Erkek arkadaşımın annesi kullanılmış parfüm hediye etti. Bunu kötü niyetle mi yaptı?

Erkek arkadaşım ailesinin yanına gittiğinde dönerken annesi eline bana götürmesi için parfüm tutuşturmuş, parfüm güzel kokuyor fakat dışında baya bir yerlere sürtülmüş izleri var üzerindeki etiket zarar görmüş önceden kullanıldığı belli zaten. Ben hediye beğenmeyen şımarık bir insan değilim sadece bence hediyenin ve hediye etmenin bir adabı olduğunu düşünüyorum ben birine bişey hediye etmek istersem ekstra özen gösteririm, çok çok samimi değilsem birine bariz kullanılmış bir eşya vermeyi de teklif etmekten çekinirim çünkü dozu kaçarsa rencide edici olabilir, kaldı ki biz annesiyle yüz yüze bile tanışmadık. Ondan zaten hediye beklemiyorum öyle bir isteğim de yok. Yani kötü niyetli de düşünsem mi düşünmesem mi bilemedim ama sanki sen buna layıksın gibi algılıyorum. Kendi kızına eski sevgilisi gümüş bileklik aldı adamın durumu iyi ala ala bunu mu aldı diye laf yapan insanlar. Erkek arkadaşıma da bir şey demedim kendi dedi annem bir iki fıs sıkmış önceden hahaha ( yersen) Kadıncağız iyi niyetli seni düşünmüş diye düşünüyor verirken öyle dedi.

Güncellemeler
1 yıl
Cevaplarınız için teşekkür ederim , kötü kokmam gibi bir durum söz konusu değil hatta çeşitli parfümler kullanıyorum sevgilim o gün parfüm sıkmamış olsam bile mis gibi kokuyorsun diyor. Sevgilimle ciddi düşünüyoruz kullanılmış ürün vermek bence de şık bir hareket değil fakat olay anlık gelişmiş kadın kızıma götür diyerek vermiş belki daha yakın olmak istiyor, konuyu akışa bırakacağım 🙏🏻
Güncellemeler
1 yıl
Daha önce mağazada görüp beğeneceğimi düşünerek kolye ve bileklik alıp sevgilimden hediye paketiyle göndermişliği var, bunu hesaba katınca kadının hakkını yemeyeyim olayın anlık geliştiğini düşünüyorum
Erkek arkadaşımın annesi kullanılmış parfüm hediye etti. Bunu kötü niyetle mi yaptı?