Merhabalar ben hem namazlarimi kiliyorum hem oruclarimi tutuyorum. Kalbim tesettur diye atiyor. Kapanmak istiyorum. Amma ve lakin sporla ilgilendigim icin ve erkeklerle ayni salonda spor yapmali oldugum icin herkes kapandigimdada bunun dogru olmayacagini diyor. Yani tesettur sayilmayacagini. Yani ne kadar bol giyinsemde giydigim giysilerin beden hatlarimi gosterecegi ve namehremlerin yaninda eyilip kalktigim icin bunun dogru tesettur olmadigi soyleniyor. Sporuda ayni sekilde cok seviyorum asla birakamam. Ne yapmaliyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılAsla yapmam dediğin şeyle imtihan olursun bunu deme bence ve Kübra Dağlı olmak üzere bir sürü tesettürlü ve edebince spor yapıp başarı kazanan hanımefendi mevcut onları araştır derim. İnsanlar dini kendileri oluşturmuşcasına yaşadıkları için buna hüküm verme haddinde bulunabiliyorlar. Onlara bakıp yaşayacaksan zaten yaşamak ne kadar doğru tartışılır. İnancın Allah'ın rızasına olduğu sürece bunun peşinden giderken çaresiz gibi görünen çare buluyor. Sen yeter ki doğru olanı iste
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 529 cevap paylaştı.
1 yılKapanmak kelimesi yanlış doğrusu örtünmek
Ayrıca insanların ne dediğinin önemi yok
Allahın rızası nerdeyse ona yakınlaşmaya bak
Sporu zaten bırakma da yapabileceğin kadarını yapmaktan da geri durma örtünme anlamında
Bana yazabilirsin konuşuruz aklında kalan bir şey varsa00 Yorumla
Evinde spor yapman mümkün mü kardeşim. Senin adına çok mutlu oldum. Sporu bırakmadan kaoanman için dedikleri gibi sana haram olmayan kisierin yanında spor yapman lazım bu ya kadinlara ait bir alanda olabilir öyle bir spor salonuna gitmen mümkün mü ve öyle bir yer var mı bilmiyorum. Ya da spordan vazgeçeceksin ki hareket insana iyi gelir bence evde spor yapmaya başlayarak kapanman ideal duruyor. Rabbim muvaffak etsin inşallah hakkıyla kapanır Rabbimiziz rizasına erişirsin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
30Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16,1b cevap paylaştı.
1 yılFarklı spor salonuna gidebilirsin gadası kapanmak senin için daha güzel olur
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYa bi sacmalamasinlar, oyle bahane mi olurmus. Walla sovdurecekler bana simdi 😡😡
Sen kapan guzelim, icinden geliyorsa hic dusunme kapan. Spor gibi bir konu buna mani olamaz. Ben de yillardir spor salonuna gjdiyorum ve bizim de salonda kapali kizlar var, hic bir durum ya da kisi buna mani olamaz, gecerli bi sebep degil bu. Sen kafana gore sporunu yapar cikarsin, herkes isine baksin
22 Yorumla
Soran1 yılCok tesekkur ederim beni tanimadiginiz halde beni savundugunuz icin❤️
- 1 yıl
Seni taniyip tanimamakla alakasi yok bunun canım benim . benim kizdigim ve katlanamadigim burdaki tiplerin zihniyeti 😡
Pembelinin biri tutup bu gece sabaha kadar barda dagitip icesim, dans edesim var dese hepsi arka cikip destekler. Ama boylesine masumane ve gayet hakli bi soru karsisinda bircogu gardini almis topa tutmuslar seni 😡😡
Yaw siz kimsiniz elestirecek? Herkes kendi isine baksin boswer sen, takma kimseyi. Sana gore dogrusu neyse onu yap. Basini mi kapatmak istiyorsun, kimseye aldiris etme kapat. Spor mu yapmak istiyorsun, git pasa pasa sporunu da yap. Kimseye kulak asma. Hayat senin hayatin ve unutma ki her koyun kendi bacagindan asilir 😉
Aile & Toplum konusunda 438 cevap paylaştı. Kardeş :) öncelikle seni tebrik ediyorum ve sana şunu diyorum , sen sorguya çekildiğinde arkadaşların veya buradaki yazanlar senin yerine cevap verecekler mi? :) kalbinin sesini dinle , Allah ne der diye düşün , millet ne der düye değil ona göre hareket et
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBazı kadınlar senin gibi düşünüyor bazılarıda çok farklı.
