Araba çok güzelmiş dedikten 1 dakika sonra arabanın arızalanması kesinlikle benim suçum değil. Bir baktım adamın arabası arıza yapmış geri geri geliyor 🤣

#ZorundamıyımEfsane ✌ ✔™
Araba çok güzelmiş dedikten 1 dakika sonra arabanın arızalanması kesinlikle benim suçum değil. Bir baktım adamın arabası arıza yapmış geri geri geliyor 🤣

#ZorundamıyımEfsane ✌ ✔™
Değmiyor ya, ama şom ağızlı bir arkadaşım vardı sakince oturan misafirler için bunlar birazdan kavga eder dedi adamlar 5 dakika sonra tekme tokat kavga etmeye başladı, istifa verdiğim dönem işten çıkma başına bir iş gelir dedi 4 gün sonra ayağım kırıldı :D
Yok artık 🤣 ne göz varmış.
Ahahah 😂
Hayır, nazarım pek değmez, hatta bazen o kadar çok övüyorum ki tam tersi şans getiriyor gibi oluyor. Bir şeyi beğendiğimde ya da birine güzel bir şey söylediğimde, aksine daha da iyi gidiyor. Nazar olayına pek inanmasam da, bazen insanlar “Sen böyle dedin, sonra bozuldu” falan diyor ama ben pek takılmam. Bence her şey denk gelme meselesi, yoksa bir insanın sözüyle bir şeyin bozulacağına inanmak biraz fazla geliyor bana. O yüzden içimden ne geliyorsa söylüyorum, maşallah demeye de ekstra bir özen göstermiyorum.
Değiyor belli olmuyor. 😅
Ayıpsın anında adamı düz yolda yere düşürürüm gadası
Hemen nazar boncuklarını takalım 🤣🧿
Ama sevdiğim değer verdiğim insana maşallah derim korkma reis 🙃
Eyvallah. Sevdiklerinden olalım o zaman 😂
Öylesin zaten 😅
Sağolasın 😊
Sen sağol 🙃
Merhaba. Nazarım değmez ama nazar değdirirler bana bir MaşAllah demediklerinden
Evet sana değebilir evin tek prensesi olmak zor :D
Öyle:)) Bugün mesela dışarı çıkmıştım girdiğim tuhafiye de teyze şöyle bir baktı sonra geldi baş ağrısı:)) Halbuli ona eşarp seçiminde yardım edecektim cevap da vermeyince
Hemen değdi demek :D
Maalesef ki 😂Bir de geçen kar yağdığı zaman bir amca bakmıştı buzda kar pateni kaymak gibi az kalsın düşüyordum:))
Boncuksuz gezme bari belki işe yarar :D
Nazar boncuğu değil ama cevşen takıyorum:)
Hayırlısı olsun :)
Teşekkür ederim 😊🌹
Eig için teşekkür ederim 😊
Cevap
11Cevap
hayır değmez
Maşallah diyelim 😂
Maşallah :D
bize çok nazar değer eşimle..
en son nazar değmesini anlatayım... kuşlarımız var iş yerinde, müvekkil geldi "aaa ne güzel kuşlar" dedi.. ertesi sabah bi baktım kuşlar kafesin dibinde, uçamıyor. tek tek elime aldım, uç kanatları düşmüş (kanat atmış diyorlar)... yeniden uzaması hemen hemen 1 ayı buldu..
Öldüler zannettim kuşları çatlatmış kenafir gözlü diyecektim 😂
Ay maşallah düzeldiler. Ama çok üzüldük cidden gözüm gibi bakıyorum ben o kuşlara. Kafesini özene bezene yaptırdık. Tüm gün serbest uçuyorlar istedikleri zaman giriyorlar kafese... Neyse işte...
Evet muhabbet kuşları öyle uçar gelir.
Muhabbet kuşu değil, gökkuşağı ispinozu
Aaa ben muhabbet kuşudur diye düşündüm.
evde muhabbet var bi tane.. annemin evine kapıdan girdi çıkmadı. bir süre annemde kaldı. sonra benim çocuklar istedi bize getirdik. bizde çok hayvan var. evde ayrı türler işte ayrı... hala hayvan edinme peşindeler. böceğinden kertenkelesine balığından kedisine, kuşlarına, deniz canlılarına kadar geniş bir yelpazemiz var.
