Halam sürekli bizden bir şeyler gizliyor?

Halam babamdan 4 yaş küçük ve annemle babam evliykene bilene onlarla yatmışlığı varmıs yani evin sımartılmıs kücük kızı. Bu arada akraba evliliği bizde normal bir şey yani annemin kuzeni. Halam annemden önce meme kanseriydi. 6 sene sonra annem de meme kanseri olduğunu öğrendik. Halam her gün 2-3 kere görüntülü arayıp bide mesaj atıyordu yani tüm gün annemle iletişimdeler. Annem her şeyi anlatır kötu düşünmez sakladığı bir sey olmuyor. Halam da ne sorarsak soralım bilmem, görmedim, aynı işte falan diyip duruyor yani pek anlatmıyor ama yinede arayan taraf hep o. Kuzenimin sevgilisi varmış söylemedi, nişan yapacaklardı ve annemin ameliyatından 3 gün önce öğrendik ve 1 hafta sonra nişan oldu. Nikah tarihi 1 ay önce belli oldu. Ev almıslar imza attıktan sonra haber verdiler. Düğün yapacaklarmıs ve annem bir gece önce sormasına rağmen eniştem arayip sonraki gün söyledi. Kız her gittiğimizde yok yani bi nişanda ve nikahta gördüm. Kına gecesi zaten olmayacakmış. Düğün de camiide. Halam bizi ne kızla tanıstırdı yaşıt olmamıza rağmen ne kız bize özelden yazdı numarası gruplarda olmasına rağmen. Geçen nikahta niye yazmıyorsunuz bendr artık ailedenim dedi ailelerin yanında. Sonra neyse dedim heralde yazmaya utanıyor bahane arıyor. Doğum günlerimiz oldu ve bildiği halde yazmadı. Anneme ama bizi sorup duruyormuş anneme arada yazıyormuş. Bayram oldu özelden yazmadı. Başkaların yanında sanki biz dışlamışız gibi görüntü verdi. Ben kız hakkında bir şey bilmiyorum nikah ve nişanda gördüm tek. Önceden bize hiç bahsedilmedi bende ne yazıcağımı bilmiyorum doğum gününü dahil bilmiyorum gerçeği bundan sonra bilsem de yazmam ama neden her şeyi gizliyorlar. Nazardan korkuyorlar diyecem ama kız wpe falan resim koymuş aldıkların evin imzadan hemen sonra ve sürekli kuzenimle resim atıyormuş. Halam zaten resim koyduğu an annemi aradı bizimkiler ev aldı belki wpde görmüşsündür benimde şimdi haberim oldu demiş. Sanki ev hemen alınan bir şeymiş gibu. Ne bilim tuhaf tavırlar anlam veremedim bize mi güvenmiyorlar?

Halam sürekli bizden bir şeyler gizliyor?