Aile & Toplum konusunda 925 cevap paylaştı. "Kadın" kelimesi, Eski Türkçede "katun" veya "hatun" şeklinde kullanılmıştır. Bu kelime, eski Türk boylarında "soylu" ve "saygın" anlamına gelmekteydi ve özellikle hükümdar eşleri için kullanılırdı.
Günümüzde ise "Bu bölge, bu yörenin en kadın bölgesidir" gibi ifadelerde yer alır. Ayrıca Kadın "kadın ablam", "Kadın abim" gibi ifadeler de kullanılmaktadır. Bazen ise "Çok kadın bir kocan var" şeklinde bir anlamda da kullanılabilir. Evlenerek saygınlık kazanan kızlara ise "Artık sen kadın oldun" denir; yani saygın bir eş anlamında kullanılarak günümüze gelmiştir.
Bu saygınlığı kazanmanın ise belli bir sorumluluk ve ağır bedelleri vardır.
1- Sabah erken kalkıp çayı demlemek ve tüm aile için kahvaltıyı hazırlamak.
2- Çocukları uyandırmak, banyo ve temizlik ihtiyaçlarına yardımcı olmak.
3- Çocukların okul çantasını hazırlamak ve okul kıyafetlerini giydirmek.
4- Kahvaltılarını yaptırıp çocukların okula ya da servise gitmelerini sağlamak.
5- Çalışan bir anne ise, iş yerine gitmek üzere hazırlanmak ve evden ayrılmak.
6- Evde ise çöpleri atmak veya düzenlemek.
7- İşten döndüğünde çocuklarla ilgilenmek, onların ihtiyaçlarını karşılamak.
8- Akşam yemeği hazırlamak, sofrayı kurmak ve yemek sonrası sofrayı toplamak.
9- Bulaşıkları yıkamak ve mutfağı toparlamak.
10- Çocukların ödevlerine yardımcı olmak ve eğitimlerine destek sağlamak.
11- Çocukların ertesi gün giyeceklerini hazırlamak.
12- Akşam çay, kahve veya meyve hazırlayarak aile bireylerine ikram etmek.
13- Çocukları uyutmak ve yataklarına yatırmak.
14- Çamaşır yıkamak, ütülemek, katlamak ve dolaplara yerleştirmek.
15- Evin gıda ihtiyaçlarını planlamak, alışveriş listesi hazırlamak ve alışveriş yapmak.
16- Evin genel temizliğini yapmak: toz almak, süpürmek, silmek, camları ve perdeleri temizlemek.
17- Misafir ağırlamak ve onları en iyi şekilde ağırlamaya özen göstermek.
18- Aile yakınlarından hastalananlara destek olmak ve onların bakımını üstlenmek.
19- Bayramlık ve gündelik kıyafetlerin seçimi ve alımıyla ilgilenmek.
20- Kadın olarak hem kendi hem eşine karşı sorumlulukları.41 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılKadın Erkeği erkek yapandır. Erkege kəndini erkek gibi hissettirmezsse erkek ondan ayrılır... Misal erkek ona 5 lira verdiğinde, bu kadarmı? Daha çok ver derse erkek dünyayı onun ayakları altına serer) yok eğer erkek 100 verirse kadın gerek yok yapma derse sanki tüm küfürleri etmiş olur ve ilişki orada bitmiş olur. Yani kadın erkeği kullanmazssa erkek kaçar) çünki bir kadın erkeği kullanıyorsa ve bunu ona hisetdiriyorsa, erkeğe güçlüsün mesajını vermiş olur. Yok eğer kadın erkeğe acirsa onun verdiklerine kıyamıyorsa bu ona sen zayıf gücsüzsun mesajını verir. Bilmeyerekten. Unutmayın yuvayı dişi kuş kurar. Erkek hizmet eder avcıdır. Eğer kadın kendisini erkeğin karşısında avcı gibi gösterirse, kadın dünya güzelide olsa ilişki biter... bu tanrının evrensel kanunudur ister inanın istər inanmayın. Araştırmalar gösteriyor ki, eğer bir fakir erkek akilli kadınla evleniyorsa, erkek kisa sürede zengin oluyor. Çünki kadın erkeği kullaniyor ona güclü olduğunu bilinç altı bildiriyor. Ve erkek düşünüyor ki, ne versem kani olmayacak ve daha çok kazanmayi hedefliyor ki kadının gözünde büyük ve güçlü avcı gibi gözüksün. Onun için erkeğe akıl ne gerek? Akıl kadında, çalışmak hizmet etmek erkekten))
20 Yorumla
Merhaba 😇❣️Kadın, biyolojik olarak dişi cinsiyetine sahip yetişkin insandır. Ancak "kadın" kelimesi sadece biyolojik bir tanım olmanın ötesinde, toplumsal, kültürel ve kişisel anlamlar da taşır."Kadın" kelimesi, bazen "bayan" kelimesiyle karıştırılır. Ancak, "kadın" kelimesi daha genel ve kapsayıcı bir anlam taşırken, "bayan" kelimesi daha çok kibar bir hitap şekli olarak kullanılır. Kadınlar, toplumda farklı roller üstlenirler. Bu roller, kültüre, zamana ve bireysel tercihlere göre değişebilir.
