Eşim arabamı kendi arabası sanıyor?

Merhaba arkadaşlar biz eşimle evleneli 1 yıl oldu. Biz sevgiliyken ben kendi paramla gece gündüz çalışıp araba aldım ve onun yüzünden kendi arabamı kullanamaz hale geldim sevgiliyken kavga ederdik benim arabamı alır giderdi trip atardı beni olduğum yerde arkadaşlarımla bırakıp. Neyse düzelir dedim çok kez uyardım ama asla düzelmedi evlendik arabaya egzoz taktırıyor bastırıyor arabayı falan kafasına göre ve ben bunun içinde kavga etmeme rağmen gizli gizli yaptırdı sonradan öğrendim. Doğru düzgün işi gücü yok diyorum nasıl geçinceğiz arabayı satar başka araç alır korsan yaparım diyor bana dalga geçer gibi fikrimi bile danışmıyor 1 yıldır ben arabayı doğru düzgün kullanamadım öğrenemedim o kadar sahipleniyor ben tek başıma arkadaşlarımla gezmek istiyorum ben bırakırım sizi diyor yani kendi arabamla gezemiyorum. Arkadaşı var bir tane bekar erkek sürekli bizim evde ya da dışarda her gün onunla beraber geziyorlar ona veriyor arabayı o kullanıyor falan asla sevmem neden ben kendi kazandığım arabayı başkaları kullansın diye vereyim benle kavga ediyor ne olacak bilmem ne diye sürekli bir kavga var araba ve arkadaşı yüzünden evde bıktım artık rahat rahat evimde oturamıyorum bile eve getirir durur ayrılmaz arkadaşından nereye gitse beraberler kumam gibi olmuş resmen küser trip atar konuşmaz üstüne yine benim arabayla gider gezer benle değil sanki arabayla evli gibi hissediyorum evde iki çift sohbet etmeyiz adam akıllı oyun oynar ya da arkadaşıyla konuşur sizce ne yapmalıyım 😭

Güncellemeler
1 yıl