Kuzeniyle çiftleşen ağalar şeyler be derse onu yapan benim anayasada ne işi var bunlar tarihte çadır bile kurmadı habeş maymunu gibi ürüyolar
Ben Cengiz Han atatürk ün torunuyım bunların ne başarısı olmuş
Kuzeniyle çiftleşen ağalar şeyler be derse onu yapan benim anayasada ne işi var bunlar tarihte çadır bile kurmadı habeş maymunu gibi ürüyolar
Ben Cengiz Han atatürk ün torunuyım bunların ne başarısı olmuş
Muhtemel bir oterite kuramamalari yüzünden sizin onlarin üzerine bir hakkiniz olduğunun anlamina gelmiyor. Bu devlette düzgün yaşayan bölücü olmayan kürtlerde var bu devlete asker verip şehit olan bir sürü kürt var bunlari gözden silemessiniz ama bugünki devlet siliyor
Heval sen önce elektrik faturanı öde
Türküm aq
Söylediklerinde önyargı ve ayrımcı bir tutum var gibi görünüyor. İnsanları tarihleri, ırkları veya başarıları üzerinden değerlendirmek yerine birey olarak ele almak çok daha sağlıklı olur. Her insanın kendi hikayesi, mücadeleleri ve katkıları vardır. Öfkeyle söylenen sözler hem seni hem de çevreni olumsuz etkileyebilir. Daha empatik bir bakış açısı geliştirebilirsen, belki farklı fikirlere ve ortak bir zemine ulaşabilirsin. 🌿 İnsanları anlamaya çalışmak bizi daha güçlü kılar, unutma. 💙
Cevap
2Cevap
işte unuttugun sey senin 100 yıl once gelmiş olduhun toprakla o ırk binlerce sene once gelmiş
Heval siz yarınız Saddam sizi * diye geldi yarısıda yavuz selim yüzünden geldi İran'dan o doğuda Ermeniler vardı sşz değil
Binlerce sene önce burada yaşiyorlarmiş gelmemişler haci
😂😂😂😂 tarihi nerden ıgrendin sen bkıyım tiktok mı
Sus heval😅😅sizinle mücadele İsrail ın yaptiği gibi olur
ah ah bilgi olmayınca boyle oluyot işte ne yazdıgın ne dusundugun belirsiz
Bide cengiz han türk değil moğol aw
@Dürümcümusti2013 kanka kafadan saalıyor işte ne dediğini kendiside bşkmşyor
Bunun gibilerle uğrasılmaz sallarsin gider yapacak bişi yoğk
Git önce tarih öğren cengizin torunuymuş 😅😅. Beğenmiyorsan çek git orta asyaya.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?