Kadınlar, aile, iş, siyaset, sanat ve daha birçok alanda önemli katkılarda bulunurlar.
Kadın hakları, toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadınların güçlenmesi gibi konular, dünya genelinde önemli tartışma konularıdır.
"Kadın" kelimesi, her birey için farklı anlamlar ifade edebilir.
Kadınlar, kendilerini farklı şekillerde tanımlayabilirler.
Kadınlık, kişisel bir deneyim ve kimlik meselesidir.25 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel ifade etmişsin birtanem bunun üstüne ne söylesek gereksiz olur eline emeğine sağlık 🙏🥰❤️🌺
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏❤️ emektar bütün kadınlarımızın günü kutlu olsun 🙏❤️🌺
youtube.com/shorts/PsoFy66LgLs?feature=shared - 1 yıl
Rica ederim gülüm ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🌺
Kadın bir anlamda yaşamın ta kendisi. Bazen çok güçlü, bazen de kırılgan. İçinde bir sürü farklı duygu, düşünce ve hayal barındıran bir varlık. Kadın dediğinde hem sevgi dolu hem de mücadeleci bir yan var. Gözlerinde hem huzur hem de yılların biriktirdiği deneyim var. Duygusal ve empatik ama aynı zamanda ne kadar güçlü olduğunu da unutmayan. Kadın olmak, bazen zorlayıcı olsa da, kendini her an yeniden keşfetmek demek. Hem derin hem de yalın.
23 Yorumla- 1 yıl
@askozade Ne güzel ifade etmişsin gülüm eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️🥰 bütün emektar kadınlarımızın günü kutlu olsun 🙏 bu çiçekler senin için 🌹🥀🌷💮🌾🍄🌹🍁🌻💐🌹🥀🌾💮🌺🍂🍂🍄🌱💮🌹🌸🌺🥀🥀🏵️🌻🍃🌿🌾🌹💮🍃💐🍃🌹🥀🥀🌹🌱🌱🥀🏵️🏵️🍄🌲🌱💮🌾🥀🌱🌻🌱🍃🥀🌹🌺🌹🥀
- 1 yıl
Çookk teşekkür ederim, günümüz kutlu olsun @r_engarenkyollar 🌸🌸💕💕🌺🌺💜💜
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏❤️
Yapay Zeka Cevapladı
Kadın denince aklıma bir güç, bir zarafet ve bir sevgi sembolü gelir 🌸❤️. Kadın, hayatın her yerinde farklı roller üstlenebilen; şefkatle, emekle ve azimle yol alabilen bir varlık. Doğayı, hayatı ve insanlığı güzelleştiren bir ilham kaynağı gibi… Ayrıca, senin bu güzel çiçeklerle birleşen görselin tam da kadınların içindeki renkli dünyayı hatırlatıyor. Kadın aslında bir çiçek gibi; sevildikçe ve önemsendikçe daha bir güzelleşiyor 🌷💫! Ramazan’da da bu sevgi dolu enerjiyi hep yay, güzel günler dilerim. 😇💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,3b cevap paylaştı.
u 1 yılKadınlık, toplum tarafından belirlenen rolleri, beklentileri ve davranışları da içerir.
Kültüre ve zamana göre değişen kadın rolleri, annelik, eşlik, ev işleri, kariyer gibi farklı alanlarda kendini gösterebilir. Kadınlar, toplumsal cinsiyet rolleri nedeniyle farklı fırsatlara ve kısıtlamalara maruz kalabilirler. Bireysellik: Her kadın, kendine özgü kişiliği, deneyimleri ve tercihleri olan bir bireydir. Çeşitlilik: Kadınlar, farklı yaşlarda, etnik kökenlerde, dinlerde, cinsel yönelimlerde ve sosyoekonomik durumlarda bulunabilirler.
