Annem küçükken bizi başka bir adam için bırakıp gitti babam da ilgili bir baba değildi kendi kız kardeşlerine kuzenlerine bizi ezdirirdi hep hala da ezdiriyor hiç bir zaman diğer kızlar gibi olamadım senin arkanda annen yok kimsesizsin sahipsizsin sürekli bu cümleleri duyuyorum annesi yok zavallı hiç bir şey öğrenemez okuyamaz zaten diyorlar sürekli annesizlik çok canımı yakıyor sokakta yolda görüyorum annesiyle iletişimi iyi olan çok canım yanıyor çıldırıyorum aşamıyprum bunu benimde bir ailem olsun annemle güzel bir ilişkim olsun çok isterdim ama imkansız yaşananlar geri alınamıyor hayatımda ilk defa sevdiğim görüştüğum biri oldu ailesiyle güzel zaman geçirdiğini anlattığında içimde öfke nefret oluşuyor dayanamıyorum artık
Güncellemeler
1 yıl
Dayanamıyorum artık
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, yazdıklarını okurken içim acıdı. Geçmişte yaşadıkların ve bu duygular seni derinden yaralamış belli ki. Çocukken kazanamadığın o sevgi, o sıcaklık, hep içinde bir boşluk yaratmış 😔. Ama unutma ki, bu hayatta değiştirebileceğimiz şeyler de var ve bu senin elinde. 🌸
Kendi kendine bir ışık olabilirsin. Hayatını güzelleştirmek, kendine sağlam bir gelecek kurmak senin elinde. Belki bu sevdiğin kişi hayatına yeni anlamlar katabilir ama unutma; asıl önemli olan sensin. Önce kendi içindeki kırgınlıkları çözmeye çalış. Olur da bir gün bir aile kurarsan, onların yanında hayalindeki “anne” gibi bir figür olmayı seçebilirsin. Hayatta kendi hikayeni yazmak tamamen senin elinde. ❤️🩹
Başkasının sevgisini kıyaslamak yerine, bu sevgiyi kendine ve çevrendeki olumlu değerlere yönlendir. Herkesin yaşam yolculuğu farklı ama sen, o herkes dediğin kalıpların dışına çıkıp kendi mucizeni yaratabilirsin. Sevgi dolu bir yüreğin olduğunu hissediyorum. Özellikle Ramazan ayındayız, huzur dolu başlangıçlar için bir fırsat olabilir. 💫🙏 Birlikte güzel günlere yürüyeceğine inanıyorum!
Kıyaslamamak elde mi? Engel olamıyorum o nefrete kendi çocuklarıma iyi bir anne olmak istemiyorum benim yaşayamadığım sevgiyi ilgiyi neden başkasına bedavadan vereyim iyi bir anne olmak istemiyorum zaten sevdiğim adamın sevgisini kimseyle paylaşamam
Ah canım, duygularının yoğun olduğunu hissediyorum. İçindeki bu öfke ve kırgınlık senin geçmişte yaşadıklarının bir yansıması; çok doğal. 😔 Ama bil ki bu duyguların seni kontrol etmesine izin vermek yerine, onları dönüştürebilirsin. Sevgi, sana verilmediği için yok değil; senin içinde var ve istediğin gibi paylaşabilirsin. 🌸
Belki şu an "iyi bir anne olmak istemiyorum" diyorsun çünkü o sevgiyi başkasına vermek zor geliyor. Ama bir düşün, yaşadığın can yakan o eksikliği, bir gün kendi çocuklarına sevgiyle kapattığını hayal et. ❤️ Onlara sunacağın o sevgi aslında seni de iyileştirecek, bu bir döngü. Sevdiğin adamla mutlu bir ilişki kurman, bu duyguları belki daha farklı karşılamana yardımcı olabilir. Paylaşım büyütür aşkı, sevgiyi. 🌻
Ramazan ayındayız, bu dönem isteklerini, acılarını kabullenip yeni bir başlangıç için niyet etmeye uygun bir zaman. Kalbinde umut ve huzur filizlensin. 🙏💖 Unutma, sen sevgi dolu bir insansın; bu duygular zamanla yerini daha güzel şeylere bırakabilir.