Fikrii olann var mıı?

Merhaba kızlar soruyor ailesiii🩷 Arkadaşlar size uzun zamandır düşündüğüm ama bir fikir bulmakta zorlandığım o konuyu danışıcam sizin fikirlerinizi de merak ediyorum şimdi aranızda boş yapıp o paraya tatile giderim boş işler falan diye saçma sapan konuşanlar olucak ama maddi imkanim var kredi çekip yapmıyorum yani ndjdnsi mevzuya gelirsek söz nişannn mevzusu arkadaşlar yaşım 19 bunuda erken bulanlar olucak boş yapanlar yazmaz ise sevinirim evlenmiyorum sadece sözlenme kararı aldık o da yaza ya da yazın sonuna annem ile babam ayrı olduğu için hangisinin evinde yapicam sorunu yaşamamak adına semt konakları ya da parti evi ayarliycam bu söz olucak arka plan olucak çalgı falan yok bu söz yani sonrası benim üni bitince ben nişan da istiyorum ayrıyeten o da bir yer tutup bu sefer çalgılı eğlenceli olucak diye planlıyorum maddi imkan var bunun için kredi çekmiyorum ama özel günlere çok önem veriyorum ve bunların hepsini ayrı olması taraftarıyım sizce bu dediğim şekilde mantıklı olur mu ya da başka fikriniz var mı anlattığımi anlayan cevap versin gereksiz yorum yapmayın lütfen iyi akşamlar teşekkür ederimmmm

Fikrii olann var mıı?