Ben temiz, masum, zarif parfümleri seviyorum :D
Kadınlar çiçeksi, pudralı parfümleri severken erkekler tatlı gourmand parfümleri daha çok beğeniyor sanırım kadınlarda
Ben temiz, masum, zarif parfümleri seviyorum :D
Kadınlar çiçeksi, pudralı parfümleri severken erkekler tatlı gourmand parfümleri daha çok beğeniyor sanırım kadınlarda
parfüm hobim var, her çeşit parfümü kullanıyorum. meyve, çiçek, odun, pudra, baharat, sucul ne ararsan var fgmdfşklmgdf erkeklerin çoğu aşırı şekerli varoş kokular seviyor diye düşünüyorum, genelde o tarz kullanan kızlar da öyle geliyor dıştan bana benim fikrimce
ne kadar inkar etseler de bana da öyle geliyor. tatlı kokular daha "seksi, kadınsı?" geliyor galiba erkeklere :D
ben bu aralar şampuan gibi temiz kokan bir parfüm arıyorum önerebileceğin öyle bir parfüm var mı acaba 🫠 duştan çıkınca saçın aşırı güzel kokar ama çok kısa sürer ya o kokuya benzer bir parfüm istiyorum :(
versace - dylan purple meyvemsi , duş jeli gibi hissettirdiğini söylüyorlar genelde
armani - aqua di gioa var o da sucul bir parfüm hafif tatlı ama öyle şeker şeker değil
chanel- - n5 leau bu da temiz temiz kokuyor bir tık ağır olabilir hatta yaşlı, eski tarz kokuyor diyen de var ama ben çok seviyorumm bunlara bakabilirsinn
orijinal parfüm kullanmıyorsan ilk ikisini muscent markasında bulabilirsinn , son söylediğim de muscentin alt markasında var. instagram sayfalarının ismi koku mutfağı. sayfalarında shopier linki var oradan alabiliyorsunn
teşekkür ederimm 🌸
bu sıralar dylan purple a taktım kafayı ben de. hiç koklamadım ama koklamak istiyorum çok güzel çıkacakmış gibi geliyor :D
acqua di gioia nın dekantını almıştım ama pek beğenmedim beklentim daha yüksekti dhjs
chanel parfümlerinin de kokularını pek bilmiyorum ama çoğu olgun kadınlara hitap ediyor sanırım. coco mademoiselle ve flankerlarını merak ediyorum ama ona da yaşlı işi diyor bazıları djds
açıkçası ben yaşlı kokan parfümleri çok seviyorum rjgknrfjgnfd ama coco mad. evet olgun hissettiriyor ama çok çok yaşlı değil bence yaa
dylan purple elimde dekantı vardı çok ilgimi çekmedi ama güzeldi, arkadaşımda görünce onunla özdeşleşirdim dekantı da kullanamadım o yüzden djkfglndfjgnf
şimdi aklıma geldi parfum de marly nin valaya parfümü de temiz kokuyordu ona da bakabilirsin
teşekkür ederim 💖
Cevap
2Cevap
Kadın dediğin ter kokamalı, cüğara kokmalı
Bende ciceksi seviyorum
En sevdigim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?