Evden kaçmak istiyorum ama bunu nasıl yapabilirim?

Ailem dışarı çıkmama ve çalışmama izin vermiyor öyleki insanlarla iletişim kurmamam için hatımı da kapattı. uzun zamandır evden çıkmak için planlar yaptım hatta çoğunu denedim bundan dolayı artık bakkala gitmem dahi yasak ne yapacağımı bilmiyorum çalışmadığımdan dolayı birikim de yapamıyorum hatta en son kaçma girişiminden dolayı kredi borcumu hala ödeyemedim belki evlilikle çıkarım diye düşündüm bunun için sahte bir evlilik yapmaya bile kalkıştım zar zor birini ikna etmişken babam başka bir memleketten olduğunu duyunca sinirlendi ve asla olmayacağını söyledi bulduğum kişide ailemden korktu ve benle iletişimini kesti zaten arkadaşım olmadığı için o çocuklada iletişimim kesilince yapayalnız kaldım ve delirmek üzereyim her günüm evde geçiyor ne kendimi geliştirebiliyorum nede yaşadığımı hissediyorum o kadar kötü bir haldeyim ki intihar etmenin daha iyi olabileceğini düşünmeye başladım zaten babam tarafından sürekli olarak sözel ve fiziksel şiddet görüyorum bana her sataştığında kendimi öldürmemi söylüyor bu durumdan artık çok sıkıldım şimdi kalkıp hiç bilmediğim bir şehre ya da ülkeye kaçma fikri olsada kirayı faturaları nasıl ödeyeceğimi ya da kaçtığım gibi nasıl bir iş bulacağımı bilmiyorum buraya hem içimi dökmek için hemde bir çözüm yolu bulmak için girip yazdım

Evden kaçmak istiyorum ama bunu nasıl yapabilirim?