Denize erkelerle birlikte girerler v HAŞEMA giyerler.
Ancak bu haşema ile ıslandıklarında tüm bedenleri açıklardan daha dikkat çeker, onlar sanki Kapalıyız böyle daha iyi derler.
Oysa tüm gözler onların belli olan vücudundadır.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 715 cevap paylaştı.
1 yılZina Nassar diye bir kadın boksör var Lübnan'lı tesettürlü olimpiyat seviyesinde boks yapıyor. O tesettürlü şekilde her gun 4-5 saat yapiyorsa sen günde 1 saat salonda her türlü idman yaparsın. Bir sorun değil bir engel değil
00 Yorumla Sen istiyorsan kapan. Kim ne karışır. Sen ile Allah arasında bir mesele bu. Elalem ne der sorun etme, elalemin ne dediği değil Allah'ın kabulu önemli. Amellerin karşılığı da niyete göre verilir.
00 YorumlaSpor salonunu değiştirsen. Sadece bayanların olduğu bir spor salonuna gitsen. Bence bu kapanmana engel değil
10 Yorumla
1 yılDar kalipli zihniyetler tesettürlü kadınlar için de muhakkak uygun spor kıyafetleri vardır diye düşünüyorum. Bi arastir
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. siz önce kuran okuyun ve anlayarak kendi dilinizde
siz kapanmayı yanlış anlamışsınız03 Yorumla
Soran1 yılNasil yani yanlis anlayamadim
- 1 yıl
kuranda bu gün insanlara zorlanan kapanma yok
allah ayetinde saç kapamaktan değil meme kapamaktan bahseder ayet okusanız anlardınız
bu günkü türban denen lanet fransız rahibelerinin giyimidir. isalmi değildir.
böyle bir allahın tarifi yoktur
neyse tartışmayacağım nasıl bilirseniz
allah herkese akıl vermiş. 700 ü geçkin ayeitnde akıl edin diyor sen de akıl et. ama önce kuran oku anladığın dilde. allahın emri bu
hatta suhruf suresi 44. ayet der ki
sizi bu kitaptan sorgulayacağım diyor.
kuran okumadan müslümanım demek sadece iddiadır. gerçek değil
Soran1 yılCok tesekkurler
Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. En azından vicdanen rahat olman için sporu bırakman gerek diye düşünüyorum ama tercih senindir tabi ki
00 YorumlaSende sadece kızların gittiği spor salonuna git olsun bitsin çözüm bitmez yeterki kapan
02 Yorumla
Soran1 yılTek sorun spor salonu degil yarismalarada cikiyorum o yuzfen
Kadınlara özel spor salonlarına gidebilirsin ayrıca tesettür spor giyimlerinede bakabilirsin
00 YorumlaKadınlara özel salonlar da var ☺️ elbette oradan devam edebilirsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı. Spor salonu olarak kadınlara özel bir yere gidersin, çözümü o şekilde olabilir
00 YorumlaSadece kadınların olduğu salonlar var ona gidebilirsin
00 YorumlaAcik olman ibadetine engel degil bunu unutma ilerde istesen zaten kapanirsin
03 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSpor salonuna gitme o zaman zaten dine göre caiz değil o kadar erkekle aynı ortamda olman.
121 Yorumla- 1 yıl
🤦🏻♀️😡😡😡
Cevap sahibi1 yıl@wkertenkele ne? Dinen olan bu kanka kendi sözümü katmadım sonuçta gerçek bu yani. Kadınlar erkek ortamında özellikle o tür bir ortamda bulunmalari dinen caiz değil. Yani hem kapalı olup hem salona gelmeleri onları yapmacık bir inanca sahip yapıyor
- 1 yıl
Peki sirf yuzunden bu kizin kapanamayacak olmasi caiz mi sevgili mümin gardasimm?
