Aile & Toplum Yeni evlenecekler ya da otobana yakın oturanlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Otobana yakın evde oturulur mu sese zamanla alışılır mı? Kapı pencere kapalı da olsa ses içeri geliyor ama evi çok beğendik ne yapmalıyım Güncellemeler1 yıl Kiracı olacağım için tadilat yapamam Yeni evlenecekler ya da otobana yakın oturanlar? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mertxo Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Evimin önünde 4 taraflı otoyol var ve ben alıştım sese uyuyabiliyom ama camlar kapılar pvc vakumlu kapılardan olmalı sesi baya kesiyo 1 0 Yorumla
İℓєяι_göяüşℓü-мιуσρ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kapı pencere yalıtım sağlam yapın bir şey olmaz 0 0 Yorumla
Birrıdvanmayk Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Bide yeni evliysen odaklanma zor olur 0 2 Yorumla Birrıdvanmayk 1 yıl Yatak odasına içten montalama yaptırın Yorumla Birrıdvanmayk 1 yıl Başka ev tut madem kira Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evimin önünde 4 taraflı otoyol var ve ben alıştım sese uyuyabiliyom ama camlar kapılar pvc vakumlu kapılardan olmalı sesi baya kesiyo
Kapı pencere yalıtım sağlam yapın bir şey olmaz
Alio insan o sese
Bide yeni evliysen odaklanma zor olur
Yatak odasına içten montalama yaptırın
Başka ev tut madem kira