Arkadaşlar merhaba esenyurt kiralar için malum uygun evler güzel ama herkes hiç tekin değil gibi bahsediyor daha önce gültepede yaşadım orada tehlikeli mesela ama kimseyle bir sıkıntı yaşamadım orada yaşayan bilenler tek yaşayacak bşr bayan olarak bana güvenilir yerleri neresi güvenlik açısından durum çok vahiimmi bilgilendirirmisiniz
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Esenyurt merkezi değilde çıkışında olan bölgeler daha sakin ve güvenilir
kiralar diğer semtlere göre gaet uygun aslında ben balıkyolunda yaşıyorum herhangi bir sıkıntı yok
Evet kiralar uygun balık yolu oranın bir semti mi orayı ilk kez duydum bir erkek olarak görüşünüz böyle fakat dışarıda gördüğünüz bayanlar ya da tek yaşayacak bir bayan için nasıl bir yer acaba
siteler var elbet onlar güvenlikli. sorun yaşayacağını zannetmiyorum pek milletin dediğine bakma
ya dediğim gibi herhangi sıkıntı yaşayacak bi durum yok ev iş rutininde isen normal şartlarda hiç bi problem yaşamazsın.
Anladım incirtepe mah cumhuriyet mah zafer mah en iyisi diyorlar siz ne dersiniz
incirtepe ve cumhuriyetr değilde zafer mahallesi ve namıkkemal mahallesi de iyidir. balıkyoluda esenyurtta bi mahalle ama dediğim gibi zafer ve namık kemalde sorun yaşamazsınız. ev arayışındaysanız sorup bulabiliriz.
misal depo durağında kitaş konutlarında kalanlardan herhangi bi şikayet almadım
Gültepeden bir tık daha tehlikesi vardır. Ama iyi yerleri de var diye duydum
Gültepe aşağısı yahya kemal kötüydü mesela ama yinede kimseden bir zarar görmedim
Evet çok da kötü değil. Yaşamadım ama çok geçerim oralardan
Gültepeden farkı yok o yüzden buna dikkat Ederseniz sorun yaşamazsınız
Gültepeyi biliyormuaunuz ortabayır da yaşadım daha önce kimse beni hiç rahatsız etmedi evde güvenliydi peki en iyi diyebileceğiniz sorunsuz mahallesi hangisidir
Esenyurt mahalle olarak pek bilgim yok. Ama kiralar uygun. Güvenlikli bir sitede olursanız hiç sorun yaşamazsınız
En iyisi yine tabela bence 1 yıl kaldım hiç bir sıkıntı yaşamadım
Neresi anlamadım en iyisi
( Tabela )
Esenyurt Belediyesi'nin olduğu yer
RTE parkı falan var güzel yani oralar
Yazdım incirtepe mah çıkıyor
Doğrudur orası
Sağolun oradan bakayım bir de son olarak oradaki emlakçılar ile ilgili dolandırıcılar bir evi birden fazla kişiye kiralıyorlar diye bir şey duydum doğrumudur dikkat etmemi önerdiğiniz bişi var mı
Abla en iyisi işi resmi yapmak bu İstanbul'un her yeri için geçerli bu dolandırılma işi yani sen iş bitmeden kimseye komisyon vs. Verme lütfen
Yok tabi sözleşmeyi imzalayınca ödemeleri yapacağım
Aynen öyle dikkat et her zman
Onun dışında tabela yani İncirtepe diğer yerlere göre ulaşım da avantajlı ve sosyal alanı çok daha iyi RTE parkı çok büyük ve güzel spor alanı da mevcuttu o zamanlar yani bence bunu değerlendir. İşim orada olsa cidden yine orada tutardım 😅
İnovyanın oralarda tut hem güvenlik var hemde daha sakin
Gültepe de ortabayirda yaşadım bende tek olarak sıkıntı yaşamadım ama Esenyurt cesaret edemezdim ya
Ben nobetli calisiyorum istersen benle oda arkadasi ol
Esenyurt da yaşıyorum yunus Emre de sorabilirsin
Merhaba Anadolu yakasında yaşıyorum şu an kira için en uygun Semt olarak Esenyurt var açıkçası yabancılar vs çok umrumda değil burada çok fazla varlar ama tek yaşayacak bir bayan olarak en azından en güvenilir temiz yerleri neresidir bilmek istiyorum yani internette o kadar çok şey görüyorum ki haberlerde sanki adım atsak dışarıda suç işleniyormuş gibi bir algı var
Abartılıyor o kadar da değil 3 yıldır yaşıyorum yaşadığım yerde mahallede sıkıntı yok ama ben Kiptaş da yaşıyorum güvenlikli site de kiralar 15,16 civarı galiba ortalama
Tamam peki bana önerebileceğin mahalle isimleri var mı bir de o sitelerde genelde ısınma su konularında herkes problem yaşadığını söylemiş öyle bir şey söz konusu mu acaba
Hayır hiç bir sıkıntı yok ısınma da akçaburgaz, Kıraç , balıkyolu, örnek, incirtepe , yunus Emre, Esenkent, ardıçlı bu mahalleler iyi
Tamamdır çok teşekkür ederim
Rica ederim
Başka bir yerde ikamet etme imkanın yok mu?
Ya bir kadının açısından her yer sıkıntılı
Hangi tarafında düşünüyorsunuz
Hiç bilmiyorum o yüzden soru kısmını açtım yani Esenyurt’ta yaşayan ve orayı iyi bilen varsa varsa diye
İyi bi semt değil
Evet biliyorum ama yine de elle tutulur bazı mahalleleri yok mu en azından güvenlikli bir sitede
İlla ki vardır
bence sorun yok esenuuttta
Yokkk