Türküm ama islama inanmıyorum. Erkekler için bu çok büyük bi sorun mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı. Bu kişiden kişiye değişir. Benim için hiç bir önemi yok. Hatta mümkünse dini duyguları hiç olmasın. Ben dindar geçinen insanlardan zarar gördüm. Ama deist veya ateist insanlardan hiç zarar görmedim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılErkek olsaydım ciddi düşündüğüm yuva kuracağım bir kadın oldaydı devam ettiremezdim evlatlarımı yetiştirecek çünkü aynı inanca aynı değerlere sahip olmamız şart o maneviyatı birlikte paylaşmam lazım 😊
22 Yorumla
Soran1 yılEvet haklısın düşünsene çocuğuna nazar inancı yükleyecek. Günah kavramları yükleyecek. Ne yaparsa hep vicdan azabı çekicek. Hatta psikolojik olarak bundan etkilenecek. Misal namazını kazaya verse rüyasında bile negatifliklerin peşini bırakmadığını görücek. Bütün zihnini yasaklar, kısıtlamalarla doldurucak. Bunları yapmadığında ruhu kendi kendini cezalandırıcak. Allah'ın ona ceza verdiğini düşünücek ama aslında kendine cezayı veren kendisi olucak.
Cevap sahibi1 yılBeni haksız çıkarmadığın için thanks
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kişisel bir durum aslında, herkesin değerleri ve inançları farklı 🌸. Bir ilişkide uyum ve karşılıklı saygı çok önemli. Eğer bir erkek için dini inanç ortaklığı çok değerliyse, bu onun hayat görüşüyle bağlantılıdır ve doğal olarak çekim etkilenebilir. Ama bir başkası için öncelik karşılıklı sevgi, saygı ve uyum olabilir. İnsanların inançları ya da inanış şekilleri, onların insan olarak değerini azaltmaz 💛. Kendini olduğun gibi kabul eden ve değer veren biri mutlaka karşına çıkacaktır, buna inan. Sen asıl kendine yönelik güzel bir sevgi besle, bu her şeyin başlangıcıdır 💫.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
1 yılMüslümanım 5 vakit namaz kılıyorum. karşıdaki insanın neye inandığının hicbir önemi yok benim için. İki insanın karakteri birbirine uyuyorsa koşulsuz şartsız bir saf sevgi varsa bunların hepsi aşılır
00 Yorumla
1 yılHerkes dini özgürlüğe sahip. Müslümanların tercihi genelde Müslüman olması ama özgürlükçü düşünenler de az değil
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 428 cevap paylaştı. Saygı duyduğumuz sürece birbirimize umrumda değil dini görüşü
00 Yorumla
1 yılKişiden kişiye değişir o hocam. Bana göre net soğurdum asla ciddi düşünemezdim bi yere kadar giderdi yani o ilişki. Ben başlamazdım o ilişkiye mesela ama başkası az biraz gönül eğlendireyim şununla diyebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende inanmıyorum inanan kişiyi bile döndürürdüm muhtemelen.
02 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂Ben çelişkilerden bahsetmeye başlayınca beni dinimden edemezsin, sen şeytansın diyolar hep😂halbuki onlar konuşuyo ama ben bi an olsun beni düşüncemden edemezsin duygusuna kapılmıyorum çünkü bende şüphe yok, çelişki yok.
Cevap sahibi1 yılSana şunu söyleyebilirim onlarla tartışma. Herkesi şeytan olarak görürler dinden uzaklaştırmaya çalıştığımızı düşünürler ve en ufak bir soru sormaya bile cesaret edemezler kendi dinlerine. Yani bir insan ancak kendisi isterse dinden çıkabilir kimseye belli bile etmemeye çalışıyorum dinsizliği.
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılinancı olmayan insanında kendi kapında karakteri ve ahlakı merhameti olması yeterli
14 Yorumla
Soran1 yıl👍🏻Kişilik dinle olmaz. Günah kavramım olmasa da mesela birinin eşyasını çalmam çünkü bu bana göre doğruluk değil.
