Aile & Toplum İzmir'de neden kimse oruç tutmuyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kalabalık şehir olan İstanbul da bile bu kadar oruç tutan insan varken Güncellemeler1 yıl Neden yani İzmir'de neden kimse oruç tutmuyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 952 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/C0rfFPXHpHwSaydın mı 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Var tabi buradada tutanlar ama o sana ramazani hissettiren manevi ruh yok tutanlara saydi da tabi 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl o zaman sende tutmuyorsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tutuyorum Yorumla ElCuco 1 yıl yok İzmir 'de kimse oruç tutmuyor, sende İzmir 'de olduğun için oruç tutmuyorsun. Yorumla
Cordoba1234 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 375 cevap paylaştı. Ben tutuyorum 😀 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten mi Yorumla Cordoba1234 1 yıl Evet Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Pek tercih edilmiyor o yüzden 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cok kiziyorsun galiba buna 0 0 Yorumla
Beyazorkiden Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 36% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 946 cevap paylaştı. Sanane 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl İzmirdeyim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tutuyor musun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yokta tutanlar var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Saydın mı 🤣
Var tabi buradada tutanlar ama o sana ramazani hissettiren manevi ruh yok tutanlara saydi da tabi
o zaman sende tutmuyorsun
Tutuyorum
yok İzmir 'de kimse oruç tutmuyor, sende İzmir 'de olduğun için oruç tutmuyorsun.
Ben tutuyorum 😀
Gerçekten mi
Evet
Pek tercih edilmiyor o yüzden
Cok kiziyorsun galiba buna
İnanmıyoruz çünkü.
Sanane
Bizi ilgilendiren bir durum değil
Ne alaka
Kendileri bilirler banane
Kişinin tercihi
Herkes mi