Gelinler neden boyle?

Gelin geldiginde vefat eden esinden olma cocugu vardi. abim onu kendi evladi saydi o da abime baba diyor cok duskun, bana da hala diyor bana da duskun. Ona yardima gittim, kaldim, koltuklarina kadar sildim. Maddi yardim yaptim kendi capimca. Altin kolye bile aldim. Hicbir durumda oyle abimden taraf olmadim onun acisindan bakmaya calistim. Ama o, anneme kufur etti. Gerekcesi ise; abim ameliyat olan kayinbiraderini aramadi diye, "senin o... pu ananla ilgilendim sen de kardesimle ilgilen" demis. kayinbirader onemli bir ameliyat olmadi basit bir operasyondu, ayrica asker olan abime, "sen sehit olursan daglarda olursen senim borcun varsa bize borcun kalir mi" gibi bi laf etti zamaninda, o yuzden abim ona küs. Bu onlarin arasinda sanki kanser olmus gibi de tepki verecek ne vardi ayrica annemin tek sucu yeterince ilgili ve gidip gelen bir anne olamamak, onun da gerekceleri var sizofren kardesimiz vardi onla ilgileniyodu, kadin ilk gunden beri yengeme hep ilgi gosterdi nefret ettigi yemekleri bile yengem yapinca cok seviyormus gibi numara yapti abim 6 aydan sonra izne gelince bile annem, ayiptir cok gidilmez kari koca kalsinlar diyip 1-2 gun gorusurdu

Gelinler neden boyle?