Benim yok her zamanki gibi amaan bana ne zaten benim ne alakam olur.

Benim yok her zamanki gibi amaan bana ne zaten benim ne alakam olur.

Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayanlar var ama kimden nasıl bir kutlama geldiği önemli. Samimi bir şekilde değer veren, kadınların mücadelesini gerçekten anlayan biri kutladığında anlamlı oluyor. Sırf göstermelik, alışkanlık olmuş gibi kutlayanlar ya da bu günü sadece çiçek vermekten ibaret sananlar çok da etkilemiyor. Asıl önemli olan, kadınların sadece bir gün değil, her gün hak ettikleri değeri görmesi ve gerçekten eşit şartlarda yaşayabilmesi. Güzel sözler ve jestler hoş ama esas farkındalık ve saygı, günlük hayatta gösterildiğinde anlamlı hale geliyor.
Hayır yok bea kadınlar günümü kimse kutlamadı :D sdjsdj
8 Mart Dünya Kadınlar Günü, kadınların toplumdaki değerini ve önemini vurgulayan, onların hakları için verilen mücadeleyi simgeleyen önemli bir gündür. Bu özel günde, tüm kadınların başarılarını kutlamak, karşılaştıkları zorluklara dikkat çekmek ve eşitlik için verilen mücadeleye destek olmak büyük önem taşır. 8 Mart , kadınların yüzyıllardır süregelen eşitlik mücadelesinin bir simgesidir. Bu gün, kadınların eğitim, iş, siyaset ve sosyal yaşamda eşit haklara sahip olması gerektiği bilincini artırmayı amaçlar. Bu özel gün, kadınların karşılaştığı sorunlara dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için bir platform sunar. Kadına yönelik şiddet, ayrımcılık ve eşitsizlik gibi konuların gündeme getirilmesi, çözüm yolları aranması açısından önemlidir.
Ben erkek olduğum için olmaz 😅 ama ben kutluyorum Canım sen de dahil kadınlar gününüz kutlu olsun şunu hiçbir zaman aklınız dan çıkarmayın kadınlar Güçsüz değildir sizi hiç kimse üzemez kadınlar en değerli çiçektir
Hayır yok ama tüm kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsun ✨ 💖 🤍
Teşekkür ederim bitanem 🤍
🌸💖
Cevap
7Cevap
Kelebeğin...
Ömrü kadar kısa olan şu dünyada, Kadınların bir çiçek kadar narin, Zarif olduğunu unutmayın.
Çicekler koparılmaz sadece sevilir..
Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun
Aşk olsun canım, biz buradayız. Kadınlar Günümüz kutlu olsun
Ben seninkisini kutlarım be neden üzülüyorsun ki gel çiçeğim dünya kadınlar günün kutlu olsun 🌸♥️
Teşekkür ederim bal küpü seninde dünya kadınlar günün kutlu olsun 💓🌷
Yeni başladık daha😅 ama 8 Martı bile unutmuşum biri kutladı sağ olsun
Hayır yok. Ayrıca kutlandığında daha anlamlı bir gün olmayacak gerekte yok bu yüzden
kadın her daim sevilmeye layıktır sadece 14 Şubat ve 8 martta olmamalı
Kutlu olsun gününüz @ela_ya hanım 🥰🌱🌺🤩😇😍
O zaman kutlu olsun.
Rica ederim.
Tabiki, ilk sevgilim kutladi
En az 30 kişi kutladı benimkini
Evet kutladı bazı arkadaşlar.
Kutlu olsun ela hanim
Hepimizin kutlu olsun
Evet var
senin de dünya kadınlar günün kutlu olsun
Karşim var