Güç ve Direnç: Kadınlar, tarih boyunca ve günümüzde çeşitli zorluklarla mücadele etmiş ve direnç göstermişlerdir. Katkı: Kadınlar, topluma ve dünyaya bilim, sanat, siyaset, iş dünyası ve daha birçok alanda önemli katkılar sunmaktadırlar.23 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 çok net ve açıklayici olmuş gülüm eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️
- 1 yıl
Teşekkür ederim abla <3
- 1 yıl
Rica ederim gülüm ne demek 🙋🥰
1 yıl"Kadın" kelimesi, biyolojik cinsiyeti kadın olan, ya da toplumsal ve kültürel anlamda kadın olarak kabul edilen bireyleri tanımlar. Genellikle kadınlar, doğuştan kadın cinsiyetine sahip olan ya da kendilerini kadın olarak tanımlayan kişiler olarak anlaşılır. Kadınlar, toplumlarda çeşitli roller üstlenir ve kadınlık, farklı kültürlere göre değişebilen bir kavramdır. Ayrıca, kadın terimi, toplumsal cinsiyet kimliği, biyolojik cinsiyet, sosyal roller ve kültürel anlamlar çerçevesinde çok farklı şekillerde ele alınabilir. Kadınlık, sadece biyolojik bir durumun ötesinde, aynı zamanda bir kimlik ve toplumsal bir rol olarak da şekillenir.
35 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel ifade etmişsin gülüm eline emeğine sağlık 🙏🥰❤️
- 1 yıl
@zorundamiyimefsane ve kadınlar devamlı haklıdır, haksız kadın yoktur 🌹💖😄😂🙈
Haklıdır tabii ki kadınlar bir çiçektir ve çiçekler Su ister devamlı sulamak lazım onları 😅
Sevgi ve saygı ile emek ile. - 1 yıl
Çok naziksiniz 🙏🥰
- 1 yıl
Siz de öyle maviş Sultan ❤️🥰🌹
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kadın olmak en başta güçlü olmak demektir. Kadın olmak öncelikli olarak güçlü olmayı gerektiriyor özellikle bizim toplumumuzda. Çünkü kadın, tam anlamıyla fikir ve düşünce sahibi, beyni olan ve bunu çalıştırabilen, zekâsını duygularıyla son derece başarılı bir şekilde harmanlayabilen bir birey olarak dahi tam anlamıyla kabul görebilmiş değil. Hâlâ pek çok insan, kadınların düşünce yeteneğini kullanabiliyor olmasını ve bunun onlara sağladığı başarıyı kendisine yedirememektedir. Bu nedenle türlü ifadelerle kadınlara, onların bir beyni yokmuşçasına davranan, kadını vajinadan ibaret olarak gören pek çok birey (!) görebilirsiniz. Düşünen, üreten, özgüveni tam, birer birey olabilmeyi başarmış olan kadınların yalnızlığı da bu sebepledir bana göre. Ve kadınlar bu durumda da yine çok güçlü olmak zorundadırlar.
Kendisine verilen anne, iş kadını, ev hanımı, hayat arkadaşı, arkadaş ve kadın rollerinin üstesinden başarıyla gelebilmek adına da bir kadın, güçlü olmak zorundadır. Anneler güçlüdür, temiz ve başarılı gelecekler yetiştirebilmek adına; iş kadınları güçlüdür, iş hayatında bir kadın olarak başarılı olabilmek adına; ev hanımı güçlüdür, evini yuvaya dönüştürebilmek adına; hayat arkadaşı güçlüdür, destek olabilmek ve destek görüp huzurlu bir yaşamı paylaşabilmek adına; tüm bu saydıklarımla birlikte de kadın güçlüdür, toplum içinde bir birey olarak kadın olmak adına..10 YorumlaKadın, sadece biyolojik bir tanımlama değildir; fedakârlığın, sevginin, gücün ve zarafetin simgesidir. Anne olur, eş olur, dost olur, yeri gelir kardeş olur ama her zaman hayatın en güzel renklerinden biri olur. Kadın, sevgisiyle büyüten, emeğiyle şekillendiren ve varlığıyla ilham veren kişidir. Onun değeri, sadece bir cinsiyetle değil, taşıdığı yürek ve karakterle ölçülür.
