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Hiç sorma ama bende öyle yapıyorum halen daha veri zekalı ama devamm Yorumla Cooldusunce 1 yıl Aynı şeyin yaptıklarını yapiyorum Yorumla Cooldusunce 1 yıl canım oruç tutmuyo gündüz su aciyo mutfakta oruç tutmamasina bir şey diyemem su Yorumla Mrengineerac 1 yıl Eskiden süpürge sapıyla tak tak vururduk yukarı sen tahta kaşık kullanmışsın iyi taktik 😂 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Yasa alt kattaki insanda öyle oluyo isteKul hakkı var Allah görüyor suphesiz Yorumla Cooldusunce 1 yıl Allah ıslah etsin Yorumla Mrengineerac 1 yıl AMİNNN ama nerdee düşüncesiz insan çok Yorumla Cooldusunce 1 yıl Bir kere yerleri supururken süpürgenin sapı çıktı bir ara Ondan yapmıyorum yoksa daha önce aklimdaydi Yorumla Cooldusunce 1 yıl Ama tahta kaşık iyi🤣😂🤣😂 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Şimdilik ses yok hahahah😂🤣 Yorumla Mrengineerac 1 yıl Napiyosun tavana mi firlatiyorsun o o kadar ses iletmez ma Yorumla Cooldusunce 1 yıl Aynen öyle aslında işine gelmiyo benden gıcık kapıyı bendeDaha önce o kadar bağırdım dedim rahatsız edeni ederim devammis demek uyuz Yorumla Cooldusunce 1 yıl herkes oruc tutar gece canımBende gece su aciyom hahaha Yorumla Mrengineerac 1 yıl Valla ben o durumlar için tahta Vileda sapı bulunduruyorum evde Allah'tan benim üst komşudan ses cikmiyo 😂 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Yalıtım yok apartmanda çok gidiyo🤣😂🤣 Yorumla Mrengineerac 1 yıl Suyun sesi o kadar gitmez ama ya Yorumla Cooldusunce 1 yıl Onun vurma seside gelmez o zmn Yorumla Cooldusunce 1 yıl Yalitimdan dolayı🤣😂 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Onada gider😂🤣 Yorumla Mrengineerac 1 yıl Gitsin gitsin müzikte aç son ses Yorumla Cooldusunce 1 yıl Vileda sapını çok yaptım oho canım çıktı sorma oldum resmen iz yaptı tavana Yorumla Cooldusunce 1 yıl Tahta kaşık yapmiyo Yorumla Cooldusunce 1 yıl Yan komşu rahatsız olur o kadar yaparimda o rahatsız olur Yorumla Mrengineerac 1 yıl Sen bi tahta Vileda sapı al iki ise de yarar 😂 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Vileda iz yapiyo tavana Yorumla Cooldusunce 1 yıl Hadi suyu geç bende şu acarim Yorumla Cooldusunce 1 yıl At resmen yukarı ahır normal insan gibi yürüyemez esek Yorumla Cooldusunce 1 yıl Yandakilerde sıkıntı yok şükür su ustten sıkıntıliyim Yorumla Mrengineerac 1 yıl Allah sabır versin ne diyim Yorumla Cooldusunce 1 yıl Daha önce çok oldu biraz eskiden beddua ettim noldu yanına yan komşu çocuklu geldi onlarda ses yapiyo ona🤣😂 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Onlardan da rahatsız oluyo😂🤣 Yorumla Mrengineerac 1 yıl Üstü boşsa üstüne taşın evde topuklu giz gez 😂 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Yok yaşlı birisi var Yorumla Mrengineerac 1 yıl Hadi bak bu planda tutmadı 😂 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Evet bu olmuyo ama belki onun üsttu bir gün taşınır bilemem Yorumla Mrengineerac 1 yıl Ev onlarınsa sıkıntı ama kiraysa belki Yorumla Cooldusunce 1 yıl Onun usttunumu diyon benim uyuz usttumu Yorumla Mrengineerac 1 yıl Evet senin üstün üstü Yorumla Cooldusunce 1 yıl Kiraci Yorumla Mrengineerac 1 yıl Giderse hiç acıma o zaman üstün üstüne taşın intikamını al 😂 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Yani simdide alıyorum Yorumla Mrengineerac 1 yıl Devam devam onlar rahatsız ediyorsa sende et Yorumla Cooldusunce 1 yıl Yani Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 765 cevap paylaştı. nasıl patladı :D 0 1 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Bak burada birisinin yorumuna dedim oku Yorumla
