Eşim ile iletişim kuramıyoruz söylediğim herseyi hakaretmis gibi algılıyor?

Kızlar 10 aylık evliyim eşimle nezaman birsey konuşsak hemen yükselip kendisine hakaretmis gibi tepki veriyor sesini yükselterek beni bastırmaya çalışıyor örnek veriyorum yakın Bi zamanda çalıştığı iş yerinde patronu bugün gelme izin yap dedi çünki kendisi tatildeydi eşimde hemen kötü düşünüp iş ilanlarına bakmaya başladı ufak Bi problemde hemen en kötüyü düşünüyor iş yeriyle sorun yaşamış tartışıp işten ayrıldı geldi bende başlarda boş ver sıkma canını iş yokmu Bi kaç gün sonra yeni bitane bulursun dedim ama herzaman en kötüyü düşünüyorsun böyle böyle negatifi çekiyorsun yapma biraz sakin ol kötüyü çağırma dedim hemen yükseldi benimi suçum millet kocasını tutar sen beni suçluyorsun gibi her şimdiye kadar bütün tartışmalarda hep kendini haklı görüyor ve asla suçlu olsa bile suçunu kabul etmiyor hemen yükselerek beni bastırıyor ve ben artık ne yapicagimi bilmiyorum konuşsam karşılık versem durum daha kötü oluyor sussam kenara çekilsem bu sefer konuşmuyor oluyorum ve gerçekten daha çok yeni olduğumuz için de aileme ve çevreme de hiç bisey anlatamıyorum nasıl başedebilirim ne yapabilirim
Eşim ile iletişim kuramıyoruz söylediğim herseyi hakaretmis gibi algılıyor?