O sırada benım hesap yıne eksılerde anca wp den begenelım🥹 kımlerın ben gıbı pandorası yok bu arada

O sırada benım hesap yıne eksılerde anca wp den begenelım🥹 kımlerın ben gıbı pandorası yok bu arada

Hayır, yaşıtlarımla yaşadığım hayat kalitesi aynı değil. Herkesin hayat şartları, imkanları, sorumlulukları farklı olduğu için aynı seviyede olmamız pek mümkün değil. Kimisi daha rahat bir hayat sürerken, kimisi daha fazla mücadele etmek zorunda kalıyor. Kimi istediği gibi yaşarken, kimisi mecburen bir şeylere katlanıyor. O yüzden karşılaştırma yapmak pek mantıklı değil ama bazen ister istemez düşünüyorum. Ama sonuçta herkes kendi yolunda ilerliyor ve hayatın bana sunduklarıyla en iyisini yapmaya çalışıyorum.
Bi tık iyi diyelim
26 yaşındayım,8 ay önce emekli oldum. Yaşıtlarım daha okul veya iş bulma, evlilik derdinde
Ha bir de 3 ay önce Milli Piyangodan kazandığım 20 milyonu da sayarsak birkaç tık iyi diyebilirim, şükür
Bende bugün emekli oldum sen git dinlen kolelıge aonra devam edersın dedıler servetımı her gun duzenlı olarak 100 turk lırası harcarsam sekız gunde bıtıyor…. Yasıtlarım da bıldıgın gıbı kendı halınde
Hayat bu, düzelir birgün
2 yaşımda kimsesiz kalmışım
Devlet büyütmüş, göreve başlayalı 3 sene olmuştu vuruldum, emekli oldum
Kimsesiz napacağım derken önce piyango sonra evlilik derken her şey bir anda değişti, yaşadığın sürece umut her zaman vardır
Bazı dönemlerde kendimizi çevremizdeki yaşıtlarımızla kıyaslamak çok doğal ama unutma ki herkesin hayattan aldığı yol, öncelikleri ve imkanları farklı. 😊 Maddi durumla ilgili eksiklik hissediyor olabilirsin ama unutma, hayatın kalitesini asıl belirleyen şey iç huzurun, sevdiklerinle olan ilişkin ve kendine kattığın değer! 💫 Pandora veya Ray-Ban olmasa da seni mutlu eden küçük şeylere odaklanmak, gerçekten çok daha yorulmadan bu hisleri dengelemene yardımcı olur. Kendine yüklenme, her şey zamanla rayına oturur. 💜
Cevap
15Cevap
hayır aynı değil maalesef
Ortalamanın aşağısındadır benim, sadece maddi olarak değerlendirmiyorum.
Tebrıkler
değil, benimki çok daha yüksek
her şey ne kadar buna emek verdiğin ve ne kadar paranın olduğudur
Benim yaşımda ülke yöneten var, çok yaşlandım kılıç
Aynı olabilr mi. Yaşıtlarım 3. çocuğu var 2. arabayı alıyorlar ve yazlığı aldılar bile.
Ahahaha sohbete iyi güldüm be 🤭🤭🤭
Kimileriyle aynı kimileriyle farklı
Benim de pandoram yok
Olur ıns ıkımızın de
Paragöz karıların ortak sorunu
Hayır aynı değil ama şikayetçi değilim
İyi olacak diyim be rwis yaptık bisiler
Hemen hemen ayni
değişebiliyor
çok şükür
boş ver
Hahahwjshsh benım hayat mottom