Lutfen okuyun zor olmucaksa?

Amacim burada ailemi karalamak degil sadece bana ne yaptigini anlamak benim dort yas kucuk kizkardesim var o hep evde kucuk olmanin avantajini kullandi ben ise ezilen tiptim okudu meslegini aldi eline evde borusunu otturdu kendini akilli sanarak ben ise dogaldim kendim gibi kardesim gibi uniyi bitiremedim onun gibi olmadigim icin hep golgesinde ezildim kabullenilmedim lafima sozume itibar edilmedi bir konuda asla fikrim alinmadi yani o saygiyi hic hissetmedim hep dislanilmislik pasiflik ise yaramamazlik babamla annem hep kardesime farkli davrandi evin muduru kardesim gibiydi her seye o karar veriyor o dusunuyordu birsey alincak onun kararindan gecerdi birgun bende patladim benim bu evde niye fikrim sorulmuyor dedim anneme neyim bu evde annemin lafi beni şok etti kardesin akilli sen onun kadar degilsin bu laf beni yerle bir etti mesala anneme bakiyorum en ufak birseyde kardesime toz kondurmuyor hemen savunmaya geciyor ama bana sira gelince hemen elestiriyor ben mesala kardesimin gozunde asla abla olamadim okadar hatama yanlisima kusuruma takilip ugrastilarki saygi bile olusturmadilar kardesimi hatasiz akilli o yanlis yapmaz akilli dusunur bilir gosterdilerki simdi birak beni abla bile gormuyor saygi bile duymuyor herseyi kendi bilen kendi dogrularina inanan insan yoneten laf soz anlamayan biri haline geldi neden bana bunlar yapildi neden bunlari yasadim
Lutfen okuyun zor olmucaksa?