Aile & Toplum Bu ramazan Sahura kadar kimle sohbet ediyorsunuz? BeyazAtliKekon Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben yine kendi kendime konusmacalar🤗 Güncellemeler1 yıl Neden namusuna laf atayim ruh hastasi misin ne dedim de bu kanıya vardin? Bu ramazan Sahura kadar kimle sohbet ediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. kimseyle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kimseyle ne dost ne eş kaldı herkes evlendi gitti yüzümüze bile bakan eden yok ne yazık ki 2 13 Yorumla BeyazAtliKekon 1 yıl Ah bee kader arkadasim 😬 Cevap sahibi 1 yıl Maalesef öyle BeyazAtliKekon 1 yıl Sende evlen Cevap sahibi 1 yıl Adam akıllı biri olsana beni alsa ama yok işte haha BeyazAtliKekon 1 yıl Benim bi arkadas var evlenecek istersen tanistirayim seni dm atarsan ahaha Cevap sahibi 1 yıl Ya o arkadaş sandığın kadar temiz biri değildir ya da o kişi sen çıkacaksın oysa en iyisi yazmayalım sana bence BeyazAtliKekon 1 yıl Sen bu ön yargı ile zor evlenirsin 😬😬 Cevap sahibi 1 yıl Ön yargılı değilim sadece akıllıyım ve gerçekleri söylüyorum bunu sende biliyorsun oysa boş yapman gerek yok burada abicim BeyazAtliKekon 1 yıl Hay maşallah akilli bıdık seni Cevap sahibi 1 yıl Hemen bir manipüle yokuna girmeniz yok mu size kanmadığımızda yok şöyle ön yargılısın yok böyle inatçısın hayır değilim sadece erkekleri ve yalanlarını biliyorum zeki olduğum için buda şimdi namusuma da laf atarsın hep aynı numaralar sekmez Cevap sahibi 1 yıl Yoluna* Cevap sahibi 1 yıl Şimdide dalgaya vuruyor zavallım BeyazAtliKekon 1 yıl İyi geceler hanfendi sizin kurgunuz beni gerebilir
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kimseyle, hiçbir mecrada sohbetim yok.. 1 0 Yorumla
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Aile & Toplum konusunda 467 cevap paylaştı. sohbet edebilenle edenle 0 0 Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Aile & Toplum konusunda 713 cevap paylaştı. Şu aralar belirli biri yok gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kimseyle
Kimseyle ne dost ne eş kaldı herkes evlendi gitti yüzümüze bile bakan eden yok ne yazık ki
Ah bee kader arkadasim 😬
Maalesef öyle
Sende evlen
Adam akıllı biri olsana beni alsa ama yok işte haha
Benim bi arkadas var evlenecek istersen tanistirayim seni dm atarsan ahaha
Ya o arkadaş sandığın kadar temiz biri değildir ya da o kişi sen çıkacaksın oysa en iyisi yazmayalım sana bence
Sen bu ön yargı ile zor evlenirsin 😬😬
Ön yargılı değilim sadece akıllıyım ve gerçekleri söylüyorum bunu sende biliyorsun oysa boş yapman gerek yok burada abicim
Hay maşallah akilli bıdık seni
Hemen bir manipüle yokuna girmeniz yok mu size kanmadığımızda yok şöyle ön yargılısın yok böyle inatçısın hayır değilim sadece erkekleri ve yalanlarını biliyorum zeki olduğum için buda şimdi namusuma da laf atarsın hep aynı numaralar sekmez
Yoluna*
Şimdide dalgaya vuruyor zavallım
İyi geceler hanfendi sizin kurgunuz beni gerebilir
Kimseyle, hiçbir mecrada sohbetim yok..
sohbet edebilenle edenle
Şu aralar belirli biri yok gibi
tt da gezitom
Pinterenst