- 1 yıl
*spor yuzunden
Cevap sahibi1 yıl@wkertenkele işte kendiyle çelişiyor kendi diniyle yani. Yoksa bana fark etmez istediği spor salonunda kapalı kaliyle olabilir bananne yani ama kapanmasının bir anlamı sevabı olmaz kendini kandırır sadece
- 1 yıl
Birak da bu islerin sevabina gunahina biz karismayalim 😡. Yukaridaki ona bu kapanma şevk ve duygusunu bahşettiyse, gerisini de planlamistir emin ol
Cevap sahibi1 yıl@wkertenkele planladığı şeyi yazdığı kitapta belirtmiş zaten biz karar vermiyoruz ki boşuna kapanmış sayılıyor yani neyin derdindesin? Hiç ayet hadis okudunmuda bana din dersi veriyorsun bana kalsa istediğini yapsın ben karışmam ama dine göre bu böyle yani ne diyeyim yalandan yere yapmacık yapmacık "ah canım sen nasıl istersen o şekilde ol" falan mı diyeyim? Gerçek hayat bu yani
- 1 yıl
Yani senin dediign dogru dine gore kapanmis olmakla basinin acik olmasi ayni kapiya cikiyor, hic bir sevabi yok oyle mi? Ay guldurme beni ayol 😆🤣
Cevap sahibi1 yıl@wkertenkele sen dediğindemden hiç bir şey anlamamışsın. Kapalı olmanın amacı zaten erkeklerin dikkatini çekmemek sen bunu yapıp üstüne erkeklerle dolu olan bir yere gidip spor yaparsan sanki dinle alay ediyor gibi bir duruma geliyorsun zaten kaç tane hadiste yazıyor kadınların erkeklerle aynı ortamda bulunması caiz değil diye. Bak bu benim fikrim demiyorum olan şey bu diyorum anladın? Dine göre hareket etmek zorunda değil ama edecekse zaten spora gitmesi saçma bir dindar olayım bir dinsiz demesi mantıksız yani
- 1 yıl
Bak arkadasim, senle bu konuyu sabaha kadar tartisiirim, cunku haksizsin ve o kizi yanlis yonlendiriyorsun. Senjn yuzunden belki de kiz basini kapatmaktan vazgececek. Boyle bir seyin gunahini ustlenebiillir misin senin dinine gore , soyle bakalim 😡😡
Cevap sahibi1 yıl@wkertenkele peki ya sen kapalı bir kızın o ortamda bulunmasını doğru olarak savunarak onu surujledigin günahı üstlenebilir misin? Dinin zerresinden haberin yok her şeyi kapanmak sanıyorsun önce git kapanmak neden istendi dinen onu öğren amacını öğren siz iyi hissedin diye Allah kapanın demedi aç oku ondan sonra bana yorum yaparsın
- 1 yıl
Ben ona kapan demekle gelecek sorumlulugu ustleniyorum, sen kapanma demekle gelecek olani ustlenitor musun? Sorum bu
Cevap sahibi1 yıl@wkertenkele ben ona kapanma demiyorum kapanacaksan kapanma sebebine uy diyorum kapanmanın amacı zaten erkeklerden uzak durmak sen ona basit bir şekilde kafana bir örtü ört derken ben anlamlı bir şekilde kapan diyorum siz tatlı su müslümanlığı yapıp insanlara dini yanlış gösteriyorsunuz
- 1 yıl
Ben anlamsiz mi kapan diyorum sacma sapan konusma. Ama sirf spor yapiyor diye bir kizin basini kapatma hevesinden vazgecmesine gonlum el vermiyor. Ben de spor salonuna gidiyorum yillardir ve bizim salonda da kapali kizlar var. Pasa pasa sporunu yapip cikiyorlar, kimse onlara ilismiyor merak etme, kotu gozle de bakmiyor. Ki bu soru sahibi kiz musabakalara da katiliyormus. Sporu birkamasi gibi bir durum soz konusu degil yani.
Bu ulkede muslugumanligi yanlis tanitan birileri var diyorsan da pencereni birak genis tut da asil suclulari gor ‼️
Cevap sahibi1 yıl@wkertenkele Kimsenin ilişip ilişmemesi önemli değil gerçek islam dediğiniz şey kadının kapanmasını farklı olarak betimliyor ben kıza iki yol sunuyorum kapanmak istiyorum maneviyata yönelmek istiyorum diyosa sporu bıraksın en azından kafası rahat olur yok sporu yapacağım diyorsa açık dursun müsabakalara katılsın kariyerinde ilerlesin. He her ikisini bir yapamaz mı diyorsun tabii ki yapabilir ama kapanması anlamsız olur boş bir örtüyü kafasına geçirmekten farkı olmaz bunu diyorum gerçekçi konuştum diye ben mi suçlu oldum? Kimse kusura bakmasın kimseyi mutlu etmek için yalan söyleyemem gerçekler bunlar ya dindarsındır ya değil bunun ortası yok.
