Aile & Toplum Sizin manzaranız nasıl dostlarım? BBCbunudagizle Takip Et Xper 7 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benimki bu şekil Şu an Güncellemeler1 yıl İstanbul İzmir gidip geliyorum is geregi Güncellemeler1 yıl Oralarda olanlar kendini belli etsin cay icmeye gelirim 🤣 Sizin manzaranız nasıl dostlarım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SapıkKeşiş Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Foto atardım ama mor çiçekli nevresim takımım görünsün istemiyorum 🥹 2 1 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Nolacak at 🤣 Yorumla
DorothyFoster Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bizde manzara şu şekil 1 3 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Baya iyiymis DorothyFoster 1 yıl İzmir hep iyidir BBCbunudagizle 1 yıl Biliyorum hep gelirim
Şuşibalım Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Karşıda erkek kuaförü var kafaları jelatinli yüzleri öcü gibi olmuş sigara içiyorlar kulaklarında da bir şey var😆 1 1 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Kekelar Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Para babası şarkısı kulağımda yankı yaptı. Ne alakaysa 😂 1 2 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Baba parasi degil PARA BABASİYİZ kardes 🤣 m Kůmsåliledenìz07 1 yıl Eyvallah kardeş
balyumos Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Bir zamanlar dünyanın en güzel manzarasını izlemiştim hem de çok yakından… 1 3 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Ne ki o Yorumla balyumos 1 yıl O da ben de kalsın Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl peki Yorumla
Cameronnbt0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 344 cevap paylaştı. Evet manzaram güzel, beni beğenen adam... :d 1 1 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl At bakayim manzarani begendigim adam 🤣 Yorumla
Parlayanyıkılışş Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 633 cevap paylaştı. Manzaram yok hep bina etraf 1 2 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Duzensiz sehirlesme Yorumla Parlayanyıkılışş 1 yıl Hiç sevmiyorum o yüzden benim için manzara dediğin ormana bakacak denize bakacak Yorumla
Anonim1309 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Sizin manzaranız baya güzelmiş 1 2 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Tesekkurler Yorumla Anonim1309 1 yıl Rica ederim Yorumla
KelebekBlossom Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yaşıyorsun hayatı kral😀 1 1 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Uzaktan oyle gorunuyor 🤣 Yorumla
fatihaykut63 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 681 cevap paylaştı. Süriye manzarası var dostum 😂😂 1 4 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Hatay da misin Yorumla fatihaykut63 1 yıl Şanlıurfa Akçakale kanka Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Orasi nasil Yorumla fatihaykut63 1 yıl Bize göre iyi size göre kötü Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl 🌹 güzel senin manzara 1 1 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Eyvallah dostum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Foto atardım ama mor çiçekli nevresim takımım görünsün istemiyorum 🥹
Nolacak at 🤣
Bizde manzara şu şekil
Baya iyiymis
İzmir hep iyidir
Biliyorum hep gelirim
Karşıda erkek kuaförü var kafaları jelatinli yüzleri öcü gibi olmuş sigara içiyorlar kulaklarında da bir şey var😆
Kekelar
Para babası şarkısı kulağımda yankı yaptı. Ne alakaysa 😂
Baba parasi degil PARA BABASİYİZ kardes 🤣
Eyvallah kardeş
Bir zamanlar dünyanın en güzel manzarasını izlemiştim hem de çok yakından…
Ne ki o
O da ben de kalsın
peki
Evet manzaram güzel, beni beğenen adam... :d
At bakayim manzarani begendigim adam 🤣
Manzaram yok hep bina etraf
Duzensiz sehirlesme
Hiç sevmiyorum o yüzden benim için manzara dediğin ormana bakacak denize bakacak
Sizin manzaranız baya güzelmiş
Tesekkurler
Rica ederim
Yaşıyorsun hayatı kral😀
Uzaktan oyle gorunuyor 🤣
Süriye manzarası var dostum 😂😂
Hatay da misin
Şanlıurfa Akçakale kanka
Orasi nasil
Bize göre iyi size göre kötü
🌹 güzel senin manzara
Eyvallah dostum