Aile & Toplum Sırf memleketinden dolayı babanız sevdiğinz insana vermese ne yaparsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 24 yaşındayım ben bingöl sevgilim Tokatlı aleviyiz ikimizde. 1 senedir görüşüyoruz babama söyledim nereli dedi duyunca kıyameti kopardı annemle bize. Tanışmak dahi istemiyor nasıl çözücez bilmiyorum? Güncellemeler1 yıl Sizce araya aile büyüklerini mi koymak mantıklı yoksa sevgilimi direk babamın karşısında çıkartmak mı? Babam biraz sinirli Sırf memleketinden dolayı babanız sevdiğinz insana vermese ne yaparsınız? Cevapla Babalık Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. bana kimse karışamaz 0 0 Yorumla
x-CiciKız-x Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Trabzonluyum. İlla Karadeniz olacak diye bisey yok benim icin. İnsan ayrımı yapma taraftarı deilim kesinlikle. Bu yüzden katilmiyorum.// 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tokat ın hangi ili bende Tokat alevisiyim 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlçesi Yorumla
evlifreud Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% 1 yıl Çözülür zamanla 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla
TheMurad Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 785 cevap paylaştı. Nasip kısmet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bana kimse karışamaz
Trabzonluyum. İlla Karadeniz olacak diye bisey yok benim icin. İnsan ayrımı yapma taraftarı deilim kesinlikle. Bu yüzden katilmiyorum.//
Niye Tokatın nesi varmış
Bir bilsem
Tokat ın hangi ili bende Tokat alevisiyim
İlçesi
Çözülür zamanla
Nasıl
Nasip kısmet