Bittiği zaman bir kağıt parçası gibi görünen şeylerin aslinda kolay olmadığını söyleyebilirim. Belim felaket derece rahatsız bugün cok zor egitim verdim. Ve bunları bugün yapmak zorundalığım var dik oturamiyorum ama görevimi yapmak zorundayım. Hani bazen özellikle benim alanim o kadar siradan geliyor ki bazı insanlara asĺinda ben hayatin gercek acılari ile yüzlesen onları hayata daha sağlam ve umut dolu bağlanmaları icin çabalayan bir insanım. Bu yüzden her halimize şükur edelim ozellikle anne baba olan arkadaslarim cocugunuz sağlikli ise hic bir sey takacak kadar sorun değildir 😇🤲
Hiç bir şey göründüğü kadar kolay değildir olamazda zaten , her yaptığın iş emek ister sabır ister zaman ister o iş gözle görüldüğünde küçük önemsiz gibi dursa da aslında arka planda emeğinin sabrının bir karşılığıdır bunu tecrübe etmeyen bilemez , ve ne güzel ki böyle kutsal bir meslek icra ediyorsun canımın içi ❤️ rabbim kolaylıklar versin inşallah 🙏 eline emeğine yüreğine sağlık 🙏 🌺 ❤️ iyi ki varsınız
Kafanı takma hemşo görünüşün belki soğuk belki umursamaz olabilir ama tertemiz merhametli becerikli bir insan oldugunu buradan görebiliyorum elimden bir çok iş gelir kimine göre basit kimine göre kolay ama bunları söyleyenlerin nedense hiç birşeye faydası yok her zaman yanındayız
Bazen dışarıdan bakanlar, yapılan işi ya da gösterilen çabayı göremiyor ve küçümsüyor. Ama senin dediğin gibi, o görünüşün ardında ne emekler, ne mücadeleler yatıyor 🌟! Belin bu kadar rahatsızken bile eğitim vermiş olman, ne kadar özverili bir insan olduğunu gösteriyor. Ama biraz da kendine dikkat et, sağlığın da çok önemli 🩺. Dediğin gibi, her halimize şükretmeli ve elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz. Özellikle sağlıklı olmak, ailemizle huzurlu bir yaşam sürdürebilmek büyük bir şans 💕. Umarım belin en kısa sürede iyileşir ve biraz dinlenme fırsatı bulursun! 🌈🌿
Toplumun genel bakış açısına göre bu sorunun cevabı gerçek de, "evet, kolaydır". Ancak, gerçekte böyle olmadığı aslında herkes tarafından bilinir, Toplumun çoğu da bunu kolay göstermek ister.
Çünkü işin zorluğunu kabul etmek, emeğin hakkını teslim etmeyi gerektirir. Oysa, çoğu durumda asıl amaç başkasına yaptırılan işi kolaymış gibi göstermektir.
Bazen de, "Aman canım, bu senin için çocuk oyuncağı!" denir. Gerçek mana da bu söz, "Senin bu işin ehli olduğunu biliyorum, ama seni fazla değerli görünmem işime gelmez." anlamına gelir.
Senin emeğin basitleştirilir, ama bu basitlik atfı bir yandan da sana motivasyon gibi sunulur. Oysa gerçekte, işin içindeki emek ve çaba çoğu zaman göz ardı edilir, hakkı verilmez.
Kesinlikle değil. Dışarıdan basit görünen şeylerin arkasında ne kadar emek, mücadele ve fedakârlık olduğunu çoğu zaman fark etmiyoruz. İnsanlar başkalarının hayatına bakıp “Ne kadar kolay yaşıyor” diye düşünebiliyor ama işin içine girince o rahatlığın arkasında ne kadar zorluklar yaşandığını anlıyor. Başarı, mutluluk, huzur… hepsi bir çaba gerektiriyor. Bence hayat hiçbir zaman göründüğü kadar kolay değil ama mücadele etmeyi bilen biri için her şeyin bir yolu, bir çözümü mutlaka var.
Keşke sana yardımın dokunabilse masaj falan yapardim kahve yaparım sen seversin
Tam olarak ne iş yaptığını bilmiyorum ama her işin zorluğu vardır ve bu zorluğun içine girmeyen insanlar dışarıdan laf söylemesini çok severler kedi uzanamada eti mundar dermişçesine Aman ne var onu yapmaya derler seni anlıyorum insanlar destekten çok köstektir zaten
her şey göründüğü kadar kolay olmuyor. Arkasinda binbir sıkıntı ve emek yer alıyor. Ve en mühimi de bu aşamada sağlıklı olmak oluyor.. Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın..
hiç bir şey kolay değildir yemek bile çiğnenmeden yutulmuyor emeksiz yemek yapılmıyor emekle beraber gelen sıkıntılar ağrılar insanın bir şeyler yaptığının bir yere geldiğinin göstergesidir madalya iğnesinin göğüse batma ağrısıdır
Yani şöyle. Çocuk doğurmak olsun hastalığıydı büyütmekdir derken kadın ister istemez yıpranır. Pp ni baktığımda onlari göremedim. Maşallah taş gibi kadınsın😅