Hayat neden bu kadar zor sizce?

şu an ağlıyorum ama nedenini bende bilmiyorum. Belki yıllardır yaşadıklarım üst üste geldi duygu patlaması yaşıyorum içime at at belkide aniden patlak verdi bilmiyorum. Akşam hiç bir şeyim yoktu aksine gayet mutluydum. Ama şu an ağlıyorum. İçim buruk buruk. Hayat neden bu kadar zor olmak zorundaki? Neden mutlu olamıyoruz mesela? Neden hep acı çekmek zorundayız? Ben artık üzülmek istemiyorum şahsen 🤷‍♀️. Güzel şeyler yaşamak istiyorum. Güzel günler görmek istiyorum. Sevmek istiyorum sevilmek istiyorum sevdiğim olsun istiyorum. Gelecek kaygım olmasın istiyorum. Napacam geleceğim nasıl olcak diye düşünmek istemiyorum. Sürekli düşünmek beni yordu. Babam hayatta değil mesela 😕bir yanım eksik. Önümüzdeki sene erkek kardeşim evlenmeyi düşünüyor mesela. Ben onlarla beraber yaşayamam mesela. Ondan önce evlenmem lazım mecburen. Erkek kardeşimden önce evlenmezsem kalacak yerim bile yok mesela 😕nereye gidecem nerde kalcam diye düşünüyorum. İstediğin kadar çalış şu ekonomide kiraya bile güç yetmiyor. Sokakta bile kalsam bana koymaz içime oturmaz karnım aç bile demem ama babam yaşasaydı böyle olmazdım diye düşünmek içime oturuyor. Çünkü babam böyle olmamıza izin vermezdi bir hal çaresine bakardı 😢daha 21 yaşındayım düşündüğüm şeylere bak. Şimdiden gelecek kaygısına girdim. Ben aglamayim da kimler ağlasın? Benim şu an eğlenip gülmem gençliğimi yaşamam lazım ama erkek kardeşim evlenirse ne b. k 💩 yiycem diye düşünüyorum. Hayat çok adaletsiz gerçekten. Bazılarına olduğu gibi herkesin eline hayat altın tepside sunulmuyor işte sonra böyle otur napcam diye dusun dur😕
Hayat neden bu kadar zor sizce?