- 1 yıl
Ben de diyorum ki guzel arkadasim; bunun ona sevap olup olmayacagina biz karar veremeyiz, karar mercii biz degiliz.. Allahin kime ne icin sevap yazip. ne icin gunah yazacagini biz bilemeyiz.. o yuzden bize sadece olumlu hayirli isleri desteklemek duser, kostek olup engellemeye calismak. degil
Cevap sahibi1 yıl@wkertenkele Allah sevap olup olmadığını yazmış bariz bir şekilde diyorum bende ben karar vermiyorum fetva da vermiyorum olan bu zatenn
- 1 yıl
Basini kapatmasinin sevabini niye tartisiyorsun o zmn sabahtan beri 🤣
Spor salonunun gunahi varsa senin dedigin gibi onun da hanesi de ayri yazilir. Ikisinin yeri de ayridir.
Senle aramizdaki fark bu iste; senin mantigina gore bir insan gunah isliyorsa sevaba hic yakindan uzaktan bulasmamali 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ben de diyorum ki sevabin da gunahin de hepsinin yeri ayri. Mahser gunu gelince o terazi bu ise yarayacak iste😉
Cevap sahibi1 yıl@wkertenkele Anlamıyorsun aloooo burada sevaba girmiş olmuyor kapanarak hem sevap hem günah olsa haklısın diyeceğim ama konu o değil kapalı olması anlamsız kalıyor yani kapalı olarak geçmiyor anlamıyormusun iki saattir
- 1 yıl
Ayy ne alaka yaaa, bi git Allah askina 🤦🏻♀️ bunun kararini vermek sana dusmez. Cok istiosan git annene bacina karis basortusune suyuna buyuna, ama milletinkafasini bulandirma yaa
Cevap sahibi1 yıl@wkertenkele Ne alaka diyor yahu kararı ben vermedim okuma yazmanda mı yok kural böyle diyorum öyle yazıyor sanki dini ben mi uydurdum tövbe yaa ne yaparsan yap daha dinini bilmeden iman etmişsin diyecek bir şeyim yok.
1 yılagırlık kaldırmıyon bir şey yapmıyon al bi plates topu bide şerit yap evde sporunu ya da kapanma :D
02 Yorumla
Soran1 yılEvet agirlik kaldiriyom😅
- 1 yıl
body building
Gizli Üye(30-35)1 yılkarma salona gitme erkeklerin içinde domalip egilinir mi
015 Yorumla- 1 yıl
😡😡😡
Cevap sahibi1 yılNe hayirdir tek kizlara ait salona gitsin senin kizin erkeklerin icinde egilip domalsa hosuna mi gider
- 1 yıl
Hosuna gidilecek ya da gidilmeyecek bi durum aramaya neden gerek duruyorsun acaba bu iste sorabilir miyim?
Cevap sahibi1 yılYa boş yapma guzel insan soruma cevap vermeyeceksen yorumumu işgal etme
- 1 yıl
Yorumunn trişkadan iste, çöp.. onu diom 😅😝
Cevap sahibi1 yılO zaman uza git bak işine ne diye işgal ediyorsun yorumu
- 1 yıl
Bn gidersem kendi kendi kendine konusmus olacaksin, deli derler 🤪 o yuzden gidemiom😅🤣
Cevap sahibi1 yılDua et buyugumsum yoksa baska konusurdum
- 1 yıl
Soru sahibine konustugun gibi mi 😡
Merak etme, yasim fake tahat ol. Soyle bakalim neymis icinde kalmasin. Ama ben de soylediginin altinda kalmam onu bilesin,!
