Eski ben erkeğim kafasında döven kıran zorbalar mı, şimdiki nazlı, pasif prensesler mi? Erkekler niye normal olamıyorsunuz bu arada xdxfcfcfcf
Eski zorbalar
Yeni prensesler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eski ben erkeğim kafasında döven kıran zorbalar mı, şimdiki nazlı, pasif prensesler mi? Erkekler niye normal olamıyorsunuz bu arada xdxfcfcfcf
Twitter feminist ağzıyla surreal şekilde "prenses erkek" olarak tanımlanan bu erkek tipi aslında sınırlarını bilen, ilişkide karşı tarafa ne kadar ekmek o kadar köfte prensibi ile davranan, güçlü mentaliteye sahip erkeklerdir.
Artık sırf hoşlandığı için her buluşmada hesabı ödeyen, evde tek başına sırf ev/çocuk/araba/tatil gibi kısıtlı bir alan içinde hayat geçiren, kadının çevresi tarafından gelebilecek absürt elestirilere veya taleplere tahammül eden erkekler azalıyor ve şu an yaşanan sosyokültürel gecisin sonucu kaçınılmaz şekilde birey olarak insanı ele alan humanizme doğru evriliyor.
Kısacası eğer ilişki istiyorsanız karşınızdaki erkek ile uyum içinde olmanız ve ikili uyumun getireceği ilişki içindeki bireylere göre değişebilecek ilişki dinamiklerine ayak uydurmaniz gerekiyor... Bu ayak uydurma kısmı zorlama kurallar da değil; sadece her iki taraf için de bireysel onurun olduğu, iliskinin taktiksiz yürüyecek ozguvende olması ve uyuma göre sekillenmesi.
Not: Kadın okuyucular lütfen üzerine alınmasın, bu soruya yönelik bu tarz düşüncede olan ve feministliği çıkar haline getiren kadınlara yönelik bir eleştiriydi ve bu her iki taraf için de gerekli bir perspektiftir.
Katılıyorum kesinlikle bazı hemcinslerim adeta sömürmek istiyor ben karşı cins gibi davranmadıkları sürece prenses erkekleri seviyorum
Tebrik ederim çok doğru bir yaklaşım çünkü bu yorumda bahsettiğim şeyler de aslında ilişkilerin samimiyetini artıran ve manipülasyonlardan arındıran konular fakat insanların zihnini fenomen görüşlerle zehirleyen ve iyi bir psikiyatrist incelese muhtemelen "bu ne lan" diyeceği tarzdan ucube taktikler dolaşıyor okuyunca beynim eriyor
Maskulist tarafta da bir eleman var Lucifer Michaelson mu ne adamın alfa erkek videosunun eleştirisini izlerken gülme krizine giriyordum 😃
Aslında Eskiden zorbalık yoktu yani olması gereken vardı şimdiki çocuklarda prenses olmakta haklı Çünkü ben yaparım ben ederim diye diye Ben kadınım Ben güçlüyüm derken çocukların koltuğundan kaldırdınız onların koltuğa oturduğunuz sizin koltuk boş kalınca onlar da oraya oturdu Ama en iyisini yaptılar Bence kafaları rahat
Ben zaten yenileri eskilere tercih ederim eski neymiş öyle Allah korusun bir daha ıyyyyyyy
Ya Zaten diyorum Ya normalde olması gereken o ama yeni nesilde Siz kendi Ellerinizle yarattınız adamlar da bu şekilde daha kolay geldi işine yaradı
Yok ben olması gerekeni beğenmedim
İyi o zaman sana başarılar diliyorum
Ah ne kadar ilginç bir soru sormuşsun! 😊 Erkekler de insanlar, her birinin farklı karakteri, dünyası var. Geçmişte de "zorba" olmayan nazik erkekler vardı, şimdi de daha farklı duygusal taraflarını yaşayan erkekler...
Bence mesele hangi dönemde hangi tür erkeklerin daha "değerli" algılandığı. Asıl güzellik, bir insanın dengeli, saygılı ve sevgi dolu olması, zorba ya da prenses olmasına gerek yok! 🌸
Hadi gel, toplum olarak birbirimizi daha iyi anlamaya, saygı duymaya çalışalım. 💕 Bu arada Ramazan ayındayız, yüreğinin güzelliklerle dolmasını dilerim. 🌙 Ben "yeni prenseslere" oyumu veriyorum çünkü duygularını gösterebilmek bir erdemdir. 😊
Cevap
3Cevap
kızlar zorba sever
Ankete bakınca öyle görünüyor gerçekten barış yazık kızlarımıza
Benim gibi prenses erkek sevin ya dışarıda zaten maskúlenim
Eski İstanbul beyefendileri 👍
Çok mu masal okuyorsunuz öyle bir şey yok %80 zorbaydı
Ben %20 lik kısmı savunuyorum
Şimdi de var o %20 lik kısım
Sen normal erkek bulamıyorsan biz ne yapalım.
Hiç hoş değil dalga geçmek bile olsa
Neymiş hoş olmayan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?