Bir tane teyze bana diyor sen bu gidişle evlenemezsin akşama kadar yat sabaha kadar otur diyo😂 napiyim yani yapacak işimmi var zaten kocamı var evleneyim🤣

Bir tane teyze bana diyor sen bu gidişle evlenemezsin akşama kadar yat sabaha kadar otur diyo😂 napiyim yani yapacak işimmi var zaten kocamı var evleneyim🤣

Normalde sabah kalkış saatim iş yerindeyken 6.30. Evdeyken de 7- 7.30 arası. Bana uyku haram. Ama şu anda gece vardiyasında çalıştığım için gündüz yatıyorum akşam işe çıkıyorum. Uykularım karışık.
Aynen çok zor ya. Uyku nedir bilmez oldum.
Hayat zor dimi
@Yabanci_meMiS çünkü sorumlulukların var onları yerine getirmen lazım. Hayat zor olduğundan değil aslında.
Üzülme istediğin zaman uyuyup uyanmanın tadını çıkar teyze kendisi uyuyamıyor diye haset etmiştir. Evlenince istediğin saatte uyuyup uynama kısmı biraz hayal oluyor hele küçük cocukla. O nedenle şimdi içinde bulunduğun anın tadını çıkar. Birisi çıkar bir bakaraın nikah masasındasın evlenirsin kısmet bu işler.
Oğlum doğduğunda ilk zamanlarda sabah 5 de kalkardım hiç uyuyamazdım şimdi oğlum 2 yaşında ve oğlumu da kendime alıştırdım öğlen 11-12 gibi kalkıyoruz😂😂
Bugün tatil diye uyumadım hiç 😂 gittim sabah maaşı çektim az bir miktar 😂 sonra biraz uzaklaştım belen yaylasına çıktım hava missss yeşillik arabanın bağajında kamp sandalyem vardı oturdum biraz amik ovasını izledim 😂 şimdi eve geldim artık 3-4 dakika önce 😂
Cevap
17Cevap
benim değişir uyuduğum ve uyandığım saatler ama genellikle zor kalkıyorum maalesef
Sabah kaçta kalktığım vardiyaya göre değişiyor. Bazen erken, bazen daha geç ama hangi saatte olursa olsun, kalktıktan sonra hemen ayılmam pek kolay olmuyor. Özellikle uykusuz kaldıysam, biraz süreye ihtiyacım oluyor. Ama bir rutin oluştuğunda, belli bir saate alışınca daha kolay uyanabiliyorum. Alarmı erteleme huyum yok ama yataktan kalkıp tamamen kendime gelmem biraz zaman alıyor. Özellikle yoğun bir gün beni bekliyorsa, gözümü açar açmaz zihnimi toparlamak zorunda kalıyorum.
gece yatmaz gündüz kalkmazım :D
ama bu durumu değiştirmek istiyorum uzun zaman oldu ama hala değişmedi fakat
umudum var :D
gerçi o gün işim olsa geç bile yasam sabah erken kalkabiliyorum
yani iş başa düşünce don ayağa düşüyor hesabı :D
Valla şimdilik belli bir düzeni yok duruma göre uykum gelirse erken uyursam erken kalkarım ve aşırı uyuyan biri değilim
Değişiyor. Hafta içi genelde 9 gibi kalkıyorum. Bugün de o civarda uyanıp geri uyudum 😅 kalkmak istesem kalkarım ama
Bu sabah 6 da kalktım, çünki evde birisi uyanınca herkesi uyandırma gibi huyları var bizim üyelerin 😂
Bugün kuaför randevum vardı, geç kaldım.. kalkamıyorum maalesef:DD
Olsun be şekerim
Normal zamanda 9-10 gibi kalkıyordum ama şimdi 6 gibi uyuyorum o yüzden 2 gibi kalkıyorum kardeşimMmmm
Karışık 🥴
😋
Bana kalsa ölene kadar uyuyacağım da işte. Mecbur sabah yatıp tüm gece ayakta kalıyorum. Gece kuşu olarak gececil yaratılmışım 😂
Hafta içi iş dolayısıyla 8 de kalkıyorum. Bazende gece biraz uyuyup uyanıyorum. Uykuyla hiç aram yoktur.
Genelde sahurda hiç uyumadığım için gündüz gece gece gündüz oldu 12'de Bir de kalkıyorum öğlen
Ben 7 ila 8 arası ramazan geldi artık 8 ila 9 buçuk arasi oluyo
Erken kalkar erken yol alıyorum ama haftasonları ise tam tersi oluyor 😄
Bazen tık diye anında kalkıyorum. Bazen uyuzlanıyorum. 😏
Annemde öyle susmuyor geceden sabaha online konuşmalı oyunu oynuyor yakında cinayet çıkacak
evet genelde hemen uyanırım alarm kurmam çok sınırlıdır
Evet 8 de kalkar 9 da yatarım 💤😪
Değişiyor bazen erken bazen geç
Uyanamıyorum desem daha güzel olur
Sabah saatlerinde erkenden kalkmayı severim ben.
Çok erken, uyanabiliyorum
Benim için uyumak sıkıntı uyanmak değil
07:00.
Hemen uyanırım.
Sabah cok kotu ya kalkamam
6 gibi uyanıyorum hala alışamadım
İşten dolayı erken kalkıyorum
Baya geç kalkıyorum ya
O teyze halt etmiş, koca koca diye deli oluyor millet ya ne sinir bozucu 😂
5.40 gibi.
En çabuk 12:00
İdari müdürü olarak sabah 6da uyanıyorum yıvrımm