22 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel ifade etmişsin gülüm gerçekten net ve açıklayici olmuş , bunun üzerine ne söylesek kelimeler kifayetsiz kalır , eline emeğine sağlık 🙏🥰❤️
- 1 yıl
Teşekkür ederim senin sorularına gelince dilimin bağı çözülüyor
1 yılKadın diyince aklıma herşeye herkese rağmen tek başına ayakta dimdik durabilen insanlar gelir.. Biz kadınlar öyle güçlüyüz ki her zorluğun üstesinden düşsek de yine kalkarız..
37 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın canım 👍 ne güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️
- 1 yıl
Teşekkür ederim canım.. Böyle güzel bir soruya böyle bir cevap yakışırdı kuzum.. 🥰❤️
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏❤️
- 1 yıl
Rica ederim.. 😍
- 1 yıl
8 Mart kadınlar günün kutlu olsun bu çiçekler senin için 🌹🌸🌹🌿🍁🌹🥀🌷🌱🌱🌲🌺🌳🌱🍁🌸🌲🍁🌴🍂🌵🌼🌺🌾🌾🍁🌾🌸💮🌹🍁🌱🌺🌳🏵️💮🌱🌹🌷🍄🌹🌿🌷🥀🌹🌺🌳🌹🌾🏵️🌻🌿🌱🌺🍁🍄🍂🍁🌾🌾🌱🌾🍁🍁🌾🌱🌿🍄🍁🌹🌺🍄🍂🍂🌿🥀
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim canım seninde kadınlar günün kutlu.. 🥰❤️🌹🌻🌸
- 1 yıl
🙏🙏❤️🥰😘❤️
Kadın herşeyin üstesinden gelebilecek tek varlıktır.
21 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle cano 👍💖
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKadın annedir, emektir, merhamettir, sevgidir.
Kadın hayattır, nefestir, sestir, estetiktir.
Kadın terzidir, aşçıdır, işçidir, herşeydir.
Kadın erkeği bütünleyen, dengeleyen, yücelten varlıktır.12 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel ifade etmişsin gerçekten ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
- 1 yıl
😊💐
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAklima emek vefa ilgi şefkat güç fedakarlık güzellik zarafet geliyor kadin kelimesi sadece cinsiyeti çağıstirmiyor
21 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 ne güzel ifade etmişsin gülüm eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
Aile & Toplum konusunda 933 cevap paylaştı. Zarafet sahibi insana denir. Sadece kadınlarda oluyor.
33 Yorumla- 1 yıl
@LastGuest. Kadınlar devamlı haklıdır, haksız kadın yoktur 🌹💖😄😂
Yiaaa tişikkirler 🙏❤️
- Aile & Toplum konusunda 853 cevap paylaştı.
1 yılKadın deyince şefkat, zariflik ve çaba geliyor aklıma..
25 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel ifade etmişsin teşekkür ederim gülüm eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️
- 1 yıl
Her daim 🙋🏻♂️❤️
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏❤️
- 1 yıl
Rica ederim ablam, kadınlar gününü de bu vesileyle kutlarım.. 🙏🙂
- 1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim çok naziksin herzamanki gibi ağzına yüreğine sağlık 🙏❤️
Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Anne olan ve çocukları için dimdik ayakta duran güçlü kahramanlara denir
24 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel ifade etmişsin gülüm eline emeğine sağlık 🙏🥰❤️
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim çok naziksin herzamanki gibi 🙏🥰❤️🌺
- Aile & Toplum konusunda 495 cevap paylaştı.
1 yılKadın diyince aklıma
Çiğ hamur geliyor
Alakasız 🤣🤣🤣🤣🤣22 Yorumla- 1 yıl
Hayda niye peki 😂
- 1 yıl
Bilmiyorum ki tamamen alakasız bir şey 🤣
- Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı.
1 yılBen bu sorunun cevabını dün ve bugün tam anlamıyla yaşadım...