- 1 yıl
kesinlikle
Soran1 yılBöyle cahil olmayan insan görmek güzel:)
- 1 yıl
teşekkür ederim
Herkes özgür bu konuda soğuma. Ama anlatırım ona İslami
00 Yorumla
1 yılBen de agnostiğim zaten
00 Yorumla
1 yılsoğumam ama yardımcı olurum
hemde vir. ömür00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılHerkesin kendi dusuncesi bu saygi duymak lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİnançsız insan herşeyi yapar
132 Yorumla
Soran1 yılHer insanın kendi etik değerleri vardır. Bunu sana düşündüren nedir? Sor kendine bence.
Cevap sahibi1 yılher şey belirli kendime değil size sorarım
Soran1 yılDin delinen şey zaten insanları hizada tutmak için icat edilmedi mi?
Cevap sahibi1 yılİcat değil insanın psikolojik fiziksel duygusal yani fıtratına uygun yaşaması için kuranı kerim İndirildi tabi daha önceki kitaplarda var hiçbir şey e inanmayan insan nefsine göre yaşarsa haliyle saygısız eğitimsiz görgüsüz merhametsiz bir yaratık haline gelir Türkiye'de olduğu gibi çoğu ülkelerde var mesela
Soran1 yıl1-) İnsan ancak hayatı boyu kedi zihninin ona getirdiklerini yaşar.
2-) nasıl bir ortamda büyürse, onu doğru kabul eder. Bu iyi ya da kötü olsun hiç farketmez. Bu insanı öyle körelten bir şeydirki... Hatta insanı herkes yapıyor, atalarımızda yapardı deyip kendi kızını bile diri diri gömdürür insana. Sürü psikolojisi ve büyüdüyün ortam korkunç bi şeydir. Kolay kolay sıyrılamaz insan bundan.
Nefsime göre yaşıyorum, çünkü bu benim fıtratım. İnsan özgür olduğunda sağlam psikolojide olur. Bastırılan tüm duygular bir yerde patlak verir, mutlaka zarara uğratır. Şimdiki erkek müslümanların şehvete düşkünlüğü gibi. İslamda kadın kapandıkça erkekler bakmaya yer arıyor. Hatta sana yaşanmış bi olay alatıyım:) bir çarşafa benzer giyinen tesettürlü bi abla vardı. Bu abla erkek yaşlı bi din hocasından ders alırken hoca buna demişki bi daha feracenin altından pantolon giyme. O da ama sede ayaklarımın ucundan görenüyor demiş. Adamda ona demişki, ucu görünüyor evet. Ama ben seni pantolonda hayal ettim. Bi daha giyme. Yani şeyi kalkan fetva veriyo. Kadınlar kapandıkça erkekler bakmaya yer arıyor. Bunun sonu yok. Bastırılmış duygular her zaman yoğunlaşır. Bu psikolojide dr böyledir.
3-) etik olmak, medeni olmak insanın içinden gelir. Ben çok gördüm terbiyesiz dindarları.
Cevap sahibi1 yılHocalardan din değil ders alırsın yanlışsa bir şey anne ve babanda olsa karşı çıksrsın saygısızlık olarak demiyorum örnek verirsek Nuh Aleyhisselam tufan dediğimiz felaket olacağını söylediği halde eşi ve çocuğu inanmadı diğer çocuğu inandı burada inanç önemli atadan görme ile yaşayan araştırmsyan kişiler cahillerdir bu karakter kişilik bakış açısı akljnıza ne gelirse nefsinizle yaşamanız sonsuz isteklerin bitmeyeceği anlamıns gelir şeytan ve nefs insan ın düşmanıdır bu dünya değil ahiret sonsuzdur bunu unutmamak gerekir
Soran1 yılcennet cehennem ahiret inancı sende var bende yok. Sana göre o yolda yürümeyen heba olur bana göre değil. Zaten sırf bu korkular yüzünden böyle düşünmüyor musunuz:)
Cevap sahibi1 yılPeki insan nefs taşıyor sonsuz istekleri bitmez demek haliyle sizde toplumun ne hale geldiğini görmüyor musunuz kalbi kırılanlar üzülenler stres yaşayanlar yaşatanlar önce insan neden yaratıldı bunu bilmek gerekmezmi