Cevap sahibi1 yılNe konusmusum soru sahibine neyin boşunu. yapiyorsun sen
- 1 yıl
Oraya git buraya git domalma etme dion ya, bana da soyle diyorum neymis icinde kalmasin
Cevap sahibi1 yılE ne guzel demişim işte. erkeklerin içinde git domal desem aa ne kadar modern bir erkek diye el üstünde tutardin beni
- 1 yıl
Sorumun cevabini alamadim? Icinde kalanlar neymis
Cevap sahibi1 yılbiz sanki sorularimiza cevap aldik. Size sapik erkek olmak lazim. Git kizim erkeklerin icinde domal kizim sen ozgursun kizim. Size boyle erkek lazim ki deger gorelim. Neyse ahirette kim hakli kim haksiz kim sapik kim degil belli olacak
- 1 yıl
Neyin kafasini yasion arkadasim sen 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Bi sporla bi basortusunden nasil buralara geldin, bu nasil muhtesem bi hayal gucu anlamadim 😅🤣
Gizli Üye(30-35)1 yılALLAH tebareke azze Celle Celalühu teâlâ azîmüşşân’ kabul etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılVücut olçülerini sormıcaklar kabirde öyle düşün
019 Yorumla- 1 yıl
😡😡😡
Cevap sahibi1 yıl@wkertenkele me oldu kertenkele
- 1 yıl
Sence bi insan sporu sadece vucut olcusu icin mi yapar 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ahh sizin kıt beyninizeeeee
Cevap sahibi1 yıl@wkertenkele burdan bunu anladıysan ah senin kıt beynine
- 1 yıl
Baska hangi anlam cikiomussssa acaba soylediginden? Bi anlat da biz de bilelim
Cevap sahibi1 yılSen anlatmak istediğimdende farklı biriey anlayıp kendi tarafına çekebilecek bi yapıya sahipsin gerek görmedim
- 1 yıl
Verecek cvbim yok, dusundum dusundum bulamadim desene suna 😅😅😝
Cevap sahibi1 yıl@wkertenkele öylesan sen kertenkelecin
- 1 yıl
Bisi sanmaya gerek kalmadi, hepimiz anladik merak etme sen 😉🤣🤪
Cevap sahibi1 yıl@wkertenkele komiksin
- 1 yıl
Biliyorum 🙃 sukur ki komigim sadece 😬😬
Ya baskalari sacmalayip sacmalayip sonunu getiremeseydim.🤣😝
Cevap sahibi1 yıl@wkertenkele inat yaptım getirmiycem de sen getiremiceğimi san fıstık
- 1 yıl
Noldu hangi asamada fistiga gectik ayol 🤣🤣
Tabi sende haklisin, bukemedigin bilegi opuucen 😬😎
Cevap sahibi1 yıl@wkertenkele biz kadının bileğini bükmeye çalışmayız her şartta öperiz
- 1 yıl
Eywalla yegen , el openlerin cok olsun e mi 😬😬🤣
Cevap sahibi1 yıl@wkertenkele eyvallah teyzem seninde
- 1 yıl
Bak tatliya bagladik iste, su hanim kizdan da ozur dile tmmdir 👍
Cevap sahibi1 yıl@wkertenkele kötü bir şey demek istemedim kalbi kırıldıysa özür dilerim
- 1 yıl
Tmmdir supersin 😇👏
Hadi eywalla
1 yılBırakma sporu.. kapalı spor yapan çok tanıdığım kız var 😂 hatta biri şampiyon boksör 😂
10 Yorumla
1 yılSadece kadınların olduğu bir spor salonunu tercih edebilirisn
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSen içinden geleni yap, kimseye bakma
10 Yorumla Ayri spor salonuna geç
00 Yorumla
1 yılEve bir kaç set alıp evde yapsan peki?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 900 cevap paylaştı.
1 yılKadınlara özel salonlar var
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 568 cevap paylaştı.
1 yılKadın Spor yerlerine yerleşirsen sıkıntı olmaz.
00 Yorumla Kadınlara özel spor salonlari var.
00 YorumlaKadınlara özel spor salonuna gidersin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılaman saçın gözükmesin boş ver gerisini
02 Yorumla
Soran1 yılIşte tesettur sacim gozukmesinden ibaret degil
Cevap sahibi1 yılneyden ibaret
Gizli Üye(30-35)1 yılVay be okurken tuylerim tiken tiken oldu 🤪
04 Yorumla
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılHer yanlisini yazip da karma ortamdaki spordan vazgecememen tebrikks 👏👏👏
Soran1 yılGercekten sevdigin birseyden nasil vazgecebilirsinki
Cevap sahibi1 yılAynen kanka sorulunca oyle dersin
Gizli Üye(30-35)1 yılGenelde nasıl giyiniyorsun açık mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKalbin neye ağır basıyorsa onu yapmalısın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Herkesi boş ver. Kendi istediğini yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet hoş olmaz
00 YorumlaSpor ne
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?