En iyi Nazım Hikmet tanımlamış sanırım : ))

En iyi Nazım Hikmet tanımlamış sanırım : ))

Kadın kelimesi, benim için çok yönlü ve derin anlamlar ifade ediyor. İşte aklıma gelenler:
* Güç ve Direnç: Tarih boyunca kadınlar, zorlukların üstesinden gelmiş, toplumsal değişimlere öncülük etmiş ve kendi hakları için mücadele etmişlerdir. Bu, onların ne kadar güçlü ve dirençli olduklarını gösterir.
* Sevgi ve Şefkat: Kadınlar, genellikle sevgi, şefkat ve empati gibi değerlerle özdeşleştirilir. Anne, eş, kardeş veya arkadaş olarak, hayatımızdaki önemli ilişkilerde sevgi ve destek sunarlar.
* Yaratıcılık ve İlham: Kadınlar, sanat, edebiyat, bilim ve diğer birçok alanda yaratıcılıklarını ortaya koymuş ve ilham kaynağı olmuşlardır.
* Çeşitlilik ve Zenginlik: Kadınlar, farklı kültürlerden, geçmişlerden ve deneyimlerden gelirler. Bu çeşitlilik, topluma zenginlik katar ve farklı bakış açıları sunar.
* Eşitlik ve Adalet: Kadınlar, eşit haklar ve fırsatlar için mücadele etmeye devam ediyorlar. Toplumsal cinsiyet eşitliği, adil ve kapsayıcı bir toplum için önemlidir.
Kadınlar, toplumun her alanında önemli roller üstlenirler ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için çalışırlar..
Kısaca KADIN EŞTİR ANNEDİR VE KENDİNDEN BAŞKA HERKESİ DÜŞÜNÜR.
Sende mi yapay zeka kullanmaya başladın : ))
Evet son 2 kelimeyi farkettim 😂
Sen okudun mu bu yapay zeka cevabını, yoksa okumadan mı yapıştırdın 😂
İyi tamam 😂
Annedir her şeyden önce, emektir, dokunduğu her yeri güzelleştirebilen varlıktır. Doğurandır, doğurmaktan kasıt dünyaya sadece bir can getirmesi değil, güzellikler yetiştirendir.. Bu dediklerim tüm kadınları kapsamıyor maalesef çünkü her kadının bu söylemleri hak ettiğini düşünmüyorum. Çalışan, bir duruşu olan, hayatta bir amacı olan, ahlaki ve insani değerlerine sahip çıkan, hakkı hukuku bilen kadınların günü kutlu olsun.
Kendi gücüyle kendisine sahip çıkan ve sevdiklerini de koruyup kollayandır. Güneş gibi aydınlık, güneş gibi olduğu yeri ısıtandır. Toprağında yaşamalarına izin verdiği değerli insanlara yeryüzündeki cenneti yaşatandır.. Aklıyla, sezgileriyle, duygularıyla yol gösterendir..
Kadın; erkeğin ruhunda varolan, onsuz asla tamamlanamadığı, yarattığı tüm ihtişam, savaş, ve sanata rağmen asla kendi eliyle dolduramayacağı, o boşluğa uyan bütünün kendisidir.
Cevap
8Cevap
Kadın yaşam demektir gadası
Yalakalık yapmayın şu kadınlara
Yemin ediyorum soğutuyorsunuz
Kadının tanımını soruyoruz, sana göre kadın ne demekse onu yazabilirsin sanırım 🤔
Anne hayat eşi şefkat güzel bir çiçek kadını böyle görüyorum
Her kadın aynı değil! Bebeğini çöpe atan kadınında mı kadınlar gününü kutluyoruz? Hak ediyorlar mı?
Bırakalım da bu soruya erkekler cevap versin sonuçta en çok zarar onlardan geliyor bize
Yazarsam olmaz
Erkekler anlatsın bu soruya cvplarini
Kırmızı yazı her şeyi açıklamış.
Obje bsbsb
Jınık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?