226 Yorumla- 1 yıl
@MuratBey262626 hayırdır inşallah noldu ki murat
- 1 yıl
Mükemmel bir kadınla tanıştım
- 1 yıl
Aaaa süper 👍 nerde tanistin
- 1 yıl
burada ama hrsabı sildi gitti😞
- 1 yıl
Aaa üzüldüm senin adına neden gitti ki tartıştıniz mi
- 1 yıl
Yok düzgün bir kadındı bu ortam o a göre değildi😞
- 1 yıl
Sağlık olsun diyelim ozaman en güzelini yapmış
- 1 yıl
😞
- 1 yıl
Murat birde burdaki bütün kadınlar kötü kadın değil zaten , içlerinde illaki kötü olanda var ama bunu tanıdıkça anlayabilirsin erkeklerde aynı şekilde burada ne saygı değer efendi adamlarda var
- 1 yıl
Sadece burada insanlar birbirine ön yargılı davrandığından birbirine kötü bakıyor ya da davranıyor
- 1 yıl
Bilmemki
- 1 yıl
Uzun zamandır mi tanıyordun onu
- 1 yıl
ya da bir günde seni bu kadar etikileyecek ne yaptıki sende iz bırakti
- 1 yıl
Yılların tecrübesi var bende çok sayıda kadınla birlikte oldum çok sayıda Kadın Tanıdım yani hepsini eledikten sonra ortaya gerçek kadını tanımı çıkıyor işte bu kadın öyle bir kadındı
- 1 yıl
Ne güzel ama onun adına sevinmelisin bence madem iyi bir kadındı burada zamanla bozulurdu
- 1 yıl
Benimde ne kadar kötü bir kadin olduğumu anlamışsın ki muhtemelen okadar basit, değersiz bir kadın gibi saygısızca davranmaktan çekinmedin
- 1 yıl
Ya yok onlar şaka be ciddiye alma
- 1 yıl
Her şakanın altında bir gerçek vardır derler , o kadına bu şakayı yapmazdin mesela kimbilir ne kadar nezaketli saygılı davranmışsindir, çünkü ben o saygıyı hak etmemişim demekki
- 1 yıl
Sen ne kadar şaka desen de , ben anlayacağımi anladım bizde insan sarrrafi olduk burada
- 1 yıl
Ya Saçmalıyorsun artık Vallahi billahi tillahi Yok şaka ben akrep burcu çok şaka yaparım şakaların biraz ağırdır herkes kaldıramaz kusura bakma Senden özür diliyorum
- 1 yıl
Rica ederim önemli değil 🙋
- 1 yıl
Küsme
- 1 yıl
Küsmedim ki küsmüş olsam bu kadar nezaketle ve sabırla konuşurmuydum sence , bak seni ikinci kez gördüğüm zaman bile seni nezaketle karşıladım sana saygısızlık yapmadım , üslubumu bozmadım , senden bu konuda daha duyarlı olmanı rica ettim teşekkür ederim sende anlayışla karşıladın
- 1 yıl
Seviyorum seni be manyak💋
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🌺
- 1 yıl
💋💋💋budur yaa
1 yılÇiçek güneş ışık her şey şimdiden kadınlar günün kutlu olsun 🌺💐❤️
21 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle 👍 çok teşekkür ederim gülüm hepimizin bu özel günü kutlu olsun 🙏🥰🌺🌸
1 yılKadın, varoluşu kendi içinde bir devrimdir. Toplumun kalıplarına sıkışmayan, her zaman bir adım önde olmayı başaran, hem kırılgan hem de dayanıklı bir varlık. O, hayatın zorluklarını yüreğiyle kucaklar, ama aynı zamanda onları aşmak için aklını kullanır. Kendine ait bir dil yaratır, gücünü de kırılganlığını da kabul eder. Kadın olmak, sadece bir kimlik değil; bir duruş, bir cesaret, bir isyandır.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılKadın demek sevgi, güç demektir. Biz kadınlar her işin üstesinden gelen, çözüme odaklı olanız. Bizi öldürmek yerine başınızın tacı yapın. Kadına şiddete "HAYIR!" deyin..
8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun. ♥️💕🌹🌹🥰
10 Yorumla
1 yılNedense aklıma kadın diyince saç geliyor bende bilmiyorum niye.
22 Yorumla- 1 yıl
Haha 🤣 enteresan gerçekten
- 1 yıl
Bende buna bir türlü anlam veremedim.
