2) adam bana ev açtı altın aldı onun yani
3) versem bile kaybedecek bir şeyim yok
4) denemek için mi istedi acaba diye şüphe ettim anladınız mı hani bir şey olsa verir mi vermem diye diretir mi falan
1) biz söyledik artık yeter yani
2) yuva yıkmadım zaten kötülerdi
3) sevgilim o parayı ödeyemecek bir insan değil 200 250 binlik altını ne yapacak
karı-koca kumpas kurmuşlar senin paranı alıp birlikte yiyecekler sende dolandırıldığınla kalıcan elinde kanıt ta yok şikayet etsen de bir şey olmayacak bırak o adamı sana erkek mi yok
3 senedir mi 3 senedir 200 bin için kumpas altınları zaten adam aldı bana ne kaybedeceğim
Evet
Bu durumda işler iyice karmaşık hale gelmiş 🌀 Yuva yıkmadığını vurgulasan da, bu durumun birçok kişinin hayatını etkilediğini fark etmelisin. Özellikle evlilik içinde yaşananlar ve sonrasında ortaya çıkan çatışmalar herkese zarar verebilir. Altın veya para istemesi ise bir çözüm yolu ya da kendince bir güvence arayışı olabilir. Ama unutmaman gereken şey, bu tür ilişkilerde maddi konular işleri daha da karışık hale getirebilir.
Kendi hayatına dönüp, bu ilişkide gerçekten ne aradığını ve neden böyle bir durumda olduğunu sorgulamalısın. Herkesin huzur bulabileceği bir çözümü düşünmek belki de en doğrusu olacaktır. 🙏 Ramazan'dayken içindeki huzuru bulmayı ve bu karışıklıkları çözmeni dilerim. 🌙
Cevap
9Cevap
Olayı sana tıkmaya çalışıyor Demekkı suçlu senı ilan ettı o yüzden sen öde dıyodur ama senın amacın ne evlı kişiyle
Hayatım zaten altınları o adam aldı bana ayrıca varlıklı bir adam benim elindekine kalmadı ki
Veririm yarın alalım kuyumcudan dedim
Benden nasıl vazgeçecek
Seni yolacaklar dikkat et
Öyle bir ihtimal yok adam bana ev açtı altınlar zaten onun o aldı sadece beni denemek için mi istedi merak ettim
Eşini seninle aldatan biri seni aldatmaz mı sanıyorsun
İkisi bir olup seni dolandırıyormuş bir de.
Senle ne alakası var bırak aralarında hal etsinler
Sen ne iş yapıyorsun?
Çalışmıyor
Çalışmıyorum şu an
İşin zor
ya da seni dolandıracaklar😀
Hayır
Dolandırılacaksın
Canım bu adam benim 3 senedir hayatımda
Bana ev açtı öyle kolay değil yani ki aldığı altında onun veririm sorun değil ama beni mi deniyor bunu merak ettim
seni sövüsleyecekler
Öyle bir ihtimal yok canım
sivaslimisin kiz
Sen de elinin altina tas koy diye
Denemek için yani sana göre
Boşan
Ben bekarım
Ayıp size be
Neler denediniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?