Arkadaşlar yeni eve taşindik erkek kardeşim 3 gün yatılı geldi ve eşim hiç iyi ağirlamiyor?

Ben dün çocukla kötü gün geçirdim baya yoruldum sinir krizi geçiriyordum nerdeyse eşimin radik patlafim azicik hakaret etmiş olabilriim sinirden. İşden sonra erkek kardeşimi aldi onun işlerini hal etti sonra ben geldi banyoda traş oluyordu bende devam söylendim sonra eşim beni itekledi yüzümü yuttu ve gitti yatti bana kötü konuştu. Biltim senden dedi çok konuşuyon ben yoruldum erkek kardeşini aldim geldim bana söylemiyorsun kötü davranıyorsun dedi erkek kardeşimin yanında öyle davranmadim tekken tek patladim. Neyse yalvardim buginde ayni şekilde siz ztn sahurda yavaş yiyorsunuz dedi laf etti birde yavaşsiniz herşeyde dedi. Sonra bana yatiyordu kalk özür dilerim bende patladim dedim oda biktim göreceksin sen dedi. Sonra ayaği ile bacağima vurdu acidi baya… bi çocukla baş edemiyorsun dedi bana … şu an da givik bi özür bile dilemedi normalde çok iyidi sahuru bile kalkar o hazirlar o derece aslinda ama bilmiyorum çok garip aniden böyle oldu.. boşanmayi düşünüyorum bilemedim..
Arkadaşlar yeni eve taşindik erkek kardeşim 3 gün yatılı geldi ve eşim hiç iyi ağirlamiyor?