Maşallah onların bakım ve temizliği zor olmuyor mu. Özellikle kuşlar etrafa tüy döküyorlar.
en pisi kuşlar... salma türü (boyu yüksek eni dar) bir kafes yaptırdık iş yerinde duruyor. her sabah süpürüyorum. yerler laminat parke olduğu için sorun olmuyor. evdeki can sıkıyor valla bi kanat çırpıyor her yere tüy yayılıyor. robot süpürge var, hemen her gün kullanıyoruz. öyle işte. sizin var mı baktığınız bir hayvan?
Bizim kuş vardı 2 ay durdu bakamadı bizimkiler gönderdik başkasına balık aldık balıklar da öldü onun da bakımı zor oluyordu temizlemesi falan 2 güne bir suyunu değiştirmek gerekiyordu koku yapıyordu. Ara ara balık alıyoruz yani
büyük akvaryumlarda sistem var. dış filtre var tatlı su akvaryumunda.. deniz akvaryumu bambaşka bir uzmanlık alanı... onun da kendi sistemi var. eşim ilgileniyor. ben sadece kedimi tarıyorum :))) bir de kedimle kucaklaşıyorum, akvaryumları izliyorum.. :)))) izleyiciyim ben.
Maşallah bütün familyadan var sizde 🤣
Aynen 😄
Benim telefona baktığımda 7 yıldır hiç bozulmadı bakıyorum 'telefonum hiç bozulmadi iyi dayandı' diye hayretler içindeydim 1 hafta sonra telefonumu düşürdüm ekran kırıldı bazen açılıyor bazen açılmıyordu, telefoncu teknik servise verdim fazla bir ücret maliyeti çıktı ödedim. 😂
Yenisini alsaydın onu yaptırana kadar 😂
Tüh tüh
Yok ben hemen hemen, hemen her şeyde mutlak maşallah derim. Özellik ile çocuklarda ve bayanlara "Maaaaşallah" derim. Erkeklere genel de maşallahı hak edecek ölçüde olursa derim
Karikatürde ki İsmail abide ne göz varmış
Ben dememiştim araba bozuldu 🤣
Dağdelen @r_engarenkyollar gibi Mavi GOZLÜ olanların kesin değermiş valla bunu inan arkadaşlarım çok
Ahaha onun değmez o güzel bakıyor. Kenafirler başka.
Bak soruyorum @r_engarenkyollar Elinde patlayan bardak sayısı kaçtır, kırılan tabaklar mı dersin ohohoo.
https://youtu.be/ce8WtWx6sXI?si=Qcgxh2ZA0tA3eLDH
Haha 😂 maşallah 🧿
@r_engarenkyollar Oh be Hay Allah Razı olsun yaw golumuz bacamız neyin gırılmadan neyse atlatduk ellama bin şükur
Masallah dediğim 1 hafta yaşıyor. Sana da maşallah sjsj
Puhhh sana öleyim mi 😂
Genelde renkli gözlü insanların nazarı çabuk değer diye toplumda böyle bir söylenti olsada benim şimdiye kadar kimseye hicbiseye nazarım değdiğini sanmıyorum kimsenin hicbiseyinde gözüm olmadı Allah daha çok nasip etsin derim
Çok şükür yine de dikkat et sen
Renkli gözleri kenafir gözlü derler 🤣
Bak bak 🤣
Çatlat ortadan ikiye 😂
Ben demedim kenafir diye 😅
Sorma yaa, bazen o nazar gozunun bende olduguna inanirim.. hani masallah dedigi 40 gun yasar dedikleri var ya, iste o benim galiba 🫣🫣
O yuzden benle iyi gecinmeye bakin eyyy ahali 😬😬😎
Yanımda birisi rakıda gözü kaldı rakı havada patladı.
