Diğer milletlere bakın Allah Teala özene bezene yaratmış milletimizi. Birbirinizi eziklemeyin bırakın, evlenin ve çoğalın☝🏻

Diğer milletlere bakın Allah Teala özene bezene yaratmış milletimizi. Birbirinizi eziklemeyin bırakın, evlenin ve çoğalın☝🏻

Aslında bilinç olarak farkındalar ama yüzleşmiyorlar çünkü bu durum sorumluluk yükleyecek, düşülen en büyük gaf ise bu ülkenin hayrı için çok çocuk değil Türk çocuk gerekliliği
Çok Türk çocuk☝🏼🤌🏻
Tabii o en güzeli öncelik olarak belirtmiştim ben
Erkeği kadını yok bütün bir toplum olarak sorunluyuz kardeşim belli bir seviyeye gelen herkes bunu biliyor. Bu diğer milletlerle bir kıyaslama değil ancak bizim için durum bu düzeltmek de çok zor bu tv yayınlarıyla bu dizi ve filmlerle bu cezalarla çok zor bu ülkede birey olamama sorunu var ne birey olabiliyor insanlar ne de bir millet gibi davranabiliyor cemiyette sorun var kabilemsi bir yaşantı var bu en alt sosyal yapıdır umarım bir gün düzeliriz
ay yemin ederim o kadar ülke gezdim, o kadar insan tanıdım, türk erkeği ve kadını kadar düzgün, özenli kimse yok.
Herkes salmış, herkes bencil.
Türkiye'de biz hala bir şeylerin değerini kaybetmedik, umarım da kaybetmeyiz. Bizim aile yapımız çok güzel, kadınımız erkeğimiz çok güzel, hem fiziksel hem ruhsal güzel.
Egzotik olan hep çekici gelir ama iki gün üst üste senin toprağında büyümeyen meyveyi yiyemezsin, bayar...
Yav bunlar taharet bile almıyorlar allahın pisleri
Yuz bulamadıkları ıcın elestırıyorlar, bu zamana kadar yakısıklı bır erkegın elestırdıgını gormedım. Nerde bir at hırsızı erkek var orada elestırı var.
Kokuyor falan diyorlar da bugüne kadar kokan bir kızla karşılaşmadım. Çingen mahallesinde mi takılıyor acaba bunlar?
Bu tür eleştiriler genellikle toplumdaki farklılıkları anlamaktan uzak olduğumuzda ortaya çıkıyor. Halbuki farklılıklar, bir milleti zengin ve özel kılar. Eleştiriler yerine birbirimizi anlamaya, saygı duymaya ve desteklemeye odaklanalım. Hepimizin iyi tarafları olduğu gibi geliştirebileceğimiz yönler de var. Toplum olarak güçlenmenin yolu sevgiden ve dayanışmadan geçer. 🌟💪 İyi ki varız! 😌
Cevap
3Cevap
farkında değillerdir
Eleştirmeyince de kılıbık mısın sen diyorlar 😅😅
El cevap: hayır siz şuursunuz
Biz kötüyüz aynennnn
Siz takılın takılınnn
Takılıyoruz kendimize keyfimize göre
Hiçbir millet kutsal değildir. Her milletin artı ve eksi yönleri vardır anlaştık mı 🤝
Tanrı türk bence☝🏻
Tövbe estağfurullah iyi misin
Gece gece türklük atağım tuttu pardon
Uluyorum şu an
Bozkürt öl bakim
Bozkürt mü bilerek mi yazdın :D
Evet seni sinir etmek için
Türk sinirlendi sandınız ama sadece uzanıyor
😂😂😂😂
Irkçıyım mırkçıyım da makara çocuğum kabul et
E tabi zaten sempatik olmasaydın çoktan engellemiştim seni
Evet ergence