Cevap sahibi1 yılİnsan hiç düşünmez mi nasıl yaratıldım dünyaya niçin geldim ölüm neden var
Soran1 yılAllah insanı korkutur mu hiç? Allah insanı namaz kılmadın 4 4lük olmadın diye basit nedenlerden yakar mı hiç? Bu mu senin kusursuz diye betimlediğin ilah? Hiç içinden bile olsa bunları muhakeme etmiyor musun? Bir müslüman kurana el basıp yalan yereyemin etse mecburen sonrasında mutlaka başına bela gelir ya da çarpılır. Ama bir inançsız aynı şeyi yapsa çarpılmaz. Çünkü kendine bu belayı yaşatan insan olur. Yaratıcı gücü senin bilinç altında yerleştiren kimsedir. Eğer sen beıayı bulacağına kodluysan bela seni bulucaktır. Eğer inanmazsan sana hiç bi şey olmayacaktır. Bir inançsız kuranı yakarsa ve ona hiç bi şey olmasa müslüman bu sefer ooo ahirette cayır cayır yanıcak diye düşünür. Bu dünyada olmadı ya, orada olur herhalde der. İnsan her şeyi inancı doğrultusunda yaşar. Bir müslüman içki içse rüyadayken kendini pisliğe bulanmış şekilde görür. Uyanır, derki, ben içki içtiğim için bu rüyayı gördüm. Aynısını bir budistte kendi inancı doğrultusunda görür. Bir hıristiyan ve ya yahudide. Çünkü onların inancında doğru yol odur ve kendine uyarı veriyordur. Halbuki kendine uyarı veren kendi bilinç altı, kendi temel kodları. Bilmem anlata bildim mi?:)
Cevap sahibi1 yılAnlattığınız şeyler Rabbimizin bizi eşsiz yarattığına dayanır insan aklıyla fikriyle herşeyiyle Allah'ın sıfatlarını taşır cennet cehennem insanın kendi iradesine bağlı suçlu suçsuz olarak düşünebilirsin örnek verirsek ne iş yspıyorsun veys okuyormusun
Soran1 yılYaratıcı'ının hiç kimseye müdahelesi yok. O insanı yaratırken gücü insanın zihnine yerleştirip göndermiştir dünyaya. Bir şeyi elde etmek istediğinde el açıp dua edersen sana bir şey gelmez. Ancak dua ettim ve kabul etti diye inanırsan gelir. İnanmazsan gelmez. Burada esas olan senin hangi frekansta olduğundur. Aynı şeyi bir budist taştan inanarak ister. İsteği gerçekleşir ve bunun taştan geldiğine inanır. Bir hıristiyanda aynı şekilde... Her kes bunu kendi ilahına verir. Halbuki onu gerçekleştiren kendi bilincidir. Güç sendedir, senin zihnindedir. Hayatın boyunca yüzleştiğin, tanık olduğun her bir duygu, muamele senden gelir. Eğer değersizlik duygusu varsa ruhunuda, derinlerde böyle bir kodlaman varsa her zaman hayat sana farklı simalarda bu duygunu karşına çıkarır. Çünkü onu besleyen sensin. Dışlanıyor musun? Çünkü içinde bu ağır duguları barındırıyorsun. derinlerde biri sana zarar verir duygusuna mı sahipsin? Hayat sana farklı simalarda zarar veren insanaları karşına çıkarır. Ya da zarar gören insanlara şahitlik ettirir. Rüyalardaki gibi realitede de ancak kendi zihnini yaşarsın. Herkes sensin. Herkes senin aynadaki yansıman. Temel duguların. Gücü başka yerde arama. Güç senin zihninde. Bir şeyee derinden şüphe etmeden inanırsan mutlaka olur. Çünkü "ol" demek... Kainatın sırrı oldurmaktadır. Seni yaratan seni bu mekanizmayla yaratmıştır. Benim bunu yaparak hayatında her şeyi yöneten arkadaşım bile var: ) müslümanın günde 5 kere ağlayarak dua edip yalvardığı bi şeyi o 1 saniye konsantre olarak olduruyor bunu hayatında. Bunu çoğu insanlara söylemiyorlar çünkü bu gücün herkes farkına varırsa bu birilerinin işine gelmez. Neyse : )
