Benim 10 senedir devam eden bir arkadaşlığım var ve iyi ki var.. Peki sizin?

Benim 10 senedir devam eden bir arkadaşlığım var ve iyi ki var.. Peki sizin?

32 yıldır süren bir arkadaşlığım var ve arada beraber de iş yaparız. Muhteşem ikili diyorlar artık belli kesim.
19 yıldır iki arkadaşlığım var ve neredeyse aynı evde beraber yıllarımız geçti ve hala aynı sürüyor. Biri yurt dışına gitti ama bağlılık haşa sürüyor.
17 yıldır süren diğer arkadaşlığım ise aynıdır diğerleri gibi ama başka şehirde.
Dostlarım...
En uzun arkadaşlığım çocukluk arkadaşımla, aynı mahallede büyüdüğümüz biriyle devam ediyor. Yıllar geçse de, hayat bizi farklı yerlere savursa da aramızdaki bağ hiç kopmadı. Çocukken sokakta oynarken başlayan dostluk, büyüdükçe daha da anlam kazandı. Ne kadar görüşemesek de bir araya geldiğimizde kaldığımız yerden devam edebiliyoruz. Çünkü bazı dostluklar zamanla eskimez, aksine yaş aldıkça daha da değerli hale gelir. Çocukluk anılarını paylaşmak, geçmişe dönüp beraber gülebilmek gerçekten bambaşka bir his.
Çocukluk arkadaşlarımla baya uzak düşsekte arada denk gelsek elbette muhabbetimiz oluyor... Zaman ne çabuk geçmiş (20 yıllık olanı var)
Ama genel olarak ahlâkî açıdan birbirimizle uyuştuğumuz dostluklar çok daha kıymetli oluyor...
Meslekten dolayı tanıştığım, menfaati değil de dostluğu ön planda tutan ustalarım ve meslektaşlarımdan hâlen muhabbet edip görüştüklerimiz var kimisi 10 sene oldu...
Hiç beceremiyorum bu arkadaşlık işlerini. Daha fazla yakınlık, daha fazla beklenti doğuruyor. Dengede de tutamıyorum. Bırakıverdim ipin ucunu. Yalnızlığı seviyorum. Muhabbeti, sohbeti cezbeden olursa konuşuyorum ama çok ileri gitmiyorum. Arkadaşlığın eskisi makbuldür.
Cevap
27Cevap
Kuzenlerim var 15 yıldır arkadaşız
19. Yılımızdayız. Ilkokul arkadasim. Ilkokulda ayni siniftaydik. Ortaokulda ayri siniflardaydik. 1 sene hic gorusmedik. Sonra ayni liseyi kazanip ayni sinifa dustuk. Hatta ilk gun ben onun önüne oturmusum hic bilmeden. Benimle tanismak icin sirtima dokundu bakti ki ben. Sonra da kopmadik zaten. Liseyi beraber bitirdik. Unide ayni üniversite ama farkli bolumlere gittik ama orada da pek gorusemedik okulda. Ben 3. senemde girdim bolume. O ilk senesinde girdi. Benim ilk senem onun son senesi pandemi ye geldi. Yuz yuze gorusup bulussakta uni de hicbir araya gelemedik. Ama devam ettik gorusmeye.
1992 yılında üniversite 1. sınıftayken kurduğum bir dostluk var ve halen devam ediyor. Bir de 1995 yılında askerliğe başladığım zaman kurup halen devam eden bir dostluğum daha var.
Arkadaşa bağlı bu altını çizdiklerim üstünü çizdiklerim olarak ikiye ayrılır menfaatsiz ölümüne kardeşim bilir ömrümce taşırım sene ay gün biçmem ama gitmek isteyeni tutmam
30 yılı devirecek dostluklarım var. İyi ki varlar. Yalnız böyle söyleyince yaşlandığımı fark ettim 😅
En uzun 28 yıllık, hala daha en yakın arkadaşım olarak devam eden bir dostluğum var. Onun arkasından 25 yıllık olanlar geliyor.
Ortaokul arkadasım var ama ıletısımde degılım 7 yıldır allahım her gunu konustugum can dostum var ama
23 senedir.. Tam yaşım kadar 7 kişiyle arkadaşlığım var.. Beraber büyüdük.. Benim için en özel iki. kişi var ama.. ☺
Çocukluk arkadaşımla 17 sene, belki daha fazla oldu hala devam ediyor. Bağımız hiç kopmadı. ☺️
22 sene ahsjdjf ilkokuldakileri okuldan öncede tanirdim 🤣
20 sene olmuş ama sadece sosyal medyada varız öyle sohbetimiz yok
Eskisi kadar sık görüşmüyorum malum hayat şartları bunlar geçerli bir mazeretse 25 yılı geçti
Orta okul lise üniversite hepsinden en az 1 var , hiç sene hesabı yapmayayim
Herkesin en uzun arkadaşlığı çocukluk arkadaşlarıdır...
Görüştüğüm arkadaşlarım 10 senelikten fazla.
20 yılı vardı onun yüzünden bitti bir sözü ağır geldi…
Sınıf arkadaşlarıyla 30, mahalle arkadaşlarıyla 27 yıldır arkadaşlığımız sürüyor.
Benim 20 senedir devam eden arkadaşlığım var. Çocukluk arkadaşım olur kendisi
İlkokul arkadaşlarım sanırım, 18 sene falan herhalde
Merhaba, arkadaşımla liseden beri arkadaşız. Arkadaşlığımız 13 yılı aştı. İkimiz de yetişkin ve aile sahibi olmamıza rağmen hala çok da akıllıca olmayan konular hakkında konuşuyor ve gülüyoruz.
25 sene olmuş lise arkadaşım :D
30 yıldır devam ediyor. En yakın arkadaşımdı. Kardeşimle evlendirdim. 2 yıl olacak. Sağolsun kardeşten öte benim için.
23 yıldır gerçek bir dosta sahibim
İlkokuldan beri işte
17 sene sürmüştü en uzun
Benim de 10 yıllık arkadaşlarım var.
40 yıl oldu ve hâlâ devam ediyor
Devam edemedi çünkü satmaya meyilli
15 yıl sürmüştü geçen sene bitti. İyikide bitti.
11 yıl ve ailesiyle kavga etti şu an bizde kalıyor
17 senelik var 16 senelik 10 senelik
20 senedir devam ediyor.
Bütün arkadaşlarımı sildim..
Bilmem ama arkadasim 190
@divisch
Jsjssjy
Öğrenmem gerek bunu.
8 seneyi devirdik
Hepsi bitti
6 senedir
9 sene