Burada bir qariplik mi var?

şimdi şöyle: benim bir akrabam var, işte yakın bir akrabam yani halamın eltisinin oğlu. ismine elma diyelim😃. benden toplam 5 , nerdeyse 6 yaş büyük hem akrabayız hemde halamın eltisinin oğulu diyede aramız var onlarla yani kısaca geliş gidiş var dün Ademin doğum günüydü, ilk başta kutlamak istemedi yani o pek partileri, kalabalığı sevmez, yani tarzı değil. bu arada bilmeyenler için söylüyüm Adem benim 2 ci abim. işte 27 yaşını kutladığı için babam kutlamamasına izin vermedi işte nişanlısını falan çağırdık böyle bir kalabalıktık tam herkes toplandık masanın etrafına herkes iftarını falan açtı yemek falan yiyecektik ki ne görsem iyi olur sizce?, elma gil gelmiş 😁😅, sonra kalktık onları karşılamak için babası arabayla bize bırakmış gidecek yeri vardı onun gitti kendisi işte elma, annesi bide 1 abisi var o gelmiş, dışarıda karşıladı abimler, sonra içeri geldiler işte ben de içerideydim biz içerdekiler olarak karşılıyorduk. sonra işte ben elmanın annesi ile görüştüm elmaya da gelince, elini tuttum yani öpmek diye bişi aklımda yoktu gerçekten sadece elini sıkıp hoş geldiniz diyecektim o kadar elini tutmak için elimi uzattım da elim havada kaldı😄, bir sarıldı bana o da ne sarılmak ama varya sonrada işte öptü, yanlış anlamayın bu arada yanaktan öptü kendisi😂, ben onla yakın değildik pek o kadar bide o da bekar bende bekar bide büyük olduğu için kendisi benden. yakın değildik kısacası, işte öptükten sonra bende tabi beklemiyordum böyle olcağını gülerek geçiştirdim sonra masaya tekrar oturduk ben uçta oturuyordum o da sandalyeyi yanıma getirdi, kalabalıktık zaten yer yoktu pek rahatca oturmaya bu yüzden sandalyeyi getirdi yanıma ama en uçta tek ben vardım zaten başkası yoktu işte oturdu tekrar selam verdi falan, merak ettiğim bu: neden abimlerin yanına oturmadı da benim yanıma oturdu?🤨, neyse biz yemeye başladık muhabbet falan ediyorduk, elma da bişi yemiyo, dedim ki: birşeyler yesene neden duruyorsun falan diye o da işte yerim, bana bakma sen ye asıl dedi, inceciksin az yede kilo al dedi işte bende güldüm yani böyle yavaştan konuşmaya başladık, sonra elma işte tabağına bir salata koydu yemeye başladı, güzelmiş, sen mi yapdın dedi, ben de evet afiyet olsun falan dedim işte kısacası muhabbet ettik biraz sonra birden herkes dağılmaya başladı, elma gilde yavaştan kalktılar, kapıya kadar uğurlamak için kalktık bizde kapıya geldiğimizde de annesiyle abisiyle tekrak görüştüm elmaya da gelince yine kucakladı ve qaliba belimi fazla okşadı nedenini bilmiyorum 😢, sonra gittiler işte, yani amacı akrabayız diye yakınlaşmakmıydı? yoksa başka bir şey miydi?

Burada bir qariplik mi var?