Aile & Toplum Kocaeli nasıl bir şehir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhabalar Kocaeli'de yaşayan var mı oraya taşınmaya karar verdim Güncellemeler1 yıl Hayırlı cumalar Kocaeli nasıl bir şehir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sakaryanin üstünde şehir tanımam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sanayi şehri havası pis 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Bunu çok duydum her ilçesi için geçerli mi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Maalesef şehir genel olarak böyle Yorumla Soran 1 yıl Anladım teşekkür ederim Siz orada mi yaşıyorsunuz?Hangi ilçesini tavsiye edersiniz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Darıca tatafları daha iyi hem İstanbul'a yakın hem de Sakarya gibi güzel şehire Yorumla Soran 1 yıl Benim de aklım Gebze geçiyor açıkçasıSakarya güzel mi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha güzeldir bence Gebze de iyidir ama bak Yorumla Soran 1 yıl Sakaryayi bilmiyorum Kocaeli daha çekiyor beni ya ☺️ Gebze hangi açıdan daha iyi Yorumla Soran 1 yıl Siz hangi ilçesinde yaşıyorsunuz? Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kotu yerlisi ata biniyor hala 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ata mi biniyor 😃😃 orada mi yaşıyon sen Yorumla
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 601 cevap paylaştı. Sakin güzel ya 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hangi ilçesini tavsiye edersiniz? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sakaryanin üstünde şehir tanımam
Sanayi şehri havası pis
Bunu çok duydum her ilçesi için geçerli mi?
Maalesef şehir genel olarak böyle
Anladım teşekkür ederim
Siz orada mi yaşıyorsunuz?
Hangi ilçesini tavsiye edersiniz
Darıca tatafları daha iyi hem İstanbul'a yakın hem de Sakarya gibi güzel şehire
Benim de aklım Gebze geçiyor açıkçası
Sakarya güzel mi?
Daha güzeldir bence
Gebze de iyidir ama bak
Sakaryayi bilmiyorum
Kocaeli daha çekiyor beni ya ☺️
Gebze hangi açıdan daha iyi