Çık şükür öyle bi yeteneğim yok ama şu şevket misali bi kaç kişiyi tanıyorum. Yalnız böyleleri nazar etmiyor ki yani bildiğin top güllesi atıyorlar msjsjsjz
Ahaha aynen 😅
Benim nazarım keskindir sanırım geçen stajyer kıza çok güzelsin dedim 5 dk sonra topuklu ayakkabısı kırılıp yere kapaklandı ondan bilirim 🤣🤣🤣🤣
Ahahha maşallahı eksik etme sende. PP kaldırmama gerek var mı 🤣
Ahaha 🤣
Nazar değdirecek şekilde asla bakmam. Maşallah demek çok zor olmasa gerek. Kötü değildir enerjim ve içimde zerre kıskançlık barındırmam. Bir varsa bin tane versin Allah diyorum.
Artık hep diyorum zaten. O an ne diye ben de öyle baktıysam anlamadım vallahi 😂
Çok çabuk nazarım değmese de, bazen değdiğine de şahit oldum. O yüzden ben hep maşallah diyorum. Nazar haktır ve ancak dua ve Kur'an şifadır.
Maşallah diyelim hep o zaman 😂
Nazar edecek gözle bakmam kimseye :D tatlı bulduğum şeyleri bile çirkin, tipsiz diye severim sjdjs
Senin içinden geçermen yeterli ki dışarıdan çirkin desen bile 😅
Kendinle karıştırdın sen herhalde kem göz
Hayır ya öyle demek istemedim bir şeyi sevdiğini içinden geçirmen yeterli nazar değmesi için 🤣
Nazardan kurtulmayan biri varsa o da benim :D boş yapma
Sen mi 🤣 sana çok mu nazar değiyor 😂
Evet üstümdekiler hep kem göz ve nazar djfks
Okuyalım seni bir 🤣
Sen okuma kem
Ben bilmiyorum zaten bana çok uzak 😂
@fesfs okur bak
Niye sen deist misin :D
Yok benim nazarım değiyor baksana diğeri çalışmıyor 😂
Ahshsha maşallah de
Çok nazarım değmez ya o yüzden kimseye söylenmeyen kimseye gösterilmeyen şeyler bana söylenir bana gösterilir :D
Ben de korktum o zaman kendimden 😂
Resmi kaldırayım mı PP den 🤣
🤣 tamam 🧿
Hoşlandığım bir şeyse ya da sevdiğim bir bebekse falan hemen şeylerim ben maşallah barekallah derim yani gözüm değmedi bu yaşıma kadar da
Ben maşallah dememiştim ya 🤣
Demek ki maşallah dediğinde 3 gün yaşıyor 😃😃
Ahaha çok yaşasın.
Saniyeler içinde denk geldiğine çokça şahit oldum. Özellikle kötü gözle bakmadığım zamanlar 🤣
Bakma bakma 🤣
Hiç değmez ya keşke değse, bazılarını gözümle eritmek isterdim 🤣
Yok artık 🤣
Hayır öyle bir gücüm yok bedduam bile ters dönüp bana geri geliyor 🤣
Bak ya 🤣
Allah korkusun 😂
😜
Nazar benden sorulur. Ah çok çektim bu nazardan hahahs
Senin mi değiyor 😂
Benim nazarım değiyo evet
Beğendiğim herşeye maşallah desem de bir şekilde değiyor o nazar ben de anlamadım 🙂
Ahahah 😂 gözler ne renk.
Senin değmesin de kimin değsin 🤣
Yapacak bir şey yok takdiri ilah 😂
Var herhalde öyle biseyler bilemedim ama enerjiyi geri gönderiyorum :))
Yanımda birisi rakıya baktı rakıda gözü kaldı vermediler bana rakı havada patladı.
Haha bazen oluyor valla elimde değil 😂 kendime bile değdiriyorum
Bakarken gözlük tak bari 🤣
Güneş gözlüğü tak 😂
gözlerimden kimseye zarar gelmedi çok şükür ((:
Gelmesin de inşallah 🤣
🤣 tamam
Kader kismet değilmi o...
Yok ya bence nazar da var.
Boşuna "Kem gözler" demiyorlar..
Gözleri çıksın 🤣
😂
benim nazarım değmez