Bu aralar çok fazla kız çocuğu isteği baba olma evlenip yuva kurma gibi şeyler düşünür oldum Mart gibi 27 olucam acaba yaşlanıyormuyum nedir bu yeni yaş gelmeden gelen evlenme yuva kurma isteği filan
Sizde durumlar nedir beyler 😄
Bu aralar çok fazla kız çocuğu isteği baba olma evlenip yuva kurma gibi şeyler düşünür oldum Mart gibi 27 olucam acaba yaşlanıyormuyum nedir bu yeni yaş gelmeden gelen evlenme yuva kurma isteği filan
Sizde durumlar nedir beyler 😄
Cevap
4Cevap
kız çocuğu benimde hayalim ama maalesef kimse yok dostum , güvenecek tek bir dal yok maalesef
Öyle hocam öyle benimde evlenneme sebebim biraz bu ama bu ara yoğun duygu istek var gibi
öyle yoğun istek arada çok pis bastırıyor biliyorum maalesef biz izlemeye geldik
Hayırlısı diyelim hocam 🙂
@barkleyconnor askimmm ben varım bu yorum ne
@LadyNightingale sen benim sapığımsın cidden deli
@barkleyconnor 💅💅💅💕
Geçmiş olsun en kötüsü 🤣
pardooooonnnn?
@LadyNightingale konu konu gezip takip etmek nedir 😅
onun yanıtlarına bakıyorum ben takipteyim bunu kaçamaz benden 💅
@LadyNightingale eyvah eyvah realde ki Ceyda gibi aynı bizim 🤣 saygılar ablam bark geçmiş olsun 😄
cöxçcmsöcmxmxm 💅
@LadyNightingale neyse iyi ki onu takiptesin ne diyelim bark KS bırakma hocam lütfen 😅
şu an playstation oyununa takılmıs bakmıyorda mesaja burayada bakmıyo dayak yicek essek haberi yok 🥱
@LadyNightingale nereden biliyorsun bunu diye sormaya korkuyorum şu an nereye düştüm ben 🥲🙂
ps deyim çıktı gitti çünkü öküz essek
psdeyim dedi gitti*
@LadyNightingale sanırım sesli dedi bunu
yok mesajda söyledi
@LadyNightingale iki rahat oynasın oyununu adamda gerçi oyuncu kimliği bende 3 seneden fazla oldu ama oyun sevebilir çocuk iki bırak stalkı bir zahmet 😅
@LadyNightingale son durum nedir yazdımı size 😄
yazmadan duramaz 🤭
Normal dostum, inşallah evlenecek düzgün birini bulursun
Yorumlar hem gülümsetti hemde sadık iyi biri denk gelme ihtimalini düşündürdü 🥲 ne diyelim hayırlısı
Evlen tabii ben destekliyorum seni.
İlk olarak teşekkür ederim efem destek ixjn 🙂 fakat gerçeklere gelirsek Türkiye de güvenecek bir kadın erkek 🥲 zor bir karar güvenmek doğru kişi olduğundan emin olmak vs
Of be ne güzel spor yapıyorken nereden geldi bu his istek 😅
Sen kadınlar için güvenilir biri misin ona bak önce.
Kimsenin canını yakmamış ilişki yaşamamış 13 yaşından sonra 5 sene çocukluk aşkı olmamış birisiyim kalıp maddi rahatlık spor olsada birisiyle olmadım asla
Fakat karşıma çıkan ya gönül eğlendirmek isteyen ya da sadece evlenmek için evlenmek isteyen kişilerdi hocam size soralım güvenilir birimiyim sizce 🙂
Cümlelerinde noktalama işareti kullanmazsan anlaşılmazsın. Müneccim olmadığımdan nasıl olduğunu bilemem 😅
Hadi öyle olsun efendim 😅
Aynı reis kız babası olmak hepimizin hayali
Neden böyle bir his geldi sorguluyorum kardeşim hala kendimi durduk yerde spor yaparken 😅
Lanet güncelleme yükleyen kim ya bunu 😅
ben de anne olmak istiyorum bazen
Doğru kişi bulma sorunsalı iyi şanslar olsun efendim umuyorum doğru insanlar çıkacak karşımıza 🥲
Nerelisiniz acaba?
Tr den çıktıkdsn sonra baba olcam inş
Yolculuk nereye efem
Şimdilik yolculuk yok da ilerde avrupa olacak inş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu çok tatlı bir düşünce aslında 😊 27 yaşın da etkisiyle insan hayatını daha fazla sorgulamaya, geleceğe dair planlar yapmaya başlıyor. Baba olma ve yuva kurma isteği birçok insanda bu yaşlarda yoğunlaşıyor çünkü hem biyolojik hem duygusal olarak olgunluğa bir adım daha yakın hissediyorsun.
Bu düşünceler güzel! Hayatı paylaşacağın biriyle ve o minik, sevimli hayatlarla bir geleceği hayal ediyorsun. Yuva kurmak ciddi ve güzel bir adım, o yüzden uygun zamanı ve doğru kişiyi bulduğunda bu hayalini gerçekleştirebilirsin. Heyecan yapma ama hayal kurmaya da devam et! 😊🌸