EzgiAkk63666 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Ne diyon abla 1 1 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Üst kattakini delirttimNasıl yapılır diyimmi diyom🤣😂 Yorumla
Bakabos Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Hicbisey anlamadim 0 3 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Üst kattaki delirdi patladı 😂🤣😂🤣İşin sırrını buldum Yorumla Bakabos 1 yıl Neymiş sır Yorumla Cooldusunce 1 yıl Tahta kaşık alıp tavana vurmak tahta kaşığı sonra yukarı atmak ve düşürmek 😂🤣😂🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Arabadan atladı
Cırtı cırtlak akordu patlak
Bu ne simdi
Türkü
Ne alaka
Üst komşu kapatilsin
🤣
Aynen
Demekki iyi çıldırtmışlar seni
Hiç sorma ama bende öyle yapıyorum halen daha veri zekalı ama devamm
Aynı şeyin yaptıklarını yapiyorum
canım oruç tutmuyo gündüz su aciyo mutfakta oruç tutmamasina bir şey diyemem su
Eskiden süpürge sapıyla tak tak vururduk yukarı sen tahta kaşık kullanmışsın iyi taktik 😂
Yasa alt kattaki insanda öyle oluyo iste
Kul hakkı var Allah görüyor suphesiz
Allah ıslah etsin
AMİNNN ama nerdee düşüncesiz insan çok
Bir kere yerleri supururken süpürgenin sapı çıktı bir ara
Ondan yapmıyorum yoksa daha önce aklimdaydi
Ama tahta kaşık iyi🤣😂🤣😂
Şimdilik ses yok hahahah😂🤣
Napiyosun tavana mi firlatiyorsun o o kadar ses iletmez ma
Aynen öyle aslında işine gelmiyo benden gıcık kapıyı bende
Daha önce o kadar bağırdım dedim rahatsız edeni ederim devammis demek uyuz
herkes oruc tutar gece canım
Bende gece su aciyom hahaha
Valla ben o durumlar için tahta Vileda sapı bulunduruyorum evde Allah'tan benim üst komşudan ses cikmiyo 😂
Yalıtım yok apartmanda çok gidiyo🤣😂🤣
Suyun sesi o kadar gitmez ama ya
Onun vurma seside gelmez o zmn
Yalitimdan dolayı🤣😂
Onada gider😂🤣
Gitsin gitsin müzikte aç son ses
Vileda sapını çok yaptım oho canım çıktı sorma oldum resmen iz yaptı tavana
Tahta kaşık yapmiyo
Yan komşu rahatsız olur o kadar yaparimda o rahatsız olur
Sen bi tahta Vileda sapı al iki ise de yarar 😂
Vileda iz yapiyo tavana
Hadi suyu geç bende şu acarim
At resmen yukarı ahır normal insan gibi yürüyemez esek
Yandakilerde sıkıntı yok şükür su ustten sıkıntıliyim
Allah sabır versin ne diyim
Daha önce çok oldu biraz eskiden beddua ettim noldu yanına yan komşu çocuklu geldi onlarda ses yapiyo ona🤣😂
Onlardan da rahatsız oluyo😂🤣
Üstü boşsa üstüne taşın evde topuklu giz gez 😂
Yok yaşlı birisi var
Hadi bak bu planda tutmadı 😂
Evet bu olmuyo ama belki onun üsttu bir gün taşınır bilemem
Ev onlarınsa sıkıntı ama kiraysa belki
Onun usttunumu diyon benim uyuz usttumu
Evet senin üstün üstü
Kiraci
Giderse hiç acıma o zaman üstün üstüne taşın intikamını al 😂
Yani simdide alıyorum
Devam devam onlar rahatsız ediyorsa sende et