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yeryüzündeki en anlayışlı en sabırlı,. anne olabilme şansına (özel istisnai durumları dikkate almadan) vakıf, erkeklere en iyi katlanabilen insan türüdür. Ve insanlığın anasıdır
10 YorumlaKadın bütün fırtınalara rağmen ayakta duran ve çiçekler açmaya devam eden demektir..
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın çok sade ve net bir ifade olmuş eline emeğine sağlık canım 🙏❤️🥰🌺
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadın insandır, erkek insanoğlu.
22 Yorumla- 1 yıl
Ve kadınlar daima haklıdır , haksız kadın yoktur 🌹💖😄
youtube.com/shorts/PsoFy66LgLs?feature=shared
Senin ve benim sahip olduğumuz cinsiyete sahip olan bireylerin tümüne KADIN denir.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKelime anlamıyla kızlığını yitirmişe denir.
Kız, kadın, hanfendi, hanım, dişi, hatun,,,, her biri farklı anlamlar taşır.
Cümle içinde kullanılış yerleri farklıdır. Bu kendi dilimizde değil farkli yabanci dillerde de bu böyledir.00 Yorumla
1 yılKadın neşedir, güldür, baş tacıdır. Herşeyin üstesinden gelebilecek tek varlıktır.
10 Yorumla
1 yılKime denir uzun olur ama kime denmez bilirim.. 😄
11 Yorumla- 1 yıl
Kadınlar devamlı haklıdır, haksız kadın yoktur 😊🌸😂😄
1 yılİnsanlar da dişi cinsiyette olan ve daha çok evli olan kişilere denir.
10 Yorumla
1 yılgüçlü akıllı civil civil yüzü saçlari fiziği giyimi ve ayaklari ojeli ve bakimli gelir
10 Yorumla
1 yılSen, ben, o. Emekçi ve çilekeş annelerimiz.. 💗🌸
11 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel ifade etmişsin gülüm eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️
Nazım Hikmet'in kadın şiiri aklıma geliyor.
10 YorumlaAnnedir kız kardeştir eştir 🖤
günümüz kutlu olsun hemcinslerim 🌸10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılHayatın anlamı geliyor. Cennette bile kadın yok diye Adem babanın canı sıkılmış
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKadın kadındır 5 harflidir kimi insan bayan diyebilir ama hepsi de aynıdır bu bilgi yeterli teşekkürler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvli barklı çocuklu
Evsiz barksız çocuksuzsa 'kız'dır10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılDuruşu olana
21 Yorumla- 1 yıl
@Malefiz1313. Ve kadınlar devamlı haklıdır, haksız kadın yoktur 🌹💖😄😂
Annem.💐
26 Yorumla- 1 yıl
Yaa ne güzel rabbim bütün annelerimize sağlıkli hayırlı ömürler versin inşallah 🙏
- 1 yıl
Yaaa ne mutlu sana Rabbim eksikliğini göstermesin inşallah 🙏 annenize de burdan sevgi ve saygılarımı sunarım ellerinden öperim 🙏🌸🙋
- 1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sana.🙂
17 Yorumla- 1 yıl
Neden ki
- 1 yıl
Hangi manada
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏❤️ sen güzel baktığın için öyledir o
- 1 yıl
🙏🙏🙏❤️💖🥰
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Erkek olmayan herkes kadındır
10 YorumlaOlgunlaşmıs kişiyi andırır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılKadın yürüyen bir candır
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 776 cevap paylaştı.
1 yılbi elmanın diger yarısına kadın denir
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. XX kromozomları geliyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 330 cevap paylaştı.
1 yılBen geliyorum kadınsıyım 👩🦰👩🦰👩🦰👩🦰👩🦰
00 Yorumla Erkek olmayan insana
21 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama 😂 bunu kırk yıl düşünsem bilemezdim sayenizde öğrenmiş oldum
Gizli Üye(25-29)1 yılVajinası olan insanların çoğunluğu.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Sen sana denir hahah
07 Yorumla- 1 yıl
Komik olan ne burada onu anlamadım
- 1 yıl
Susmak yerine keşke bir açıklama yapsaydiniz ,
- 1 yıl
🙋
- 1 yıl
Haha 😂
1 yılEvli olana
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 544 cevap paylaştı.
1 yılAnne
10 Yorumla Kadına kadın denir
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bana denmez
00 YorumlaMukremine
00 Yorumla
1 yılKendi değerini bilene
00 Yorumla
1 yılŞeyi olan herkese
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGarılar
00 YorumlaŞeytanın 1 tik ustü
00 Yorumla