Cevap sahibi1 yılSöylediğin çoğu şey kuranı kerimde yazıyor elbet insan mücadele etmesi gerekir kendine saygısı cesareti olması dünya için yalnız kurallar içinde inanmıyorum ama iyi insanım deseniz bile fıtratınız İslamiyete yakın olduğunuz için
Soran1 yılYoo mücadele etmene gerek yok. Misal hiç bi gelirin yok ama mesela diyorsunki, bana 20 bin tl geldi. Buna tamamen inandın. Yani bunu oldurdun. Ama mantıken düşünürsek sana hiç bi yerden para gelemez çalışmıyorsun nerden gelsin? Yani bunun bi sebebi olmalı. Ama bu mekanizma böyle çalışmıyor. sen onu oldurursan o para mutlaka yok yerden sana gelir. Mantığa uymak zorunda değil. Bi müslüman kadın vardı şeker hastasıydı. Ayak parmağının yarısını kesmek zorunda kalmış doktor. Kadın eve gelip çok inançlı bi şekilde demişki Allah benim parmağımı yeniden oluşturucak. Yakınlarıda demişki olur mu hiç öyle şey? : )) kadın ama çok kararlıymış evet olucak görüceksiniz demiş. Yakınları yemin ediyorlar nasılki hırka örülür ya, bildiğin her gün azar azar parmağı yeniden oluştu eski halini aldı. Biz şok olduk... Onlar dindar olduğu için bunu Allah'ın yaptığını düşündü. Evet temelde bunu Allah yaptı. Çünkü Allah gücünü insanın zihnine yerleştirdi. O kadın ama olamyacağına inanmasaydı parmağı yarım kalıcaktı. Ama inandığı için Allah'ın mekanizmasına yerleştirdiği oldurma gücü o parmağı oluşturdu. İnanana o parmak var, inanmayana yok. Benim kendi başıma da böyle çok acayip olaylar geldi. Ama o zamanlar bi anlam veremiyordum, tesadüf deyip geçiyordum
Cevap sahibi1 yılVesile olmuş Söylediklerin yaptığın yorumlar ne Allahın varlığını ne de dininin yok olduğu anlamına gelmiyor arkadaşın gibi herşeyi kodlamayla yapan insan yok denecek kadar az büyücü vs olabilir belki de şeytandan güç alıyor
Soran1 yılŞeytandan güç almıyor🤣bu şeytan olmasa siz müslümanlar sşne yapardınız acaba😀
Cevap sahibi1 yılNefs var dedimya komik bir durum yok burada vesvese var
Soran1 yılAyrıca islamın çelişkilerini sana izah ederdim de halim yok cidden. Zaten söylediğim gerçeklere bile bi kulp buldun. Olmadı yapıştır şeytana gitsin be kanka🤣
Cevap sahibi1 yılŞeytan vesvese verir dedim kulp bulmadım senin söylediklrin sadece saçma geldi inancım yok dedin ama inandığın bir felsefe var fikrin başka İslam'da çelişki bulamazsın
Soran1 yılBak yoruyorsun beni... İnsana Allah ruhundan üfledi diyorsunuz... İnsan Allah'ın yansıması diyorsunuz. Allahın en büyük özelliği yaratma gücünün olması. Ama inana islam daima aciz olduğunu vurguluyor. Allahın yansıması nasıl aciz bi varlık olabilir? Allahın yansıması ancak oldura bilen bir varlık olabilir. Dua edip yalvaran değil. Devamlı acizsin, acizsiz, yardım et diye kendini iyice zelil durumuna sokan biri Allahın aynası olamaz. Ayrıca islam inancına tamamen ters insanın zihninde oldurması. Çünkü sen kimsin? Tövbe... Haşaaa çabuk tövbe et, Allah'tan iste.. Sen kimsinde oldurucaksın derler adama. İslam insalara bilinç altınızı tmeizleyin, kendinizi aciz görmeyinki hayat size bunları sunmasın'ı öğretmiyor. Tam aksi daima acizsin diyor. Tüm belaları siz çekerken bunlara karşı kendinizi korumaya alın, size siz zihnen izin vermezseniz kisme zarar veremez demiyor. İslam bir insana lazım olan temel şeylerin hiç birini öğretmiyor. Tek bildiğiniz zina etmemek, kadının namusuna foxulanmak. Oturup akşama kadar yalvaracağına kendin oldurabilirsin demiyor. Acaba neden demiyor? İşine mi gelmiyor, haberdar mı değil?
