Aile & Toplum Bayramda tatil mi yapacaksiniz yoksa köye mi gideceksiniz? qülkokusu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Büyüklerin elini opme vs Güncellemeler1 yıl Süper soru 🖤 Bayramda tatil mi yapacaksiniz yoksa köye mi gideceksiniz? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. ben sıkıcı olurum muhtemelen 0 0 Yorumla
Envergul0 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Bayramda ailecek toplanıp kutlamanın yeri ayrıdır enerji veriyor insana bence 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Müşterilerle uğraşmaktan başım şişti tatil yaparım gezerim 0 0 Yorumla
emre00488 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Hiç bişey yakınlarıma giderim Bayram heyecanıda yok ki 0 0 Yorumla
yakışıklı_prenssss Takip Et Bilge Yaş: 101 , eic 98% 1 yıl Tatil zamanı tatil bayram zamanı bayram ama ben büyük ihtimal çalışıyo olabilirim de 0 0 Yorumla
ROSAMEA Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Evde olacağım hava sıcak olursa havuza falan girerim. 0 0 Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uzun zamandır bayram seyran bize uğramadı yani normal bir gün kalk ye iç yat planlar 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tabiki köye gideceğim mangal yapıcam köy havası semaver felan offff harika 0 0 Yorumla
Hayat-Memat Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Köye gitmek ya da evde yatıp dinlenmek tatil olmuyor mu? Mesai yoksa tatildir 0 0 Yorumla
SonDokunuş Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 91% 1 yıl Tatil planı var iptal olmazsa son anda tabi 0 0 Yorumla
emelcik11 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl Bırıncı gun ailemleyım ikingigun sabahı santoroni adasına gıdıyorum 2 1 Yorumla mrfatbee 1 yıl Yanardağ patlayacak ama?🤔🙂 Yorumla
platonuncocugu Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl evdeyiz. misafirler gelir, baklava yapma heyecanı, ev temizliği, ziyaretler falan 0 0 Yorumla
blairathy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Bayramlar benim için normal bir gün gibi geçiyor. 2 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ailemin yanına gideceğim 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tatilde tatile giderim ben deniz kenarına 0 0 Yorumla
Parlayanyıkılışş Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 639 cevap paylaştı. Evde olacam bir yere gitmicem 0 0 Yorumla
TheMurad Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 785 cevap paylaştı. Memlekete gideceğim 28 martta yola çıkıyorum 0 0 Yorumla
fatihaykut63 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 681 cevap paylaştı. Hiç bir şey yapmayacam ben bayramları sevmem 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. bayramda evde takılırım mis gibi 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aile büyükleri ve akraba ziyaretleri yapacam. 0 0 Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı. Uyucam 0 0 Yorumla
Onüçüncüyağmur Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 45% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı. Bir köyüm bilem yok. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evdeyim 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. el opmeye gidecegiz. 0 0 Yorumla
yvz4141 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. Fethiye turu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
ben sıkıcı olurum muhtemelen
Bayramda ailecek toplanıp kutlamanın yeri ayrıdır enerji veriyor insana bence
Müşterilerle uğraşmaktan başım şişti tatil yaparım gezerim
Hiç bişey yakınlarıma giderim
Bayram heyecanıda yok ki
Tatil zamanı tatil bayram zamanı bayram ama ben büyük ihtimal çalışıyo olabilirim de
Evde olacağım hava sıcak olursa havuza falan girerim.
Uzun zamandır bayram seyran bize uğramadı yani normal bir gün kalk ye iç yat planlar
Tabiki köye gideceğim mangal yapıcam köy havası semaver felan offff harika
Köye gitmek ya da evde yatıp dinlenmek tatil olmuyor mu? Mesai yoksa tatildir
Tatil planı var iptal olmazsa son anda tabi
Bırıncı gun ailemleyım ikingigun sabahı santoroni adasına gıdıyorum
Yanardağ patlayacak ama?🤔🙂
evdeyiz. misafirler gelir, baklava yapma heyecanı, ev temizliği, ziyaretler falan
Bayramlar benim için normal bir gün gibi geçiyor.
Ailemin yanına gideceğim
Sağ sol gezme ve tatil
Tatilde tatile giderim ben deniz kenarına
Köydeyim, hep köyde kalacağım
Evde olacam bir yere gitmicem
Memlekete gideceğim 28 martta yola çıkıyorum
Hiç bir şey yapmayacam ben bayramları sevmem
bayramda evde takılırım mis gibi
Başka sey öpecek hepsi
Sen yapıyorsun yaşlı eli öpüyorsun
Aile büyükleri ve akraba ziyaretleri yapacam.
Köye gideriz
Tatil iyi olur🤚
Uyucam
Vizelere caliscam aw
Bir köyüm bilem yok.
Evdeyim
Çalışçam
Yatış.
Dükkanda olucam
Tatil yapacağım..
Tatil yapabilirim
Ne köyü😂😂😂