arkadaşım tıp okuyor hiç burs almadığını söylüyor
insanlar nasıl okuyacak tıp fakültesi masraflı bir eğitim veriyor bence yalan söylüyor
insanlar nasıl okuyacak tıp fakültesi masraflı bir eğitim veriyor bence yalan söylüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Arkadaşım 25 bin alıyor ama baya iyi yapmıştı
Arkadaşım 8 bin yaptı
İlk 800
ilk 100 mi girdi
1000 knk
yine de çok fazla bence yalan söylüyor benim kuzenim 400 girdi 6 bin TL tek burs alıyor
Ali koçun arkadaşı buna burs veriyor sen ne diyorsun
Bi de barmenlik yapıyor bu aw cidden sinir oluyorum
onların Üniversitesinde okuyor demeki
Hayır 😅 hamidiyede sbü
fakirmi arkadaşın nasıl burs alıyor şaşırdım iyiymiş bursu Arkadaşım Koçta 100 de 100 burslu hemşirelik okuyor 6 Bin TL oda bursu şaşırdım ali Koç'un arkadaşını bulmamız lazım 😂 bizde burs versin
Aynen knk bunlar şanslı bunu dönemlerde geçiyordum bu baktım ilk 800 yaptı ben 🥲
Denemelerde *
İnşallah bizde alırız yaa ben fakirim knka . benim ailemmm zengo değil.
Üzüldüm umarım alırsın ki alıyor dediklerim gayet iyi maddi duruma sahip kişilerdi hayat ne zaman düzelir bilmem ama umarım senin için bazı şeyler düzelir
İnşallah teşekürler
Rica
Erkek arkadaşım okuyor burs almıyor kredi alıyor
ne kadar alıyor
3k herkes gibi
gecine biliyor mu
Anne babası memur
benimde annem babam memur..
Sşalslskdlfkf geçinemiyor musun
O da çok lüks takılmıyor
hayır görüyorum bazı kızları gerçekten kendime üzülüyorum sosyal medyadaki insanlar var mı üniversitede ben normal biriyim De
Sen ne okuyorsun ki
He daha başlamadın mı üniversiteye
Evet varlar
tıp okumayı düşünüyorum mevzunum kızı gördüm babası araba almış diğerine baktım 30 k kira veriyor aileleri nasıl bu kadar para getiriyor annem avukatı babam avukat o kadar paramız yok fakir hissediyordum kendimi
Babam bana hâlâ aylık 1k veriyor bir de kyk kredisi yatıyor 3k düşün benim durumumu.. kredi kartı borçlarımı kapatmıyorum
Veren veriyor işte o parayı
gerçekten çok zor benim ailem en fazla 5 ya da 10 Bin tl verir bakıyorum kız diyor aylık 60 orada bir erkek çıkıp 70 bin diyor bide şöyle benim aşırı güzel kıyafetlerim yok orta açaba beni dışlarlarmi diye düşünüyorum bu arada sen nerde okuyorsun
Kafana göre birilerini bulursun. Medipol de. O dediğin kı tiplerinden çok var
Aylık 60k da vermez kimse ya abartmış
Medipol de mi okuyorsun
Evet
o para çok az değilmi hemşirelik mi okuyorsun
Az bayağı. Kredi çekiyorum devamlı. Artık kredi borçlarımı ödeyemez duruma geldim… anestezi okuyorum hemşireliğe tamamlamak istiyorum
İnşallah tamamlarsın inanki cok Zor özelikle İstanbul gibi bir yerde insanın sosyal hayatı olmuyor bence bu kadar parayla ama senin arkadaşlarında aşırı zengin değildir bence okumaya gelenler anestezi
benden İstanbul İzmir veya bursada okumayı düşünüyorum ama korkuyorum gecinememkten bide arkadaş edinmek falan bir kahve 300 TL bir öğrenci nasıl sosyaleşsin tessekurler benimle konuştuğun için ben çok korkuyorum açıkçası dışlanmaktan
şu an aldığın harçlık ile üniversitede aldığın harçlık aynı olmaz. Daha fazla verirler ben güzel bir yer kazanamadım diye diye az veriyorlar hak ettin gibisinden. Arkadaşlarım zengin de bende çok gereksiz harcamalar yaptık artık dışarı çıkmıyorum dediğin gibi bir kahve 300 tl olmuş. Krediye bulaştığım için elimde vardı para biraz
Ailen daha fazla verir merak etme. Olmadı yazın bir işte çalışırsın parasını harcarsın istediğin gibi. Dışlanma durumu da olmaz öyle dizilerde ki gibi değil üniversite
şu an bana para vermiyorlar internet kitap ihtiyaçni tek karşılıyorlar 3 ayda bir arkadaşlarımla dışarıya çıkıyorum
bir kitap 500tl
şu an sen sınavına hazırlan yoksa pişman olursun. 1 yıl fedakarlık yap. Üniversiteyi hele şehir dışında okursan fazlasıyla para verirler
sen şehir dışında okumuyormusun
Benimde çok arkadaşım var burada okuyan benden zenginler aile evinde okuduğum için gerek tok deyip para vermiyorlar
Ben aile evindeyim maalesef.
Sen şehir dışına çık fazlasıyla para verirler büyük şehirde geçinmek zor tek başına
benim villada yaşıyoruz annemin babamın arabasida var ama zengin hayatı yaşamadım ailem cimiri inşallah verirler
Aynı benim ailem😅
evet tessekurler inşallah
Ricalar
Deişir