Her bir millet kendi ailesinde ailesinin dini üzere yetiştiriliyor. peki ya tamamen inançtan habersiz biri gelse, çok fazla yardıma ehtiyacı olsa hangi dine giripte dua etmem gerekiyor diye düşünse doğrusunu nasıl bulabilir? Hangi din ona hemen istediğini verirdi? Hinduizmlikte inek kutsalken, müslümanlıkta toplu inek kesilme bayramı bile var. Bu kadar zıt dinler o kimsenin kafaslnı iyice karıştırıp düşünmez mi ben ineği kutsarsam islamdan darbe alıcam, ineği kesersem bu sefer budistlik dinince günah işlemiş olucam... Doğru nedir? Hiç bir dinde onun duasına cevap verilmeyecektir. Ancak kendi zihni hariç. O hemen oldurur. Hakikat nedir? Nerdedir?
Cevap sahibi1 yılİslam herşeyiyle örnek başkasındsn duyduğunuz şeyler var burada bana söylüyorsunuz
Soran1 yılAlgılarınız tıkanmış sizin. Sorgulama, analiz etme beceriniz bile yok.
Cevap sahibi1 yılİnandığınız görüşmü diyeyim felsefe mi anlamadım ama hayatımda duyduğum en mantıksız saçma bir şey zulüm yapan bir müslüman göremiyorum dünyada insanları küçük gören para ile insan tanıyan sınıf olarak ayıran daha çok şey sayarım bunlsrın hiçbiri islamiyette yok
Soran1 yılBi tutturmuşsun islam kusursuz... Arkadaş kendi düşüncen yok mu senin? Sen baştan aşağı kalıpsın.
Soran1 yılBana islamdan bahsetme: ) kendi düşüncen yoksa iyi geceler.
Cevap sahibi1 yılKalıp veya sıfat arkadaş insanın düşüncesi varsa kendi eğitim neden var hem din hem eğitim insan olmsyı tamamlıyor hiç bir şey göstermezsen öğretmez sen insan nasıl yaşayacak canının istediği gibi bu nekadar doğru hayvanlarda yaşıyor hatta şu dönemde insanlar dan daha akıllı diyebiliriz
Cevap sahibi1 yılMadem islam çelişkili ise sizin savunduğunuz görüş insan a ne fayda sağlıyor alay ederek konuşmaktan okumayı dinlemeyi bile bilmiyorsun saygısız olduğun belli demekki
Cevap sahibi1 yılSizede Aklınızı kullanma dileğiyle hoşçakalın
Soran1 yılHer istediğini elde etme gücü tanıyor insana. Bu yetmez mi?
Soran1 yılGüle güle
Cevap sahibi1 yılBunu herkes yapabilir yeterki insan istesin yapamayacağı şey yok istekletinde kararlı hırslı olursa yapamadığı için değil ama biz bunun için yaratılmsdık
Cevap sahibi1 yılSizede by by
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvlenmiyorsam sorun etmem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu kadının boyu kilosu kac
00 YorumlaMüslüman olmaması tercihim zaten
012 Yorumla
Soran1 yıl😉
Soran1 yılYahudide bir din. Din diye bi şey yok. Allah insanı kısıtlamak için yaratmadı. Ona dua etmesi için yaratmadı. Allah insanı aciz bi varlık olarak yaratmadı. Gücü insanın içine yerleştirip bu dünyaya gönderdi.
Soran1 yılAllah inancı islam inancı demek değil:)
Soran1 yılYaratıcı olsun farketmez
Soran1 yılZorluk çekmiyorum sadece benim fikirlerim kapasiteyi aştığı için idrakı zor oluyor. Senin hatrına tanrı olsun:)
Soran1 yılBütün doğru bildiklerimi burada anlatırsam yorulurum. Nasıl anlatıyım? O yüzden yüzeysel bi açıklama oluyor. Ayrıca küçümsemiyorum zaten insanlar hiç bir şeyi idrak etmeden kabul ediyor. Onların cahilliyi benim suçum mi?:) çokluk gerçeği değiştirmez.
Hayır ne alka
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 493 cevap paylaştı. Soğumazdım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSoğumam, vazgeçerim.
00 Yorumla Hayır benin de zayıf
00 YorumlaÇoğuna delik yetiyor gerisi boş
00 Yorumlayoo değil
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bi kadınla aranızda çekim olsa birbirinizi isteseniz ama kadının islami inancının olmadığını öğrenseniz soğur muydunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne