Nişan atmak istiyorum ama?

Nişanlimin borcu vardı nisanlanmadan önce ailesi biz öderiz düğünü de yaparız dedi benim ailemin pek durumu yok Nisan yapacağımız zaman annesi hafta sonu gel takılarını alalim dedi tamam dedim ertesi gün aradı beni ben gece uyuyamadım kuyumcuya gittim aldım takilarini beğenmezsen değiştir dedi ama alınmış bir kere nasıl değiştireyim sonra ben bir markadan çeyiz almak istemiyordum ailemin de durumu olmadığından çeyiz alamadım bizim tanıdığımız var ordan alalim toplu ödersin sen nakit olarak dediler tüm aile gittik oraya ki nişanlım da söyledim yanlarında seçemiyorum diye istemediğim markadan aldılar herseyi beyaz eşya desen aynı. Ayrı şehirdeyiz nisanlimla dugun salonunu kendileri seçmişler tuttuk dedi ev bakmaya gitmedim ben aylar öncesinden ev tutuluyor ev tuttuk dedi nişanlım böyle yaptıkça bende olur olmadık şeylere patlıyorum nişanlım da annesi duyacak şekilde bağıra bağıra konuşuyor annesi de bana geldi evlene ne kadar sen kafa hapı kullan sen iyi değilsin dedi ne yapacağımı inanın bilmiyorum?

Nişan atmak istiyorum ama?